Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Of,of,offff cu japonezii astia.Ce fac ei la analizele astea ?
Fetele,Nikole si Elteka,acum imi amintesc si eu cand mi-au dat rezultatul analizelor,la prima sarcina.Mi-au spus numai ca nu am anticorpi de rubeola.Si era o singura rubrica,valoare la analiza de rubeola.
Acum inca nu am facut analizele,dar m-a intrebat ginecologul de m-am vaccinat.Si i-am zis da,m-am vaccinat impreuna cu bb,aku 2 ani.Si a zis ca:atunci e bine.

Intrebare pt.fetele de la Japonika:unde mergeti la eco 3D sau 4D ?

Va pup pe burticele si va doresc tuturor Un 2007 frumos si plin de bucurii

Samurai-lady 9 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata fetele!Am intrat sa va uram si noi LA MULTI ANI,SANATE,SA VA DEA DUMNEZEU CEI MAI DULCI COPILASI SI TOT CE E MAI BUN PE LUME!
IN CEEA CE NE PRIVESTE E APROAPE TOTUL GATA,URMEAZA SA PLECAM LA CASA DE LATARA UNDE VOM AVEA MUSAFIRI!PETRECERE FRUMOASA SI UN 2007 MULT MAI BUN!!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor!
In sfarsit am reusit sa ajung la zi cu cititul. Tare mult mai scrieti...
Nikole felicitari pentru rezultate. Ma bucur din tot sufletul pentru tine. Ai trait zile de cosmar.
Au am mai fost la doctor pe 20 dec. si totul este in regula. Mi-a zis sa fac eco 3D intre 14 si 18 saptamani la Iosup. Nu stiu acum daca 3D este acelasi lucru cu morfofetala. Bineinteles ca voi incerca sa o fac cat mai repede pt. ca sunt tare curioasa in privita sexului. Eu as vrea fetita, dar parca simt ca e baiat. Oricum sanatatea e cea mai importanta.
Voi nu va framantati in privinta numelui, ca eu sunt tare stresata?
Ma tot gandesc daca sa-i pun doua nume sau nu, daca suna bine cu numele de familie, etc.
Ce este listeria asta? Eu nu am facut analiza pentru ea.

Fetelor va pup pe toate si va doresc si voua si celor dragi un 2007 prin de realizari si bebei sanatosi si frumosi.

Andreea 13+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

LA MULTI ANI SI SA AVEM COPII FRUMOSI SI SANATOSI IN ANUL 2007

Ma bucur mult pt voi cele care va simtiti mai bine. pt Alinaa, Oana, Meda, Nikole, Oanabb si pt toate celelalte (scuze, dar nu le pot numi pe toate).

nasica de moflea
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lachi ai gemeni!super!eu nu prea am intrat pe la fiv sau IA asa ca mi-am dat seama ca asa s-a intamplat minunea la tine!inca odata felicitari sa fie sanatosi.parca a trecut un secol de cand bantuiam pe la endo ca nu raman gravi si dadeam de atatea nume care sunt si aici pe listuta noastra de ....
bine ati venit noilor mamici!sarcina usoara!
fetele mele dragi va doresc din inima un an nou cel putin la fel de bun ca cel care acum se incheie!sa ne ajute DD sa trecem cu bine peste lunile care urmeaza si in vara sa ne tinem in brate minunile sanatoase tun!si noi la fel!
AN NOU FERICIT!si am declarat de aici nu mai pleaca NIMENI!

alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragele mele viitoare mamici, va urez si eu un AN NOU fericit, cu multa sanatate pt voi si bebelusii vostri, sa fie cel mai frumos an pe care l-am trait pana acum !
LA MULTI ANI ! si petrecere frumoasa de Revelion !

Andreea, uite www.reclamapenibila.ro/ro/articole/Listeria" target="_blank">aici niste info despre Listeria. Nici eu nu mi-am repetat analiza in sarcina, si ca si Toxoplasmoza, trebuie sa le fac dupa Anul Nou.

Andreea 12+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

da, alinutza, am 2 pui in burtica facuti prin fiv: unul pentru nereusita de anul trecut si unul pentru acum. sunt tare fericita...imi doream doi dar nici nu indrazneam sa sper... m-am lasat de tot de fumat, nu sunt chiar nebunica de tot! sper sa-i am pe amandoi pana la sfarsit si sa ajung cu ei acasa fara probleme... mi-e cam frica de ce se va intampla cu burtoiul meu dar oi duce eu si asta, mai ales asta - ca merita! am trecut eu prin atatea si fara a se lasa cu bebe la sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

am vazut ca m-ati trecut pe listuta si m-am bucurat...cu ajutorul "colegelor de grupa" am si DPN. E OK. Daca ma invatati si cum sa-mi trec la semnatura burtica fac cinste!
Andicule trebuie neaparat sa-ti refaci listeria si toxo in timpul sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

intru doar sa va doresc un 2007 cu sarcini usoare , cu nasteri rapide, bbi toti la termen, sanatosi, mancaciosi si somnorosi !
Sunteti o grupa de mamici deosebite !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Am intrat pe fuga sa va urez LA MULTI ANI! Si tot ce va doriti sa se implineasca! Si mai ales sa ramanem toate in grup pana la final!
Un an nou fericit!

Mergi la inceput