De ce nu se face epidurala in toate maternitatile?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Oana ma bucur ca ai scris si ai explicat asa frumos si usor de inteles pt. toata lumea.Poate ca dc toata lumea ar explica la fel nu am mai fi asa reticenti fata de ce este nou.
Eu una am nascut cu peridurala si pot spune ca in ciuda faptului ca a fost pusa cand eram dilatata 7 am avut o nastere pe care o doresc oricui. Ba chiar am si dormit pana la dilatatie 10, unde nu mai pui ca nu am simtit absolut nimic ...iar cand zic nimic e nimc adica nici macar o crampa sau ceva...nimic. De cand m-a intepat tot s-a petrecut dupa cum ma asteptam adica nu am mai avut nici o durere de nici un fel( capana la dilatatie 7 le-am simtit cu varf si indesat).
Nu as vrea sa spun ca sunt un caz fericit tocmai pt ca nu este asa...nu sunt nici prima si nici ultima care a nascut asa...ba chiar mi se pare normal....
Si apropo de explicatii mie doctorita mi-a raspuns ca ei medicii nu prefera peridurala pt ca ei au de muncit mai mult la o astfel de nastere pe cand tu stai si " te uiti la luna"...si ca lor le-ar fi mai usor sa te chinui tu si ei sa " cashte ochii".
Asa ca din punctul meu de vedere ar trebui sa ne mai informam cand afirmam ca ramanem nenorociti pe viata dc facem peridurala sau dc facem....chiar nu as vrea sa imi imaginez cum toata Europa ar fi paralizata de vreo 15 ani incoace.
Va pup si nastere usoara tuturor cu sau fara anestezii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna tuturor,am citit si eu despre anestezie epidurala,lucruri interesante care nu le-am stiut cand am nascut...am nascut in Barlad cu anestezie epidurala,totul a fost bine si doresc ca si la al doilea copil sa nasc la fel,sunt insarcinata in trei luni,amc citit argumente si pro si contra,dar cred ca daca medicii sunt buni si-si fac treaba nu se poate intampla nimic...La mine a fost bine,eram tare obosita,caci avusesem travaliu fals,si m-am odihnit pana am nascut...la a treaia impingere,bebe a venit cu apgar 9.succes celor care vor sa nasca cu epidurala.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonicuta22 spune:

[Maricar... in sfarsit te-am gasit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te caut de o saptamana. Luna trecuta am vazut mesajul tau, insa am uitat cum se numea site-ul si cum exista doua site-uri cu desprecopii m-am inregistrat sperand sa te gasesc. Daca n-ai nascut inca.... la Maternitatea Rm. Valcea de luni, 29 ianuarie 2007 se FACE EPIDURALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu am nascut prin ceza cu epidurala, la Elias. Mi-a lasat cateterul toate cele trei zile, cat am stat in spital, dar in ultimile doua deja ceream calmante rar, la 6-7 ore, cateodata si mai rar, sa nu mai am nev acasa. Eu una asa vreau sa nasc si a doua oara, cand va fi cazul, e super ca esti contient, iti revii imediat etc.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput