Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Un an nou mai bun, pe toate planurile. Si sanatate.
La multi ani!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Fetelor ce metode de adormit folositi pentru bebei ? Eu leganat si suzeta...Aveti alte metode ?

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by tasia

Fetelor ce metode de adormit folositi pentru bebei ? Eu leganat si suzeta...Aveti alte metode ?

Zuzeta e de baza
Daca nu tine, incerc si mangaiatul pe burtica....sau doar tinutul mainii pe burtica (de multe ori se linisteste ca prin minune...)
Daca nici cu asta nu reusesc....tzitzi (ca doarlaptele de mama e tranchilizant, zau)
Daca e zi, iesitul afara rezolva orice problmea. Cum da cu nasul de aer, cum adoarme.
A, mai am o metoda, agatatul in cui....Hi,hi, hi. Am niste carlige in tocul usii pentru leaganul Anei! Prind cu o funie groasa scoica acolo si e un super leganus, o dau incoace si incolo vreo 5-10 minute si du-sa e! Dupa aia o cobor din cui si o pun unde vreau...

Mai fetelor, dar petrecarete mai sunteti....Unde va petreceti voi Revelionul? Ca ati disparut toate ca potarnichile.
Noi stam bine merci acasa, nici nu ma gandesc ca astept 12 noaptea. Cum adoarme Maruca cum ma var in pat. Ana oricum la 10,11 e pe aripile somnului, asa ca daca reusesc sa o adorm pe Maruca la 11....salutare taica si noroc. O sa mancam mai festiv pe la 8 seara. Avem tot felulde bunatati, cumparate sau facute de mama, ca eu cu viroza asta groaznica n-am prea fost in stare, desi planificasem o rulada cu spanac. In fine, am facut o salata de fructe MARE, in lighian , cu toate fructele posibile si imposibile, o sa ii pun la servire frisca, nuca si bucatele de cioco cioco, miam, miam. Si am mai facut o bunatate de prajitura de lamaie cu foi (adica am copt 6 foi printre care am pus crema de lamaie naturala naturala, facuta de manutele mele dibace) E cea mai bestiala prajitura pe care am mancat-o vreodata! Iti ia cam mult timp, dar merita. Din pacate, eu nu am nici gust, nici miros din cauza racelii si nici chef prea mare de petrecut. Dar sper sa ii omenesc pe tati si pe Ana. Iar eu, oi gusta pe ici pe colo, ca sa simta si Maruca cand va veni la "mufa" ca a fost revelion.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Va urez si eu An Nou Fericit!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Tasia eu ca sa-l adorm folosesc suzeta si bineinteles leganatul(dar mai putin eu...)Taicasu' il leagana cel mai bine, il tine in brate se plimba cu el prin casa si tac-pac in 10 min doarme!
Cucuoancea de revelion (adica in seara asta) ,mergem la sora mea, care sta vis-a vis de noi, adica la un bloc distanta. Si ei au o fetita de 2 ani asa ca vom petrece impreuna...eu o sa-i dau sa pape pe la 20:30-21:00 (cam asa papa el in fiecare seara) si sa speram ca pana la 4 dimineata nu se trezeste...sper sa nu-l scoale petardele sau focul de artificii de la 00:00....Si cred ca ramanem si dormim acolo ca nu prea imi convine sa ies cu bebe pe la 4 dim din casa!!
Oricum o sa vedem diseara cum stau lucrurile si daca el se simte bine, ca daca nu o sa venim repede acasa...
Pregatiri nu prea am facut cine stie ce, eu mai putin, mama ne-a gatit ceva bunatati iar sora mea a facut un tort de bezele De-abia astept sa-l gust!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Un An Nou mai bun decat cel care tocmai se incheie (daca se mai poate :)) va doresc si eu! Sa ne bucuram de minunatiile noastre!

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Marina si noi vom trece puntea dintre ani acasa, ca batraneii, cu rutina obisnuita impusa de bebelus. O sa ciocnim paharele de sampanie in 2 si atat. Eu cel putin sunt neagra de suparare: tocmai am citit pe net despre blefarita asta de la ochi si se pare ca trece greu si reapare des, sau se cronicizeaza, si medicamentele nu prea dau rezultat. Ochiul e atat de umflat incat "gateala" mea de revelion ar trebui sa fie o punga de hartie pusa pe cap

Gata, incerc sa nu va mai innebunesc (ca de obicei) cu problemele mele de sanatate. Dar adevaru-i ca de cand am nascut parca mi-a scazut brusc imunitatea...asta dupa ce in sarcina n-am avut nici o infectie, nici o gripa, nimic. Offf

Va doresc si eu sa aveti un An Nou cu multa sanatate, impliniri si multumire sufleteasca!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eloise, nasol rau prin ce treci! dar sa stii ca ai mare dreptate! si dori zicea...parca toate bolile din lumea asta au venit pe capul nostru dupa nastere, dupa ce pe per sarcinii am fost sanatoase tun, si frumoase, si stralucitoare....si mie dupa nastere mi-au revenit vechile probl: gastrita, durerile reumatice....plu, bonus: imi cade parul ca la nebuni! ma sperii in fiecare dimi cand ma trezesc ce de par e pe perna mea....nu mai zic ca alexia e mereu plina de parul meu, pana si tastatura de la calc e mereu plina de par....offfff!

cat despre petrecareala, si noi acasa! cu familia! dar, sincer mi se pare superb! n-as fi plecat pt nimic in lume de acasa sa las fata tocmai la primul ei reve! am tot plecat de-a lungul timpului, si o sa mai plec...macar acum sa stau cu ea!

noi tocmai am primit un cadouas frumooooooos rau! coronita de ingeras si o papusica care spune "inger, ingerasul meu"! imi plac asa de mult...m-au binedispus! lexi si mariuca frumoasa!

un an nou plin de impliniri va doresc! si multa sanatate pt toata lumea....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aaaa, marina mi-ai facut o pofta cu salata ta de fructe si cu prajitura cu lamaie....e primul an cand nu facem desrt cu fructe! de obicei faceam si noi sal de fructe, tort de fructe....acum am facut o praji traditionala la noi in fam, semiluna ii zice, o negresa si...am luat un tort maresal!
na, ca v-am facut si eu pofta!
vreau si eu neaparat reteta de parji cu lamaie, ca am impresia ca-i f buna....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza
vreau si eu neaparat reteta de parji cu lamaie, ca am impresia ca-i f buna....

Ralu, o sa ti-o scriu in detaliu.....zilele urmatoare. Acum mai am de calcat niste bodyuturi!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput