Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lachi totul e bine cand se termina cu bine asa-i?mergi la editare profil personal si scrie jos gravi intre doua paranteze patrate[ ].apoi scrie cate saptamani ai adica 7 + daca ai 7 saptamani si mergi pe 8.felicitari ca ai reusit sa te lasi de fumat,merita!(desi eu dupa trei ani si 8 luni mai poftesc cateodata la un fum...rusine sa-mi fie!)si trec si spaimele de la inceput.eu parca sunt gravi de o viata!si eu vrau un pui de leu ca mine....dar sunt chiar la limita,DPN 26 iulie.....
andicu te-am intrebat daca mai mergi in seged ca treceai pe la mine la o cafea....
mamagiuliei multumim de urari!
fetele din japonia la voi e deja 2007 asa-i? LA MULTI ANI!
andreea si la noi au aparut discutiile ce numele....

alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

FETELOR VA DORESC SA AVETI UN AN NOU CARE SA VA ADUCA MULTA SANATATE, SA AVETI SARCINI CAT MAI USOARE SI BEBEII VOSTRI SA AJUNGA SA VADA LUMINA ZILEI SANATOSI TUN
LA MILTI ANI SI UN AN NOU CU BUCURII SI IMPLINIRI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

[bFetelor am intrat sa va urez un an nou fericit, plin de impliniri, sunt sigura ca o sa fie asa din moment ce avem bebiti in burtici. La multi ani!

Fetelor din Japonia La multi ani, am inteles ca ati intrat in anul nou. Cum arata 2007? Bun? Venim si noi?b]

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 6 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, sinteti asa grozave! Multumesc pentru raspunsuri si incurajari, Nikole, Cristina26, Samurai-lady!

M-am uitat prin hartii, habar nu am Nikole, noi nu citim nimic pe japoneza si nici nu gasesc alea 4 kanji...sint ceva coduri PT, ACT, dar nu cred ca sint astea. Cred ca nu mi-a dat hirtia respectiva si indraznesc sa sper ca intr-adevar nu au cele 2 valori, de asta imi da rezultatul final doar pe 5 ianuarie.

E stupid, in momentul ala nici nu stiam ca iti trebuie 2 valori ca sa stii daca boala e veche sau noua. Dr. mi-a zis doar "ai anticorpi mari la rubeola, pina data viitoare vedem cit de recenta e infectia". Pe cind in Romania, stii din start de ambele, nu? M-au timpit astia cu sistemul lor, vreau acasa

Plus ca nu poti sa mergi la doctor asa, cind vrei tu, astept 2 saptamini sa-mi vina rindul la dr. In cazul asta e nasol din cauza sarbatorilor (cica nu lucreaza laboratorul..pfff!)

Sper sa fie ok, mai am de asteptat pina vineri... O sa va tin la curent!

Multi pupici si un An 2007 asa cum il visati!

Elteka 18+

PS. Nikole, o sa vad cum activez PM, eu sint membru f. nou, sub moderare inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara frumoaselor,

Nu am citit din urma, am intrat numai sa va urez un AN NOU fericit, cu multe bucurii, sanatate, sarcini usoare in continuare, nasteri usoare si bebei cuminti, sanatosi si mancaciosi.
Petrecere frumoasa, ne re-vedem la anul,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Viitoare mamici, va doresc in anul 2007 sa aveti parte de sanatate, o sarcina lipsita de griji, fericire si O MINUNE de copil .
LA MULTI ANI !!!

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Iubite burtici,sa va dea Dumnezeu in anul care vine sarcini lipsite de griji,nasteri usoare, bebelusi sanatosi, frumosi si cuminti.
Va doresc tot binele din lume voua si familiilor voastre.
La multi ani!
Cu drag,

MEDA 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani fetelor! Fie ca anul nou sa va aduca tot ce va doriti, si pe linga asta bb-ii mult asteptati sa fie sanatosi si norocosi!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La majoritatea dintre voi e deja 2007. Sper sa fie un an bun si sa ne aduca fiecaruia copii sanatosi.
Alina.acred ca anul 2006 a fost bun la voi. Stiu ca ne-ai dorit un an cel putin la fel de bun ca 2006... in ceea ce ma priveste sa ma pazeasca Dumnezeu de un an ca 2006. A fost cel mai greu an din viata mea. Ma gandeam ceva de genul un an cel putin la fel de bun ca primele 11 luni ale anului 2005, sau anul 2004...
Eu in fiecare an de anul nou mananc peste si fasole neagra (pentru noroc). Anul asta am cumparat ca si anul trecut peste si fasole neagra iar sotul meu mi-a zis: "Oooo, fasole neagra pt noroc, da supertitile tale sunt foarte adevarate, ca dovada uite cat noroc am avut noi in 2006. Nici nu stiam ce sa facem cu atata noroc." a fost destul de amuzant...
Va doresc inca o data un an nou fericit si copii sanatosi!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Lachi!!!
Oh, Doamne, de cand asteptam sa te inscrii aici!!!
Eu inca sunt muta de uimire. Si de admiratie. Si de veneratie, in fata lui Dumnezeu. Uite ce minune ti-a daruit.
Sa nu uiti sa-i multumesti, in fiecare zi.
Ma bucur ca ai renuntat la tigari, bravo!
In privinta burticii... daca m-am descurcat eu (si ma stii, n-am decat 1,63, cu indulgenta) cu Panda al meu de 4,750 g, nu vad tu de ce sa nu faci fata cu doi bebei. O sa fie bine pana la saptamana 38-39. Cu conditia sa fii cumintica si fara excese.
Iti doresc, din tot sufletul meu de mamica, multa, multa fericire, sanatate, noroc si in special sarcina usoara. Macar cat a mea, care a fost MINUNATA.
Stiu ca te vei bucura de fiecare clipa a sarcinii. Vei fi o rasfatata si lumea va sta la picioarele tale.

La multi ani, viitoare mamici!!!
2007 va ramane un an deosebit de special pentru voi. Veti fi mamici cu bebici.
Sarcini usoare tuturor, bebei sanatosi si mancaciosi!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput