Recomandare masina de spalat
Raspunsuri - Pagina 4
angelapriboi spune:
Fetelor eu votez pentru Ariston.Credeti-ma pana acum 2 luni credeam ca Gorenje sunt cei mai tari ,dar dupa ce mi-am luat toate electrocasnicele de la Ariston le dau nota 10 cu felicitari.
Rufele sunt super curate.Eu aveam mereu probleme cu gulerele camasilor sotului meu.Nu ieseau curate si trebuia ca inainte sa la bag in masina de spalat sa le spal cu sapun.
Mentionez ca pentru ambele masini am folosit Ariel,deci nu e vorba de detergent ci e vorba de masina de spalat.
V-am innebunit.
olim spune:
ANGELA, CAT AI DAT PE EA?
[http://www.ciao.es/Ariston_LBE_129491462], cred ca asta e masina, nu?
Eu teste piata, de aceea va intreb preturile, sa vad ce sa imi cumpar si de unde.
Multumesc
angelapriboi spune:
Olim am primit-o cadou pt ca am luat toata aparatura de bucatarie de la ei si ca si discount mi-au dat masina de spalat.Dar daca ma gandesc bine pretul era de app.600 euro
zuppy spune:
Acum masinile de spalat cred ca trec in categoria consumabilellor... Nu cred ca e necesar sa investesti o caruta de bani in asa ceva. Am ales o masina de spalat cu garantie mai mare-3 ani-arctic, dar nu am dat 15-20 de milioane pe un Gorenje cu aceleasi functii. Si cel mai bine e sa va interesati cine face service-ul.
olim spune:
ce masina artic ti-ai luat, imi spui modelul si cat te-a costat'
Multumesc pentru informatii.
Si eu sunt de parere ca nu merita atatia bani o masina, mai ales ca uneori platesti doar marca, nu si prestatiile ei.
Astept detalii despre masina ta si sa ne spui daca esti multumita de ea
zuppy spune:
Olim, e Arctic BE1000(cu afisaj) 1000rot/min, clasa energetica A+, incarcare 6kg. Am dat 11 mil, dar acum vreo 4 luni in urma; s-ar putea sa se mai fi ieftinit intre timp. Pana acum nu am ce-i reprosa.
Am trecut de faza aia obsesiva in care mi se pareau tot felul de sunete ciudate(mai ales dupa ce citisem o gramada de topicuri in legatura cu defecte care pot aparea la o masina de spalat).
In concluzie, masina mi se pare ok. Stiu pe cineva care are BA1000(fara afisaj, 1000rot/min, clasa energetica A+, incarcare 5kg )...si tot asa, e supermultumita(iar masina respectiva e mai ieftina cu vreo 2 mil)