Aniversatii de NOV-DEC 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Miria , parca as citi despre Andrei ,asa mult seamana cu Damiana la comportament .Si eu m-am intrebat daca e totul in regula si m-am linistit , cind vrea el vorbeste si leaga cite 2 cuvinte ,dar daca vreau sa-l invat ceva ma ignora .
In plus pe-afara trbuie sa mergem cu tricicleta sau cu caruciorul ,altfel vrea in brate .

E mic si puturos dar extrem de afectuos ,ne pupa de ne albeste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu o plimb pe ditamai magadana cu carutul pentru ca ma trage in toate partile sau o ia la fuga. Si se ia de lume, da pupaturi si face cu mana peste tot. Cand suntem in parc mai primeste si cate o lopatiza in cap, ca nu toti copiii sunt dornici de "afectiunea" lu'fii-mea.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Si inca ceva!!

Cum stati la capitolul olitza?

A mea nu cere si nici nu e foarte suparata ca sta uda. E drept, ca am facut o pauza si am lasat-o numai cu pampers acuma de sarbatori si iar s-a obisnuit.

Dar parca s-a facut si mai indaratnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
ruxi e mai binishor, nu amai facut febra, nu i-am maid at ntitermice am lasat doar antibioticul si vad ca-i merge ok cu el...dar azi dimienatza am vazut ca nu poate manca nimic si tipa mereu dintii, dintii si am mers iar la dr cu ea si ca si alex al lui try, avea si gingia rosie(noua ne-a zis ca este stomatita)deci saraca acum are toata colectia in guritza(afta, stomatia, eruptie dentara, amigdalele inca rosii)...
ne-a zis sa-i scoatem cat putem si lapticul ca asta favorizeaza mediul pentru afta si stomatita...dar ce sa-i dau sa pape??? ca ea doar atat a mancat in ultimele 5 zile...lapte si supa de pui...altceva nimik fiindca nu poate...oricum eu ma bucur ca nu a mai facut febra si sper sa mergem spre bine...
miria, hai fii serioasa, chiar ai bagat-o in seama pe doctoritza? eu cred ca-i ziceam si vreo doua
nici a mea nu vorbeste cu nimeni si mai si plange cand vede pe cineva nou...mai ales doctorul...eu nu-mi fac nici o problema.
try, sanatate multa micutilor tai
cici, ai doua fetitze superbe, cea mica are niste falculte numai bune de pupacit
va pup pe toate si pe copilashi si va multumesc ca sunteti alaturi de noi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Miria, cu vorbitu' iti faci prea multe probleme. Alex e la fel, spune doar cuvinte disparate si de vreo sapt. a inceput sa lege cate doua. Parca zici ca i s-a upgradat memoria si acum tine minte sa spuna doua cuvinte unul dupa altul. El mititelul mereu repeta dupa noi, dar cand ii spuneam doua cuvinte spunea doar unul din ele, se concentra asa de tare sa-l spuna a uita ce trebuie sa spuna la al doilea cuvant.
Io nu-mi fac probleme nici cat negrul sub unghie. Vorbeasca-n ritmul lui. Si cu olita la fel. Pisu cere mereu, se duce singur sa faca, isi da pantalonii jos si pampersul (daca de-abia s-a sculat sau a venit de afara), isi ridica singur pantalonii, dar kk e inca un mister. Facem doar cand pleaca mami sa-l duca pe adrian la culcare si de regula rateaza olita (adica facem mai mult pe el). Oricum de cand am incercat sa-l invat si-a dereglat orarul de kk si nu mai face nici in fiecare zi (cred ca l-am stresat prea tare cu olita). Desi majoritatea copiilor invata sa faca intai kk si apoi pisu, el e pe invers.

Iar mai nou am inceput sa invete sa se imbrace si dezbrace singur. Asta tot pentru ca tine el mortis sa faca toatul singur. Daca il ajut sa-si dea geaca jos de pe el dupa ce venim de-afara se arunca afectat pe jos si se pune pe plans. Cu dezbracatul nu-i problema, le da repede jos, i-am aratat tehnica cum sa-si scoata mainile din maneci si apoi peste cap si cum sa traga de pantaloni de la calcaie ca sa iasa de pe el. Cu imbratul facem progrese. Sosetele nu avem cum sa ni le punem singuri inca, dar la bluzita si la pantaloni mai nimereste. Uneori isi baga ambele picioare pe acelasi crac sau incearca sa bage mana pe maneca de la manseta in sus, nu de la umar. E un scump.

Bitsoneeee, galerieeee, hai cu bebe 2, hai cu bebe 2 afara din burtoi!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari!

Sper sa se regleze si cu olitza si cu vorbitul!

Acuma, mi-e frica, na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Monica, mey, chiar ma gandeam la voi, sanatate multa
Cici, sunteti frumosi tare, mey si veseli si fetele is o minune, amandoua, fara suparare , is tati in picioare, iar tu ai deja silueta , iar tortul catel e de nota 20+
Miria, stiu ca te indispune o remarca a unui dr, dar hai, da-l incolo de amanunt, lasa ca fata o sa vorbeasca si o sa faca si la olita...is mici si cred ca si noi asteptam prea multe de la ei, suntem nerabdatori sa-i vedem mari, apoi ne intrebam cand au crescut si mai ales de ce au crescut?! asa cred eu...uite de la noi ptr Damiana
Mey Onitzo da ce portie mare are Paul mey , o gramada de paste acolo in farfuria lui ...da okii tot mari si frumosi sunt si e si harnic, ca o fetita.
Bravo lui Mihaita , se vede mult ca a crescut si ca e interesat de tot si toate.
Am vazut si okii albastri de Mamarutza
Ce-o face Bitsu?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si eu cu emotii pentru Octavia, sper ca il tine pe bb grasunel si sanatos in brate acum.

Cici nu m-am abtinut sa nu vad pozele. Cea de aici cu Ada este super, deja se tine in coate gogosica. Mi se pare ca Alexia iti seamana din ce in ce mai mult, mai ales cand o vad razand, dar si serioasa ca aiciiar Ada copie fidela tati, iata proba 1 (cu de rigoare la asa gospodina si asa tort) si proba 2 (deja ma intreb baiatul cu cine va semana ). Tare frumos rade puiul mic si tare mult se iubesc surioarele.
Fulguletzule, este periculos rau Davidutzu, sper sa nu ne intalnim vreodata ca ti-l fur , ca doar mami poate sa faca altul.
Miria, incearca sa-i gasesti o fetita de varsta ei cu care sa se joace, chiar putin mai mare si eventual guraliva sa vezi ce repede va turui si Damiana. Oricum cand va merge la gradi, va dori sa se exprime si va trebui sa vorbeasca. Sunt convinsa ca stie multe dar nu se deranjeaza sa vorbeasca pentru ca oricum acasa poate capta atentia dand cu fundul de pamant. Eu mai nou la Ana ma fac ca ploua si nu inteleg ce vrea pana nu imi spune exact ce doreste si numele obiectului, uneori tine uneori se enerveaza si plange, dar o mai tachinez asa din cand in cand ca asa sunt eu mama rea .

Fata mea s-a crizat in seara asta, a vazut o poza cu tacsu si a inceput sa planga dupa el, a pupat ecranul, de abia am calmat-o. Offff, ce ti-e si cu astia mici.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by diana2004
cind vrea el vorbeste si leaga cite 2 cuvinte ,dar daca vreau sa-l invat ceva ma ignora .

Primele doua cuvinte legate ale lui Robert au fost: "doua tzitzi". Urmatoarele? NU nani,NU papi...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bitshai cu bb!!!

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput