Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mama ce liniste e pe aici....

Gata am pus si eu POZE CU PAPUSICA CRACIUNICA

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Itzi-Bitzi, are niste ochi superbi papusica ta. Sa va traiasca si sa creasca mare.:)

Hazul
de Lucas 04-05-2000
si Mathea Roana 10/10/06
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

'Neatza

USORLILI- exista NAN cu Fe in Buc, am vazut!
LAKIAOANA- ARMAND e campion la inecat. Eu il intorc cu capul in jos- doar atunci cand se ineaca tare- si-l scutur tinandu-l de picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

fetelor pentru raspunsuri....
Stiu ca in strainatate e asa.
Da, Ramona, o sa incercam sa vorbim cu chiriasul, mai ales ca nici nu ne gandim la procese si alte d-astea care nu fac decat sa lungeasca boala. Nu cred insa ca vom gasi intelegere, fiindca turcul nostru nu e fraier si daca nu scrie explicit in contract probabil ca nici nu va vrea sa auda. Stare normala de functionare....poate insemna orice. Daca e scris pe pereti functioneaza foarte bine apartamentul, nu?
Uf, om vedea.
Problema e ca urmeaza sa ne mutam noi de la vara acolo si ca sa zugravim o sa ne trebuiasc zeci de milioane (4 camere, in jur de 90 mp) pe care nu-i avem

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Marina, puteti cere despagubiri, deoarece legea prevede ca, "chiriasul trebuie sa intretina in bune conditii locuinta" (deci este exclus a scrie pe pereti si a strica mobilierul sau ce altceva a mai facut). Este folosit termenul genearal, legea nu detaliaza, deoarece se pot intampla multe.
Predarea in stare de folosinta se refera la a preda locuinta cum a primit-o, fara pagubele pe care le-a produs.
Incercati sa-i explicati ca exista lege care prevede acest lucru, chiar daca nu este mentionat in contract si ca, obligatiile chiriasului si ale proprioetarului sunt prevazute in acea lege.
Sper sa ajungeti la intelegere cu el si macar sa primiti bani pt stricaciunile facute.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Ramona,
O sa incercam sa aducem in discutie treaba asta mai la primavara. Si eu sper sa inteleaga - ca mereu zice ce om de onoare e el.... - si sa ne lase macar niste banuti pentru zugravit (macar de materiale). N-am mari sperante, dar incercare moatre n-are. O sa copiez ce mi-ai scris tu si cand va fi ma voi duce documentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Of, nu imi mai trece viriza asta....De ieri tot in 37,6, 37,8 o tin. Abia ma misc prin casa. Am nasul plin, dar si infundat. Iau paracetamol (2 dimineata, 2 seara), oscilococcin si inca niste homeopate, dintr-o trusa special de raceala si gripa. Cand mi-e frig, cand mi-e clad, ma simt ca un ...at Bine ca nu i-am dat-o si Marucai, dar am inteles ca ea oricum e ferita fiindca papa numai tzitzi iar eu ii transmit anticorpii pt raceala asta pacatoasa. Ana s-a refacut, ii mai curge nasul, dar altfel e ok.

Itzy, sa cresti mare si sa iti placa carticica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

lakioana, imi pare rau de ce ai patit

incearca sa-l pui in landou sau patut cu capul o idee mai sus
decat corpul (pe o paturica impaturita sau pe un prosopel)
ei nu dorm acum pe pernuta, dar ai putea sa-i iei perna bebelusului
care are o textura, de asa natura, ca nu se sufoca
si sta cu capul un pic mai sus
si bineinteles, trebuie sa eructeze/ragaie dupa ce papa

si al meu se mai inneaca cu laptic sau chiar cu saliva
dar nu am patit asa ceva...cred ca m-as fi super panicat
noroc ca ai avut prezenta de spirit

am vazut ca unor bebei au inceput sa le apara dintisorii
felicitari si cat mai putine dureri

noi am petrecut bine de sarbatori
am fost in vizite la bunici si la prieteni
cu tot cu bebe Vlad, care a stat super super cuminte
numai in costumul de mos craciun (de fapt cu caciulita) nu a vrut sa stea
eu am fost cam , la fel si tati
ca doar au fost primele sarbatori in trei, bebe a facut 3 luni si a fost si ziua mea

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

quote:
Originally posted by cucuoancea

Of, nu imi mai trece viriza asta....De ieri tot in 37,6, 37,8 o tin. Abia ma misc prin casa. Am nasul plin, dar si infundat. Iau paracetamol (2 dimineata, 2 seara), oscilococcin si inca niste homeopate, dintr-o trusa special de raceala si gripa. Cand mi-e frig, cand mi-e clad, ma simt ca un ...at Bine ca nu i-am dat-o si Marucai, dar am inteles ca ea oricum e ferita fiindca papa numai tzitzi iar eu ii transmit anticorpii pt raceala asta pacatoasa. Ana s-a refacut, ii mai curge nasul, dar altfel e ok.

Itzy, sa cresti mare si sa iti placa carticica

Tocmai vroiam si eu sa intreb daca bb ia raceala de la noi in cazul in care este alaptat de la titi. De aseara m-am trezit cu o durere in git si in piept asa. Am inceput sa iau niste homeopate si un paracetamol mai mult nu stiu sa pot lua.Febra n-am facut si sper sa nici nu fac. Mi-e frica doar de fata sa nu ia si ea ceva.

POZE

POZE COSMINA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Marina sanatate multa si sper sa ajungeti la intelegere cu turcu, mai ales daca sustine ca e om de onoare

lakioana, nasol de tot cu patania voastra. sper sa nu mai aveti parte de asa ceva

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

pt.raceala, daca alaptezi, ia niste osciloccocinum
si pune-ti masca cel putin 3 zile
eu am patit-o de vreo 3 ori...am fost racita si asa am facut
iar bebe nu a luat raceala de la mine
ia miere si ceva pastile mentolate de supt - gen Halls

multa sanatate

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput