Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Helenutza23, multumesc pentru parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

lol, aelita...hai ca incerc sa-mi dau seama de ce e latita pagina. Eu am mai modificat culori, am mai adaugat ceva date, am modificat marimea caracterelor la lista cu burtici...

fugi la dr si vino cu vesti bune...pana atunci ma mai joc la lista...poate-poate iese mica!

Pagina e latita mult din cauza stelutelor verzi. Ai pus prea multe si lateste pagina...voi lasa cam 55 stelute si pagina va arata ceva mai micuta! As mai umbla la ea dar ma cheama datoria , adica mandra mea Alexia. Dc mai ai timp, incerca s-o mai micsorezi tu putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, vergeturile mele sunt acuma ca niste vinisoare vinetii si ridicate (parca-s lipite de burta ca niste macaroane!) si ma manancaaaaa!!! Le urasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am auzit ca spitalul unde urmeaza sa nasc eu e foarte "primitor" ;adica : a nascut nevasta unui coleg de-a sotului cu ceza era toata lesinata dupa operatie si la una din colegele ei de salon a venit tot familionul ( vreo 8 persoane ) + un castofon cu manele
iar o alta tipa ce statea in salon cu o tiganca nu putea sa-si alapteze bebele ( bebe care era lasat cu ele in salon cu toti vizitatorii ) ptr ca-i venea la asta toata satra si nu plecau pana la 2 noaptea de acolo ; ieseau femeile pe hol sa alapteze copilul ca se holbau tiganii la ele
cred ca probabilitatea sa nimeresti in salon astfel de fenomene e destul de mare
si uite asa un stres in plus

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Buna fetele,
am intrat ca sa ma laud!
Am reusit sa pun 2-3 poze pe site, dupa 6 luni......
De citit, nu v-am
mai citit de mult, deh, sarmale, carnaciori, prajituri, sarmale, cozonac, alea, alea.

Da'promit ca la noapte ma revansez.

Pupici, k o tai spre casa acum!
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Shine 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uau...Adela,

trista perspectiva...intereseaza-te totusi de ceva rezerve, poate sunt.
Iar daca nu suntem indiscrete ne spui si noua ce spital este...

Alinuk 35 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Helenutza, merci mult pt info.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Alinuk, de unde mai exact din Cora ai luat camasutza? si cat costa? ca as rea sa merg sa imi iau si eu. Despre umidificatoare stiti ceva? Gasesc in Cora?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Marybell, am ramas inmarmurita cand am citit ce ai patit la nastere. La ce spital si cu ce dr. ai nascut? Nu pot comenta ce ti s-a intamplat - cred ca nu exista comentarii, cred ca oricine in locul tau facea atac de panica. Imi imaginez ce o fi fost in sufletelul tau sa asisti si sa auzi toate astea stind ca nu poti sa faci nimic Dar bine ca totul este bine si ca tu si bebe sunteti sanatosi. Asta conteaza cel mai mult!

Galerie pentru burticile care nasc! Vad ca se naste la greu. Lipseste omu' cateva ore si hopa, inca o steluta!

Eu m-am apucat sa fac cearsafuri pentru patutul lui bebe...De ieri numai asta fac. Parca m-am ticnit
Si caut o paturica din bumbac si nu se gasesc deloc..toate sunt din poliester (fleece) sau au si poliester in compozitie. Voi cum rezolvati aspectul paturici?
Si apropos de ticneala...in fiecare seara mi-e tot mai greu, respir tot mai greu, am dureri de spate tot mai mari, noptile dorm tot mai greu..si ma gandesc "oare nasc?" Dimineata o iau de la capat.

pupici
wanna & bebe din burtika _ 33 w & 5 days

Mergi la inceput

wanna si pentru mine a fost o problema calitatea paturii. Am optat in final pentru o patura din molton si sunt multumita de ea.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput