Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello burticoase.
Eu sunt in Z4 de intarziere si am temp 36.9,sper sa vina minunea la mine luna asta.
Pup burticile

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna fetelor,

eu am intrat sa va felicit pentru sarcini si sa va urez sarcini usoare, bebei sanatosi si mancaciosi!!!
Eu sunt mamica de sept-oct 2005 (mamica de Andrei) si de sept-oct 2006 (mamica de AnaMaria).....nu cred ca voi mai fi si de 2007....

Sa fiti cu toate sanatoase si sa va bucurati din plin de sarcina!!!

Va pup,
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Mie acum mi-au plecat musafirii,am gatit azi toata ziua sunt franta

BETTY parca nici pe mine nu ma mai dor sanii si nici nu sunt umflati sper ca nu e ceva in neregula.
MYRAL eu stiu ca nu e voie sa ai contact sexual pana la 3 luni,pt ca este perioada de formare a fatului si poate fii lezat...dupa aceea ai liber,vezi mai citeste si tu pe net.
TEODORAN si eu mai simt durere mai ales in dreptul ovarului stang,dar nu tot timpul si parca ma mai doare burta ca la ciclu,am inteles ca e ceva normal pt ca se fixeaza sarcina pana prin saptamana 8.

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

ANCADRAGOMAN iti tinem pumnii sa ne urmezi

LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragi viitoare mamici ma bucur enorm ca vad cum creste listuta si la voi,parca mai ieri eram noi...va saluta si va doreste din inima o sarcina usoara si bb sanatos o mamica de iulie-august(in special pe blueeyes2003 si aniast72 de la aspirante)!si la multi ani celor cu nume sfant de ioana!

alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna dimineata fetelor,

In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI tututor Ioanelor si Ion-ilor!!!!!, multe impliniri, sanatate si un an plin de reusite!

AncaDragoman este foarte bune temperatura: se pare ca tu urmezi. Te asteptam sa ne confirmi rezultatul .

teodoran si la mine este cam aceeasi problema si nu am mai vazut nimic din 14 nov.... atunci mi-a venit CM care m-a tinut pana pe 30 nov din cauza tratamentului, iar apoi ma dorea burta de la Menogon, asa ca nu a mers nimic si m-au mai indopat si aia cu o graoza de hormoni...asa ca sunt ca un balon care mai are putin si pocneste. Ma bate gandul sa imi trimit sotul sa doarma in sufragerie , adica sa plece ispita.

Pe mine ne ma mai doare burtica si nici sani nu ii mai simt asa de tensionati, nu am nici o stare de greata si incep sa intru la idei. Am citit atatea prostii, incat nu stiu ce sa mai cred. Sper ca bebe este bine acolo in burtica.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata fetelor! In primul rand Lavinia spune-mi si mie unde ai gasit asa ceva pe net cum ca fatul ar fi lezat daca ai contact, crede-ma ca nu am auzit asa ceva si nici nu cred.Nici un medic nu interzice contactul decat daca ai probleme si asta pentru a nu pierde sarcina in nici un caz pt ca ar fi lezat fatul. Despre simptome nu cred ca trebuie sa va ingrijorati eu am avut o sarcina fara absolut nici un simptom(si cu contact destul de des ca eram proaspat casatorita) si totul a fost in regula, fetita perfect sanatoasa.

Mergi la inceput

Acum recitind vad ca m-am ambalat putin si imi cer scuze ,fiecare cu parerea lui mai ales e f bine daca puteti sa va abtineti ca se fixeaza mai bine sarcina. Nu mai sunt asa tanara si ma ingrijoreaza si pe mine orice senzatie ca ceva ar putea fi in neregula (dar nici sa-mi gasesc probleme acolo unde nu exista)

Mergi la inceput

Anca de ce nu mai incerci un test? Ca daca era sa scada temperatura cred ca scadea pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor temp a scazut la 36.7.
Nu mai am nici o sansa nu?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput