Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 9
andreap spune:
LA MULTI ANI!
Revin si eu dupa o vacanta prea scurta,as zice eu,dar asa de asteptata....
Va doresc ca 2007 sa va aduca numai bucurii,sa fiti sanatosi si fericiti,sa vi se implineasca toate dorintele si cei mici sa creasca asa cum va doriti,ascultatori si frumosi.
Noi am fost la bulgari de Revelion,am petrecut bine,mai putin primele 2 zile cand eu am fost super racita,frisoane,tuse,tot tacamul.Norocul meu ca am avut medicamente sa ma 'indop' si am putut sa ma bucur de vacanta.
Mariuca in schimb a racit,nu mi-au spus nimic la telefon ca sa nu-mi strice vacanta
.Am gasit-o bolnavamcu febra mare,tuse,mucisori,ia Augmentin de pe 2 ianuarie si tot face febra si tuseste foarte rau,mai ales noaptea.Nu ma lasa sa umblu la nasuc sa-i scot mucisorii cu pompita,prin urmare cred ca mare parte din tuse provine si de la mucisorii care-i vin in gat in timpul somnului.Soacra-mea ii dadea Ambroxol de tuse ca aia ii lasasem eu,dar doctorita la care au fost a schimbat-o pe Stodhal(cum naiba s-o scrie),care mie una mi se pare apa de ploaie
.Asa ca sunt tare necajita,mai ales ca nu mi-au spus de la primele simptome,poate le dadeam idei ce sa-i dea;plus ca au stat 2 nopti cu ea cu febra mare,in loc sa ma sune sa le spun sa-i dea algocalmin sa scada febra.Asta e..alta data mai bine o iau cu mine.Poate nu e vina lor ca aracit,dar stiti cum e,te gandesti ca daca era cu tine nu se intampla.
Pupici si de acum zilnic imi intru in program.
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by andreap
LA MULTI ANI!
Mariuca in schimb a racit,nu mi-au spus nimic la telefon ca sa nu-mi strice vacanta.Am gasit-o bolnavamcu febra mare,tuse,mucisori,ia Augmentin de pe 2 ianuarie si tot face febra si tuseste foarte rau,mai ales noaptea.Nu ma lasa sa umblu la nasuc sa-i scot mucisorii cu pompita,prin urmare cred ca mare parte din tuse provine si de la mucisorii care-i vin in gat in timpul somnului.Soacra-mea ii dadea Ambroxol de tuse ca aia ii lasasem eu,dar doctorita la care au fost a schimbat-o pe Stodhal(cum naiba s-o scrie),care mie una mi se pare apa de ploaie
.Asa ca sunt tare necajita,mai ales ca nu mi-au spus de la primele simptome,poate le dadeam idei ce sa-i dea;plus ca au stat 2 nopti cu ea cu febra mare,in loc sa ma sune sa le spun sa-i dea algocalmin sa scada febra.Asta e..alta data mai bine o iau cu mine.Poate nu e vina lor ca aracit,dar stiti cum e,te gandesti ca daca era cu tine nu se intampla.
Pupici si de acum zilnic imi intru in program.
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea, Stodalul E apa de ploaie si la Maria, din pacate... Daca i-a scazut febra aia mare, eu iti zic ce a mers la Maria: Panadol (din pacate la noi si Nurofenul e apa de ploaie...

) Sinupret picaturi sau pastilute, picaturile sunt cam amare... (e cam scump dar face toti banii, la mare i-am dat de 3 ori intr-o zi si pana seara nu mai avea nimic) iar pentru tuse.... la noi numai leacurile babesti au dat roade cu adevarat: sare (macar de masa, iodata daca nu gaesti grunjoasa) fierbinte, pusa intr-un ciorap gros, pe piept. Nu direct pe piele si cat poate ea sa suporte de calda. Eu o pacalesc in somn si e absolut fabuloasa. E bine daca e iodata, pentru ca inhaleaza si e bine pentru caile respiratorii.Sanatate!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
eveline spune:
Buna fetelor.
Sa va dea Dumnezeu un an nou plin de sanatate, ca-i mai buna decat toate.
La noi au fost niste sarbatori frumoase, umbrite un pic de niste probleme de sanatate ale mele, dar sa speram ca totul va fi bine, in tot cazul am tras ceva sperieturi....
Bits, uf parca nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul....iti tinem pumnii si sa speram ca si la tine o sa se aplice povestea cu a doua cezariana suportata mult mai bine...eu chiar is tare curioasa, nu ca as face un bb prea repede, dar si eu tot cezariana verticala am avut ca si tine daca nu ma insel....si o sa vreau sa stiu tot...nu stiu dar am impresia ca si asta conteaza....
Apoi urmeaza Paxela, nu-i asa?....mai are si ea un piculet....tinem pumnii sa stea bb-lina cat mai mult in "garsoniera" la purtator, sa se faca mare si sa fie sanatoasa.
Am vazut poze foarte frumoase cu voi de pe la sarbatori, noi din pacate nu am avut parte de niciun aparata asa ca anul asta nu au fost imortalizate momentele....poate cu alta ocazie.
Biancutza mea se pare ca e puturoasa "clasei" la vorbit, ma dispera nu alta, nu zice nika.....in schimb se compenseaza la agilitate....imi face capul ca girofarul cand o urmaresc prin casa....mai nou placerea ei e sa traga sertarul cu ciorapi (si cu altele) si sa se aseze bine merci in el (ce o doare pe ea capul ca ar putea sa se rupa sub ea, n-are nicio treaba), sa se ascunda in dulap (cand nu o gasesc acolo e) sau sa se urce cu un picior pe un scaun (care nu e prea teapan de felul lui) si cu unul pe birou in incercarea de a apasa pe butonul de la monitor sau de la difuzoarele calculatorului....imi cam sta inima in loc dar asta e, ce sa-i faci....ati vazut voi copil cuminte sau baba frumoasa?
In rest, toate bune....va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
ionela roxana spune:
eveline si a mea fatuca e` o maaare putoare???; nici nu vorbeste nika, nici la oala nu vrea ptr. nimic in lume; oala este ptr. mama, ptr. ca de fiecare data cand o invit sa se aseze pe oala, ea la randul ei ma invita pe mine, sau daca ma vede la wc, imi aduce colacul de la oala, sa ma asez cat mai comod![]()
![]()
![]()
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Bits, iti doresc sa ai parte de un bebe sanatos, cuminte si mancacios si abia asteptam sa ne dai vestea cea mare si sa vedem pozitze.Sa stii ca Ada a fost fff activa in burtica si inca la ore tarzii din noapte si mai ales seara de ziceam ca fata mea nu o sa doarma noaptea dar sa stii ca e foarte cuminte si nu am nici o treaba cu ea. Asa ca nu e asa cum se zice…multe se zic si nu e nimic adevarat.
Pupici la toate si revenim in curand cu pozitze.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Nu, nu e adevarat... Si Mariuca mea era activa in burta abia de la 12 noaptea incolo, si o tinea pana pe la 2 dimineata iar ziua dormea de trebuia sa o impung cu degetul ca sa ma asigur ca e acolo... Si "afara" a fost si este o mare amatoare de somn. De asemenea, n-am putut manca in timpul sarcinii pic de carne, decat cu rugaminti si lacrimi amare din partea familiei, iar domnisoara, e drept, abia de la 1 an si jumatate, ar manca numai "hami" (adica: carnita, ca un catel), in special de peste.
Cici, bine-mi face sa citesc cum se mai iubesc fetele tale... Ca uneori, asa, raaaaar, foarte rar, imi vine asa... un gand...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Ca uneori, asa, raaaaar, foarte rar, imi vine asa... un gand
OK,hai ca recunosc : si mie imi vine gandul ala.Si in ultima vreme din ce in ce mai des....
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
andreap spune:
multumesc frumos Raluca.
.sa vad ce mai facem azi..poate reusim sa mai scadem febra.Pupici
Va cam bate gandul????Sa ma vedeti pe mine cum numar lunile pana cand voi putea sa raman
...![]()
Pup
Poze noi,noute
monica-elizabet spune:
Doamne ce ma bucur ca multe dintre voi au inceput sa se gandeasca(sau mai mult)
la bb 2...sa fie intr-un ceas buna, sa ramaneti
cat mai repede, sa aveti sarcini si nasteri usoare si bb-ei sanatosi.
cuscra
pe unde esti de nu mai apari delok?
andrea, sanatate multa mariucai si
miria, ce-mi place cum sta Damiana frumushica
la masuta ei si papa singurica...ruxi a mea mananca numai pe jos, in pat...sau pe unde apuca
dar bine ca mananca![]()
va pup pe toate
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Cecilia C spune:
Raluca, Jasmine, Andrea 

va doresc sa fiti
cat mai repede....sincer si eu as mai vrea inca o data
......

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
aime spune:
Buna seara!
Cecilia, asteptam poze sa-ti vedem zambaretele
.
Roxanica ce mai faci, sper ca sunteti bine 
Bits ce faaaaaaci?
Eu abia acum am realizat ca AMR-ul tau masoara zile, nu saptamani
, abia astept vesti.
Iaca fetelor ca noi ne-am integrat si ia mai priviti ce flacau pregateste mami ptr viitoarea nora
.
Si mai vedeti un martzian si gata, nu va mai plictisim ![]()

aime si
Vladimir