Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
ramomar spune:
Buna dimineata,
2007 sa va aduga multe BUCURII, realizari, sanatate, noroc si tot ce va doriti voi! Fie ca in nopatea dintre ani sa petreceti cel mai frumos inconjurate de dragoste si de cei dragi!
mie 2006 mi-a adus cel mai frumos "cadou" si de aceea o sa imi amintesc cu nostalgie si bucurie de anul care a trecut si ma face sa privesc cu entuziasm la anii care vin alaturi de familia mea!
AN NOU FERICIT! multi pupici si sa va petreceti pe cinste!
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
Gigi25 spune:
Va doresc sa aveti un an si mai bun, cu si mai multe impliniri, in care sa fiti fericite langa bebelusii vostri.
Anul trecut pe vremea asta, nici nu ma gandeam cum mi se va schimba viata, si ce minune va veni langa noi...
Va multumesc pentru ca ati fost langa mine, fara sa ma cunoasteti, si am impartasit sperante, spaime, bucurii si tristeti.
matahut spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Apropo de de lapte. Cum voi sti ce lapte i se va potrivi bebelinei mele cind voi termina cu alaptatul???? Le iau pe incercate???
Din discutiile voastre cam ce lapte ar fi mai bun Humana, Milumil, Nan ...etc?????Nu stiu ce sa incerc?Humana am inteles ca este f gras si constipa...Milumil cica ar fi mai bun la gust ....in rest nu mai stiu.
Cel mai bine i se potriveste lapticul tau
Iar dupa un an, un an jumate daca tii neaparat poti sa o treci pe lapte de vaca.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by cucuoanceaquote:
Apropo de de lapte. Cum voi sti ce lapte i se va potrivi bebelinei mele cind voi termina cu alaptatul???? Le iau pe incercate???
Din discutiile voastre cam ce lapte ar fi mai bun Humana, Milumil, Nan ...etc?????Nu stiu ce sa incerc?Humana am inteles ca este f gras si constipa...Milumil cica ar fi mai bun la gust ....in rest nu mai stiu.
Cel mai bine i se potriveste lapticul tau
Iar dupa un an, un an jumate daca tii neaparat poti sa o treci pe lapte de vaca.
asta stiu dar nu i-oi da pina so marita sinca ori ramin fara ori imi ajung la buric
POZE
POZE COSMINA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
eloise spune:
Okiul meu e mai rau decat ieri. Nu mai sunt puncticele albe, dar s-a umflat rau de tot pana la pometele de sub el, pleoapa e rosie-violacee si maaare...ce mai, horror sa ma privesc in oglinda. Ma doare la fiecare clipit sau cand privesc in jos, cand se misca globul ocular etc... De cand dau cu Tobradex parca e si mai rau, dar asta nu inseamna neaparat ca nu e potrivit, poate fi si un efect secundar al unguentului sau pur si simplu infectia isi face mendrele. Aseara am vb cu tatal meu la tel si spunea ca dupa descriere pare a fi tot blefaroconjunctivita cum zicea si Lili. Mai am o intrebare pt voi fetelor: e contraindicat Tobradexul in alaptat? Ma gandesc ca nu, cantitatea pe care o pun e mica si poate nu ajunge prea mult in sange respectiv lapte, dar cine stie? Prospectul e confuz, cica "intrebati medicul daca sunteti insarcinata sau alaptati"
Hazul multumesc de sprijin si informatii, sper sa-mi treaca si mie repede.
Lili si eu ma bucur pentru analizele bune ale sotului tau. Va doresc la anul care vine sa fiti sanatosi tun si sa uitati de astfel de necazuri!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
matahut spune:
quote:
asta stiu dar nu i-oi da pina so marita sinca ori ramin fara ori imi ajung la buric
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Stai linistita, daca nu ti-au ajuns la buric pana acum, nu o sa se mai intample oricat ai alapta! Nu alaptatul prelingit strica forma sanului, ci procesul in sine de umplere si pregatire a sanului pentru supt, inca dinainte de nastere. Observi insa mai bine deformarea (desi se poate foarte bine sa nu se deformeze) atunci cand termini cu alaptatul, iar sanul nu mai e umflat cu lapte. Iar de ramas fara...lapte, desigur, nu cred sa se mai intample daca ai trecut cu bine primele luni iar micuta papa bine.
matahut spune:
Eloise, imi pare tare rau pentru ochisorul tau.
Chiar asa, de ce nu incerci si cu o picatura de laptic de-al tau? Ca nu cred ca se supara Vladut....
simoky spune:
Bine v-am gasit fetelor astazi in ultima zi din 2006! Un an foarte frumos, mai ales ca pentru noi toate a fost deosebit! Avem ce ne-am dorit: niste ingerasi!!!!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat de cateva zile bune dar sa va zic ce mi s-a intamplat. De vreo saptamana m-am umplut de niste bubitze...dar nu orinude ci chiar pe sani!!!!
Pe partile laterale ale ambilor sani si pe interior mi-au aparut niste bubitze rosii care ma manaca ingrozitor!!!
Ideea este ca acum a inceput sa ma manance si pe picior...de unde pana unde?!! Nu stiu daca este de la mancare sau de la altceva?!
Si uite asa ma chinui sa nu ma scarpin si astept sa treaca revelionul sa ma duc si eu la un medic. Cand am sunat la CMU mi-au zis ca tocmai dupa 3 ianuarie mai vine cineva la dermatologie...pana atunci ce sa fac?!!!
Sotul zice sa nu fie cumva de la ceaiul Hipp pe care l-am luat o perioada pentru stimularea lactatiei?! Acum am cumparat Galactogil si am luat cateva zile dar nu-mi dau seama daca poate fi de la acesta...sunt in ceata rau de tot si ma mananca rau
Fetele farmaciste ma ajutati si pe mine????
SI ACUM VA UREZ SI EU SA AVETI UN 2007 PLIN DE BUCURII, SANATATE SI TOT CE ESTE MAI BUN PE LUME PENTRU VOI SI INGERASII VOSTRII!!! LA MULTI ANI!!!!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!
RO ANA spune:
Sa va aduca anul nou tot ce n-ati avut si va doreati!
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
alessia80 spune:
Buna Bucurii!
Dupa o indelungata absenta am reusit sa revin!
De cand am ajuns am musafiri in fiecare seara! Puteti crede ca 8 zile din 8 am avut musafiri non stop? Mama a spus sa nu mai vin de sarbatori k nu mai poate! Si copilul l-am scos mai mult in jurul blocului. Nici cu LILI n-am reusit sa ma vad. NU MAI POOOOOOT!!!!!!!!!!!!
In rest UN AN NOU FERICIT PLIN DE BUCURII SI REALIZARI ALATURI DE COMORILE NOASTRE SCUMPE! VA PUP SI VA MULTUMESC PT CA ATI FOST ALATURI DE MINE IN ACEST AN ATAT DE GREU DAR ATAT DE FRUMOS!
quote:
Originally posted by gracie
Revin cu o precizare: msj meu anterior era pt alessia80. Iertati-ma daca mai gresesc, sunt incepatoare!
Am rascolit tot cap si nu stiu ce mes!
Bine ai venit la 'Bucurii'