Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mesajele mele sunt moderate asa ca probabil o sa apara mai tarziu.O sa intru maine sa vad pentru ca acum mi-e tare somn.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Multumesc Betty78 .
Teodoran, nu primesti nici un tratament pentru sangerare? Nu stiu, ceva de sustinere a sarcinii? Nu ma pricep la FIV, sincer, dar ar trebui sa fie ceva sa te ajute sa-l tii pe bebe, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Hello burtici,

eu sunt o mamica de sept-oct 2006. Am intrat sa va urez sarcini usoare, sa fiti optimiste si fericite.Un copil este cel mai frumos dar de la Dumnezeu si va pot spune cu mana pe inima ca acest Craciun a fost cel mai fericit din viata alaturi de dragul nostru Robert.

Ma bucur pt. voi si va doresc sa aveti bebici sanatosi si frumosi!

Pupici multi viitoarelor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Cred ca numai eu bantui pe aici la ora asta!
M-a luat o raceala nasoala!Febra din fericire nu am(mare)-37, ma dor muschii, beau ceaiuri cu miere si lamaie.
Betty, nu am facut testul de sange, ci unul de urina, vroiam cat mai repede sa aflu rezultat, mai ales ca era si vineri seara.
Andreea,Myral,Teodoran bine ati venit!Nu credeam ca asa repede se va umple subiectul asta!

Fetelor multumim mult ptr urarile voastre, sper sa ne urmati cat mai repede posibil!

Alina4+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor..va urez sarcini usoare...sa aveti parte de copii sanatosi...si multa multa fericire...
M-au cuprins toate emotiile cititnd ca sa deschis acest capitorl...

Va pupa,va imbratiseaza si va doreste numai bine o mamica de sept-oct2006.

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alina, nu pot decat sa ma bucur ca te reintalnesc aici! Pe la nazdravani de ce nu mai postezi? Felicitari, sarcina usoara si copiii sanatosi si cuminti!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Betty impotriva contractiilor sa iei no-spa. Mie imi dadea doctorul sa iau 3/zi, indiferent daca ma durea sau nu burta, asa preventiv.
E impresionant cate fete au reusit prin FIV si sunt acum la mamici de sept-oct Sa fiti sanatoase mamicilor

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata! Abia astept sa scrie cat mai multe mamici si sa citesc despre simptome si multe altele. Deocamdata mai trag cu ochiul la mamici de iulie-august. O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buna dimineata, in dimineata asta ma simt mult mai bine, nu am mai sangerat decat cateva picaturi, dar am luat preventiv no spa, mi-a spus dna dr. ca sa iau 1 tb. la 6 ore, Pentru sustinere am facut pe 27 dec. 1 fiola de gravibinon si imi pun 6 ovule cu utrogestan zilnic. De exemplu ieri cand am avut sangerari le-am luat pe cale bucala. Acum stau cumintica in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Va felicit si eu, in calitate de mamica de sept-oct 2006, pentru inceputul odiseei. E atat de emotionant pentru noi sa vedem ca o noua odisee de sept-oct incepe! Parca acum incepeam si noi acest capitol.... si parca atat de putin a trecut de cand l-am parasit. Eu cateodata inca mai intru din greseala la Odiseea Sarcinii in loc de Clubul Scutecelor ! Va doresc tuturor sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput