Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)
Raspunsuri - Pagina 8
ionela roxana spune:
na, ca am dat de doua ori mesajul!
; scuze!
casandra
dulce scumpicul de Dragos, pe care mami il albeste de pupicuri iar el vrea sa fuga!
Bobita imi pare rau ca ati avut asa un revelion, iar Amina a fost bolnavioara chiar de ziua ei!; multa sanatate si sa auzim numa` de bine!
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
try spune:
Oi fi eu trasa prin inel, da' nu asta am urmarit. Acu' nu stiu cum sa pun la loc. Iar trasa la fatza par poate si pt. ca nu am ochelarii. A facut alex ce-a facut si mi i-a rupt si pe-astia. Nu-i aveam nici macar de 2 luni. Acum imi astept noua pereche de ochelari. Fara ei par mai obosita si cu cearcane.
Bitsone, eu cred ca daca bebe e mai nazdravan in burtica asa e si afara. Cel putin asa a fost la mine: alex energia-ntruchipata asa e si acum, iar adrienutzu' a fost mai cumintel si pare si afara mai cumintel. Acum nu stiu eu cat la suta din cumintenia lu idin burtica i s-a datorat problemelor prin care ma trecut noi si cat la suta personalitatii lui. Dar e normal sa existe o consistenta intre comportamentul lui din burta si cel de dupa nastere. Nu vad cum un bebe sa fie cuminte in burta si nazdravan afara si invers.
Ma bucur ca va plac baietii mei.
Oti, las ca vine si la tine barza acusica.
Paxelina, tie cand iti vine sorocul?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
try dpn-ul meu e 23 martie, acum sa vedem cum o vrea bebita
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
try spune:
Mi-am dorit tare mult sa nasc un copil primavara, da' n-a fost sa fie...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
onitza spune:
Citesc despre voi cum va pregatiti sa nasteti , cum va bucurati de sarcina cu bebe 2, Doamne cum a zburat timpul!!!!! ce ne mai ingrijoram si ne entuziasmam noi la prima sarcina!!!! iar acum, sunt gravidute si chiar mamici cu bebe 2!!!!
Eu nu mai am curaj si nu ca Paul este un copil foarte neastamparat sau rau, dar...ma simt stoarsa de energie si vreau sa ma bucur de el cat pot de mult , sa fiu linistita si sa nu mai am momentan grija de sarcina, sau bebe 2, mie acum nu mi-ar face bine un eveniment de genul asta. Cumva o spun si o constientizez cu parere de rau, si mi-e drag sa o vad de ex pe Paxela cand ne intalnim, cu burtica ei rotunda si cum emana acea caldura specifica gravidutelor, imi sunt dragi copiii, si nu refuz total ideea de bebe 2....dar o sa treaca ceva timp pana am sa fac eu pasul asta!
Va admir curajul!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
bits spune:
fetele merci de raspunsuri!sper sa nu fie draq-ul atat de negru pe cat pare,oricum sunt intrata in trepidatii,parca nu-mi vine sa cred ca de sapt viit vom fi 4.
Onitza lasa mama ca esti tanara,ai timp de bebe 2!la noi sotul e mai invarsta si se grabea sa-si vada si al 2-lea odor asa ca ne-am pus pe treaba
.
Try si Ken era zglobiu in burtica si tot timpul il compar cu bebe2 care e tare cumintel.va spun eu cum e in realitate![]()
AMR 6,KEN(1nov 2004)
miria_cristina spune:
http://new.photos.yahoo.com/miria_cristina/album/576460762382341773
Am pus cateva poze.
Nu multe si nu de la Craciun, dar vor veni si alea!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:
Dragelor, mamicilor, revenim si noi dupa o vacanta binemeritata si va dorim din suflet “ La Multi Ani”, sa aveti un an nou plin de bucurii, sanatate si impliniri multe multe multe si in special multa sanatate ca-I mai buna decat toate.
Am vazut multe poze frumoase, pe Vladutz care e un super frumos si un scumpicsi cu agrafele alea in par parca chiar e o fetita
, pe baieteii frumusei ai lui Flory , sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii
, pe Paulica a lui Onitza, pe mami Try si baieteii ei, Try, Alex mi se pare ca e asa de mare si parca ar avea vreo 3-4 ani, pe Damiana a lui Miria care e o dulcica foc.
Otilia, sa stii ca m-ai emotionat tare mult cu bilantul tau pt anul 2006 si crede-ma ca eu nu o sa uit niciodata clipa cand a venit Ada pe lume, a venit asa de repede si de frumos ( ea dormea draguta cand a venit pe lume, ha ha ) si as mai putea naste inca de o mie de ori si tot asa as fi cu zambetul pe buze.
Va doresc din suflet fetelor sa aveti parte de bebe 2 ca nimic nu se compara cu bucuria de a avea copii, si mai ales cand ii vezi cum se iubesc intre ei, mie imi vine sa mor de bucurie.
Noi am fost tare cumintele de sarbatori, Alexia a avut vacanta vreo 10 zile si am petrecut tare frumos. Am avut parte de party la gradi de ziua ei, apoi acasa pe 24, apoi am fost si la Revelion cu Alexia si tati, pana la 1.30 a stat Alexia si apoi a venit acasa la somn. Ada a ramas acasa cu bunica si a fost tare cumintica.
Inca n-am reusit sa pun poze, inca mai lucrez la ele dar le pun in zilele care urmeaza, nu scapati de noi asa usor ca trebuie sa vedeti si tortuletul nostru si bradutul de Craciun.![]()
Mai noi am 2 bebeluse
, acuma seara Alexia zicea ce si ea e bebe si vrea lapte de la tzitzi si am pus-o la tzitzi si a pus gurita sa bea si ea. Inca suntem plangacioase cand nu e asa cum vrem noi, nu vrem la baita si ne culcam tarziu cam pe la 11 dar speram sa treaca toate si sa vina zile si mai bune si atunci vom fi si mai fericiti.
Inca o data va dorim sa aveti un an cu multe realizari si sanatate si va multumesc ca existati si ca putem impartasi cu voi din frumoasele noastre clipe.
Bits, iti doresc sa ai parte de un bebe sanatos, cuminte si mancacios si abia asteptam sa ne dai vestea cea mare si sa vedem pozitze.
Sa stii ca Ada a fost fff activa in burtica si inca la ore tarzii din noapte si mai ales seara de ziceam ca fata mea nu o sa doarma noaptea dar sa stii ca e foarte cuminte si nu am nici o treaba cu ea. Asa ca nu e asa cum se zice…multe se zic si nu e nimic adevarat.
Pupici la toate si revenim in curand cu pozitze.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
raluca.gabriela spune:
La multi ani pitici, mamici, burtici... Sa aveti cel mai bun an de pana acum, cu nasteri zambitoare (ca avem de la cine invata), copii sanatosi, ocoliti de boli, mofturi si dureri, bebelusi norocosi si cuminti, soti iubitori si mame ajutatoare :)
Revelionul meu a fost cuminte si simpatic. Am fost prea obosita pentru destrabalari iar anul trecut a fost, pana-n ultima clipa, extrem de egoist si m-a solicitat in asa fel incat n-am mai avut chef de bestializari si nebunii...
Ce vreau de la anul asta? Timp. Timpul MEU pe care sa-l petrec cu mine sau cu cine-mi place mie si mai ales CUM imi place MIE...
Ce-mi propun anul asta? Hmmmm... sa imi acord mie atentie mai multa, sa n-o mai astept de la altii, in asa fel incat sa ma duc mai des la coafor si la cumparaturi, dar si la teatru, sa petrec mai multe ore in cada cu o cutie de bomboane sau pe canapea, cu o carte buna, sa ma plac mai mult, in asa fel incat, pe la sfarsitul anului, macar, sa ma iubesc mai mult...
Sa stau mai putin la birou si mai mult in parc, sa ma duc iar la scoala de dans, sa ma apuc iar de portugheza si sa scot din debara masina de cusut cu care-mi faceam cele mai misto fuste din istoria omenirii ca sa incep sa fac cele mai simpatice sarafane pentru Maria...
Sa gatesc mai putin dar mai bun, sa ma uit SI MAI PUTIN la tv si, daca asta e cumva posibil, si mai mult in ochii copilului meu, sa ma bucur mai mult de weekend si mai putin de munca, sa-mi cumpar mai multe margele si mai putine tavi de copt prajituri, sa flamanzesc mai putin si sa dorm mai mult, sa petrec mai mult timp cu ai mei si mai putin cu candidatii de la interviuri, sa stau mai mult la mama si mai putin in supermarket, sa imi planific si concediile, nu doar raportarile periodice si recrutarile pe urmatorul trimestru, sa ma bucur mai mult de mine si de ceea ce sunt, sa ma privesc in oglinda si pentru a ma intelege, nu doar pentru a ma machia...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
diana2004 spune:
Bine v-am regasit fetelor, LA MULTI ANI ,sa fim fericite in noul an ,bebelusii sa se nasca sanatosi si fara probleme pt mamicile lor si gasca sa creasca !
Noi ne-am petrecut la nasi la Craiova ,a fost un revelion de aderare in absolut ,de-acu ' gata ,tropaim prin Europa .
Andrei e putin racit ,l-am tratat cu nurofen si echinaceea si e mai bine .Facem progrese cu pampersul ,deocamdata nu spune dar daca il pun la olita isi da silinta sa faca macar citeva picaturi sa ii zic "bravooooo" .Si vocabularul s-a imbogatit cu tot felul de cuvinte ,paca ,acba ,etc ...si OU !
Roserb,sanatate ,eu am scapat desi ieri la serviciu toti erau virusati .