Cand s-a nascut o minune de baietel.......
Raspunsuri - Pagina 2
gabi_fer spune:
Deja au trecut doi ani de cand Alex ne face sa zimbim zi de zi. Este un copil vesel, jucaus si fff vorbaret. Azi sunt f melancolica, retraiesc momentele nasterii lui Alex. El este declarat pe 19 aprilie dar ptr mine 18 aprilie este ziua lui de nastere. Cat de frumos dar ...greu a fost sa-l aduc pe lume. Sunt ata de mandra de mine, de el, de noi.
Sa fi parinte este un dar de la Dumnezeu. Iti multumesc, Dumnezeule, ptr ca ne-ai facut parinti!
La multi ani Alex!
mephala30 spune:
La multi ani, Alexandru! Sanatate si o viatza frumoasa!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
gabi_fer spune:
http://picasaweb.google.ro/gabiferf/Primavara2008 aici puteti vedea cat de mari ne-am facut.
Va pup!
mihaser spune:
Alex! Am vazut pozele si esti un voinic pe cinste!
Super haios in alea de dupa baita! Rasfatatul mamei!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
ariel_7000 spune:
gabi, sa-ti traiasca baiatul! sa te bucuri de el! ai poze din parcul florilor sau confund eu??? daca da....eu stau in blocul de langa parc, chiar langa fantana...:) poate ne vom intalni cu gandaceii...noi iesim mai des in morarilor, caci alex are multe de explorat:)
mami de alexutza si Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
gabi_fer spune:
Ariel, cu cea mai mare placere ne vedem in parc si noi mergem destul de des in parc la Morarilor, Alex iubeste parcul acela.
andruskandu spune:
Salutiiiii!
Si noi ne facem veacul pe la nisipul din Morarilor!
Mai rar, dar mergem si in Florilor. Poate punem de-o intalnire intre forumiste...
P.S. Daca vedeti un cretulin blond, mic si rapid ca o zvarluga, cu o mamica alergand disperata dupa el,cu un carut albastru, strigand Andrei, Andrei, stai mama pe loc...noi suntem!
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
mariana_1976 spune:
Este o poveste scrisa foarte frumos si finalizata cu cel mai emotionant moment din viata unei familii : nasterea mult asteptatului bebelus!
Va doresc intregii familii multa fericire si clipe de neuitat impreuna!
Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda