Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

itzy-bitzy, frumoasa foc Papusica-Craciunica
d-abia astept sa-i fac cunostinta cu Vladutzu

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Moni, sanatate. Eu sper sa ne treaca cu leacurile astea....Masca nu mi-am pus, ca oricum abia respir si fara ea la cat sunt de infundata. In plus, toata nopatea stau si ii bag suzeta in gurita si inevitabil ii ating si gurita pe intuneric....asa ca....A avut niste muci inainte de a prinde eu raceala, probabil tot de la sora-sa luati, dar acum e bine. Batem in lemn.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

La Multi Ani Amalia Ioana, Darius Teodor, Julia Maria si Ilinca Ioana pentru cele 4 lunisoare!!! si
La Multi Ani Maruca Ioana, Alexandru si Tudor Alexandru pentru cele 3 lunisoare!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici!

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Ramona,
Intr-adevar, serbam si noi azi 3 lunisoare....
Raportam 6,550 gr! De masurat, n-am masurat-o inca ca trage un pui de somn....Dar va anunt mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna ziua mamici si bebici,
Am vizionat toti craciuneii si craciunitele...foarte frumoase bucurii avem.
mic album pentru sarbatori aici
va pupacim si sarbatori fericite in continuare.

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

fetelor, ia cititi www.mirror.co.uk/yourlife/kidsandfamily/tm_objectid=17800032&method=full&siteid=94762&headline=exclusive--couple-have-five-babies-in-10-months--name_page.html" target="_blank">aici

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

No comment.....

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu

[center]

Mergi la inceput

Am citit pe alt forum ca Chantal s-ar putea sa fie din nou insarcinata! M-am bucurat tare mult, dar mi-am adus aminte de Mexxa, careia ii iesise un test pozitiv desi nu era insarcinata doar datorita faptului ca dupa nastre cateva luni (parca 6) exista o concentratie mare de hormoni de sarcina... Uf, sper in cazul ei sa nu fie asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaa, voiam sa va zic o chestie. eu zic ca bb-ii sunt imunizati inca din burtik si nu iau boala de la mami indiferent daca papa tzitzi sau nu. zic asta pt ca eu am fost racita de n ori de cand o am pe alexia si nu a luat niciodata de la mine....

bine, acu ce-i drept n-a luat nici de la ai mei care au fost amandoi raciti si nici de la ta-su....

si doar e hranita cu formula din a treia zi de viatza....

o fii, n-o fii....zic si eu!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

bebicilor sarbatoriti azi!!!

Ralu interesant articolul....dar cum naiba nu si-a dat seama ca e insarcinata???Adica ea mergea pe 43 de sapt si a crezut ca e numai in 7????Ciudat rau....pai n-a simtit copii miscand?Aiurea lume...

Am vazut si pozele noi anuntate de ieri incoace si sunt impresionata de cat de repede ne cresc comorile....deja avem adevarate domnisoare si domnisori in zona....

Ignatica felicitari pentru dintzuc si sa iasa usor si fara prea mari dureri!

Noi suntem ok, pitix gangureste de ma zapaceste...si vrea atentie maxima.,...non-stop dc se poate....asa ca toata ziua povestim cu el ba eu ba Alesio...(Ovi mai putin ca nu e asa mult pe acasa...).

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput