Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Andutzy,eu mai putin si intru in 10 sapt.
Vad ca greturile mai sunt prezente,dar nu asa nashpa ca in sapt 6-9.
Mai am cateodata o stare asa de bleahhhh,dar makar pot manca cate ceva.
DARRRRR,is somnoroasa de pik de pe scaun.Asta la pranz si seara pe la 6-7.Atunci motai pe canapea ca nu pot sa dorm din cauza teroristului meu de 4 ani.
Sper sa scapam de greturi toate pana prin 12-15 sapt.

Samurai-lady 9 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Lorina, ce mai faci, cum te mai simti?
Anto, ce fain ca ai dat jos 6 kg; chiar daca le pui la loc, tot o sa fie mai putine la sfirsitul odiseei.

Noi ne intoarcem miine la Bucuresti, si luni am programata ecografia nr 3. M-am programat si eu la 2 morfologice de trimestrul 1, sper sa zica amindoi doctorii sexul copilului.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Ioana75 unde faci eco? Parca spuneai tu ca si-ar fi deschis Iosup un cabinet particular. Ai aflat cumva nr. de tel.?
Ma lamuriti si pe mine va rog care este diferenta intre eco 3D si morfofetala. Mi-e doctora mi-a zis doar sa fac eco 3D.

Pupici

Andreea 14+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

andreea, iti dau PM cu numarul. Eu stiu ca la morfofetala se masoara tot ce se poate la bb, oase, organe, si poate fi 2D, 3D sau 4D. La o ecografie simpla 2D, 3D sau 4D nu se masoara decit citeva elemente, CRL, colul, etc. Pentru morfologica de trimestrul 1 merg la Pop si la Chitescu (de primul doctor stiu eu ca e bun, cea de-a 2-a mi-a recomandat-o dr mea pentru bitest).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Multumesc de sfaturi fetelor Ma gandeam eu ca, cam asa stau treburile O sa incerc sa nu ma mai gandesc la acest aspect dar mai greu o sa fie in somn pt ca mi s-a intamplat de cateva ori sa am orgasm in timpul viselor nocturne Slava domnului nu de cand am ramas insarcinata dar mi+e frica sa nu se intample De ce ma feresc cat sunt treaza sa nu scap in timpul somnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata si "La multi ani!" pe 2007.

Eu am fost atat de lenesa incat abia am mai deschis calculatorul, plus ca m-am simtit rau iar. Cand am zis si eu ca m-au mai slabit greturile pentru ca 2 zile n-a fost atat de rau, ieri m-au apucat iar si e la fel si azi. Cu toate ca se spune ca atunci cand misca BB toate astea trec, eu simt de vreo saptamana cum "falfaie" BB si greturile sunt la maxim. Astept miscarile mai puternice, ca poate la astea se refera lumea...

Anculici, cred ca mai degraba orgasmul e interzis decat penetrarea. Acum, chiar sa te abtii de la sarut, imbratisare, mangaieri mi se pare cam mult, mai ales ca toate astea ne fac fericite si ne umplu de endorfine. Cred ca e OK daca te stapanesti si te opresti inainte de orgasm, parerea mea

Luna, iti raspunsesem la deschidratare si potasiu insa nu s-a postat, se pare ca era serverul prea ocupat. Rezum aici: eu n-am reusit sa beau dupa voma decat Pepsi cu lamaie si cu cuburi de gheata, asta in conditiile in care vomit si zeama de lamaie. Trebuie sa incerci treptat sa vezi ce iti merge. Pentru potasiu cred ca la voi se gaseste melasa (molasses) chiar din productie organica. Daca pui o lingurita de melasa intr-un pahar cu lichid si bei, iti ajunge pentru o zi. Potasiu mai au si bananele, insa constipa.

Mai lenevesc putin si apoi plec s-o vad pe maica-mea prima data anul asta. Mi-e greata de nemancare, am niste intepaturi in dreapta jos, daca incep sa mananc nu ma mai pot opri si mi-e si mai greata

Carla, 13+

Mergi la inceput

Apropo de nume pentru copil: noi ne-am hotarat sa ii punem un singur nume si am luat o lista cu nume romanesti, dar nu prea ne-a placut nimic. Cu chiu, cu vai, am ales vreo 10 nume de fete si baieti pe care le-am pus pe lista cu "poate", la vreo saptamana dupa aceea ne-am uitat iar pe listuta si nu ne-a mai placut nimic.

Acum avem alta problema: nasii de botez. Pe cei de cununie este exclus sa-i mai acceptam dupa cum s-au purtat in ultimii ani, asa ca suntem in cautare. Am descoperit cu tristete ca nu prea avem optiuni... Stiu ca nici un copil nu ramane nebotezat, dar chiar n-as trage la sorti cine sa-i fie nas. Voi cum rezolvati problema asta?

Aaa, si m-am trezit cu idei noi in 2007: cred ca am mai zis pe aici ca vreau neaparat sa nasc in apa, iar in Romania vad ca deocamdata nu se poate. Asa incat ma gandeam sa ma uit spre vest.

Fetele care merg la Szeged, va rog, puteti intreba pe acolo daca se poate naste in apa la spital sau la clinica? Orice informatie ar fi de mare ajutor

Carla, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetelor pe anul 2007! Astazi am inceput servociul si am o stare de depresie mare. Poate si de la sarcina insa si de la faptul ca am fost alintata atatea zile si acum sunt la munca unde nimeni nu stie ca sunt gravidutza. Bine insa ca lucrez doar trei zile si de vineri pana marti plecam in Austria la zapada ca am gasit putin mai ieftin acum dupa sarbatori si am zis sa ne relaxam putin.

Va multumesc pentru grija voastra referitoare la gretzuri, au mai trecut, adica tot mai simt stomacul sensibil insa nu am mai vomitat de trei zile si parca ma simt mai binisor. insa auzind-o pe Carla ca i-au revenit nu mai imi fac vise ca gata, asta a fost. Nu-mi vine sa cred insa prin ce am trecut, nu am crezut niciodata cat de rau poate fi. Una dintre zile am petrecut-o numai in baie pana la 6 seara, vomitand, icnind si plangand... Groaznic! Iar de la ficat probabil mi-au iesit doua herpesuri unul dupa altul la buza de sus. Ce mai, ma uit in oglinda si arat ca o epava. Cand imi zice sotul ca sunt frumoasa incep sa plang ca am impresia ca face misto de mine.

Despre sex pot spune ca nu am interdictie, insa nu imi trebuie nimic in starea in care ma aflu. Iar al meu sot e intelegator ca vede si el saracu' cum ma simt.

Carla referitor la nume cred ca iti vei da seama exact mai tarziu ce nume doresti sa aibe bebe, iar referitor la nasi sunt in aceeasi situatie, nu stiu pe cine si cum, s-a oferit cineva insa nu doresc sa ma inrudesc cu acea persoana, probabil ca ii voi propune fratelui meu sa-mi boteze.

Va pup pe toate si sper ca deja ati inceput anul cu bine.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 7 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Luna, imi pare rau pentru cum ti-a fost, insa nu vreau sa te descurajezi auzind ca mie mi-au revenit greturile. Este diferit de la un om la altul, sunt multe femei care au nascut fara sa stie ce e aia greata.

Cu nasii suntem in aceeasi situatie: s-a oferit o pereche insa eu nu doresc sa ma inrudesc cu ei, sper sa nu ramana singura optiune. Si eu si sotul suntem singuri la parinti, varianta cu fratii a cazut din start. Chiar ma streseaza chestia asta acum.

Imi cer scuze ca nu am mai intrat sa trec in listuta noile mamici si sper ca s-a ocupat cineva de asta.

Carla, 13+

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni prin zona sau nu merge forumul?

Mergi la inceput