Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
pufymic spune:
Tanima bine ai revenit!!!!
Si eu ma inscriu pe lista cu mamici racite....ma doare capul, sunt ametita, ma doare gatul si pieptul si tusesc....
Bine macar ca e Alesio mai bine....si ca n-a luat si Nicolas...
Eu nu stiu dc. mai apuc maine sa intru pe aici, asa ca va spun de pe acum: Sa aveti petrecere frumoasa(oriunde ati fi) iar anul care vine sa fie mai bun, mai plin de impliniri si mai ales cu multa sanatate!
Multi la fiecare dintre voi si sa ne revedem cu bine....la anul!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Susa spune:
Va uram si noi un An Nou Fericit si plin de sanatate si realizari alaturi de cei dragi
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
Cecilia C spune:
Va doresc din suflet un sincer LA MULTI ANI!!! acum la cumpana dintre ani, sa fiti sanatoase voi si puiutii vostri, fericite, implinite din toate punctele de vedere,sa aveti noroc cu carul si un car de saci cu gologani.
LA MULTI ANI!!! 2007
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Hazul spune:
Salutare la toata lumea si UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII (pe langa bucuriile pe care deja le avem):)
Sa dea DD sa ne auzim cu toate la anul si sa reusim sa ducem la indeplinire tot ceea ce ne-am propus.
Eloise, eu am facut exact acelasi lucru la ochi cu o luna inainte sa nasc . Am fost la un walk in clinic aici si un dobitoc de doctor mi-a spus direct=cutit, dar pentru ca eram prea "gravida", mi-a recomandat niste antibiotic pana ce nasc, si dupa aia=cutit. Norocul meu ca am consultat si o a doua opinie a doctorului meu de familie. Mi-a spus ca sa nu iau nici un antibiotic pe gura, ai faceam rau Matheei, in schimb mi-a dat o crema cu antibiotic,insa era locala, si dupa 2 zile nu am mai avut nimic. Celalat imi spusese ca este o geana care trebuie scoasa de acolo bla bla bla. Doctorul meu de familie mi-a spus ca el crede ca este infundat canalul si ca o sa fiu ok, si asa a fost.
Dar am alta solutie pentru tine. Stiai ca laptele de mamica este cel mai bun tratament pentru orice infectie la ochi? ESte un tratament foarte vechi, "babesc"dar merge. Stiu ca la sate, unde taranii nu au alte alternative, merg peste sate la noile mamici sa le picure un strop de lapte in ochi. Pe bune, vorbesc serios. Incearca si tu, pentru ca daca stai sa te gandesti, laptele contine foarte multi anticorpi, nu? In orice caz, oricare o sa fie remediul la care o sa recurgi iti doresc insanatosire grabnica.
Hazul
de Lucas 04-05-2000
si Mathea Roana 10/10/06
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea
eleņia spune:
buna dimineata
pentru cine sa trezit am fierbinte si tare
nu am mai intrat din motive de internet a cazut in noaptea de craciun(frumos cadou)
maine promitem sa punem poze noi
cei drept bbicii nostri sunt cei mai frumosi
vazut toate pozele s sunt niste minuni bbicii craciunei si craciunite
nu o sa nominalizez pe nimeni pt ca miau placut toti bbeii
eu care ma laudam ca dudumici al meu doarme noaptea uite ca nu mai vrea si gata
se trezeste pe la 4 papa bine s apoi are chef de hlizeala,vorba si joaca ce sa mai nu mai dorm nici zi nici noapte am o stare de nervi s orice ma enerveaza s numi convine nimic
unde mai pui ca acest sot al meu vrea s nuscate feluri de mancare de rev da de copil tot eu sa am grija s el pe net ca doar e barbat ce biiiiiip s uite asa ne certam s de rev
in ritmu asta o sa ajung somnambula
va uram LA MULTI ANI!si 2007 sa fie un an s mai fericit s mai plin de bucurii sa fiti sanatoase sa va bucurati de minunile voastre de bbei si DD sa va tina bbeii si familiile sanatoase
sa aveti o noapte minunata de sfarsit si inceput de an
de la noi si multa(fara alcool binenteles)
a era sa uit
tuturor celor nascuti intr-o zi de 31sa cresteti mari,frumosi,sanatosi si sa va bucurati parintii
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
eleņia spune:
gata asta cred ca e ultimul mesaj pe anul asta si vreau sa va multumesc ca existati,ca sunteti minunate si ca mati primit in clubul vostru
si sunteti cele mai tari mamici pe care le cunosc sa o tineti tot asa
LA MULTI ANI!2007
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
Adriana mica spune:
Mexxa, laptele HA este fara lactoza ("hipoalergenic"). Se recomanda la bebeii ce fac alergie la lactoza. Se pare insa ca este mai rau la gust, si ca un bebe obisnuit cu lapte normal nu il va accepta prea usor.
Va anunt oficial ca Dudu a trecut la 6 mese pe zi; altfel spus, seara mananca la ora 22-23 dupa baita (cantitate mai mare decat in mod obisnuit), si doarme dus pana a doua zi dimineata (pe la 6-7 ii dau eu trezirea, caci mi se face mila cum isi suge, saracutul, de foame prin somn degetul mare). Totusi eu cred ca mi s-a stricat cantarul, intrucat imi arata ca, de o saptamana si jumatate, bebe nu a mai luat nici macat 10gr! Este foarte ciudat in conditiile in care mananca destul de bine, nu este bolnavior, doarme de rupe, doar ca a renuntat la masa de noapte, dar la cele 2 mese (de seara si de dimineata)ii fac cantitate mai mare si de cele mai multe ori mananca tot! Stie vreuna dintre voi cum pot testa un cantar analogic (Chicco) sa vad daca functioneaza?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Monica, uite cum i-am dat eu: 1 oscilo pe zi timp de 3 zile dizolvat in apa calda (cam 10 ml) si inca 3 sapt la rand cate 1/sapt, in total 6 doze. Primele 3 le-am dat in fiecare zi ptr ca mi-era sa nu raceasca ca avea rosu in gat, dar daca nu are nimic 1/sapt 6 saptamani. Ptr adulti se pot lua 2/zi primele 3 zile si apoi 1/sapt 3 saptamani.
Daca esti racita poti sa iei si coryzalia, care e tot hemeopat, e f bun.
Eu ti-am spus cum am facut eu dar tu stii mai bine daca sa iei sau nu. Se mai spune ca daca alaptezi si esti racita bebe nu raceste de la tine ca practic el ia deja anticorpi prin alaptare in mom in care corpul tau incepe sa ii produca. Rares avea 5 sapt cand i-am dat tratamentul preventiv si pana acum la 11 sapt e sanatos tun si stam pe afara cel putin 2-3 ore pe zi fara fular fara infofoleala, cu un costumas o bluzita si combinezonul de fas.
Multa sanatate.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Mercieu i-au deja vroiam sa stiu pt bb.
Buna dimineata. In primul rind La multi ani !!! multa sanatate si sa va aduca noul 2007 ceea ce va doriti.
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut prin cezariana si mai alapteaza. Daca v-a venit ciclu si daca este reglat la o luna. Mie luna trecuta mi-a venit de 2 ori si dupa abia la o luna jumate. So regla dupa alaptare?????????
Pupici
POZE
POZE COSMINA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Apropo de de lapte. Cum voi sti ce lapte i se va potrivi bebelinei mele cind voi termina cu alaptatul???? Le iau pe incercate???
Din discutiile voastre cam ce lapte ar fi mai bun Humana, Milumil, Nan ...etc?????Nu stiu ce sa incerc?Humana am inteles ca este f gras si constipa...Milumil cica ar fi mai bun la gust ....in rest nu mai stiu.
POZE
POZE COSMINA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
gripo spune:
NEATZA si de la mine, mai rarut acu' de sarbatori ca e tati acasa si e taaaaare bine.
ELENIA, imi pare rau ca esti asa de obosita. Nu numai DUDU al tau se trezeste cu chef de vb si ras, e drept ca Raducu se trezeste pe la 6-7 dar direct pe ras si gangurit si face tumbe prin pat si alte alea, iar gurita nu-i mai tace decat cand doarme, e de groaza! cand o incepe sa vb ca lumea o sa ne toace la creieri. Tot imi aduc aminte si eu si Vio de o faza povestita de cineva aici pe forum, nu mai stiu eu cine, cu un pusti care atunci cand vroia ceva, si mama nu-l lasa se tinea dupa ea si-i spunea:"stai sa-ti explic...", si da-i si zi-i si tot asa. Cred ca Crisnemes. Oricum, eu nu stau cu el si nu e nicio problema, adica sunt in camera cu el, dar nu-l bag in seama. Tu nu ai mai multe camere? muta-te dimineata acolo si mai tragi un pui de somn. Te si iti urez sa dormi si tu macar o noapte ca lumea.
Nici al meu nu mai mananca asa de des. Eu ma speriasem ca credeam ca intra in greva foamei, si il streasam bietul copil, cum vedeam ca trece de 4 ore, cum saream cu bibele, pana intr-o zi cand l-am lasat sa ceara singur de mancare, si acum mananca cam pe la 5-5 1/2 ore dar rade cate 170ml. Cand il stresam cu bibele mai des, si regurgita mai mult, acum e bine mersi, mey, dar cand termina de mancat e simpatic foc, e tzeava, e tun, de-abia se misca.A, si INNI, eu am trecut la tetina cu trei gauri, si stii ce probleme am avut cu vomitatul noi, ei bine, este un real succes.
acum, vreau sa va urez
LA MULTI ANI!! SANATATE DE FIER VOUA SI CELOR DRAGI VOUA, SA VI SE IMPLINEASCA TOATE PLANURILE SI SPERANTELE, SI TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA, IAR DUMNEZEU SA VEGHEZE MEREU LA FERICIREA VOASTRA!
MAMILILI, ma bucur enorm pentru sotul tau, ma mai gandisem eu la voi, dar n-am mai indraznit sa intreb. Bravo!
IGNATICA, felicitari pentru primul dintisor, cat priveste rudele....m-am vaitat si eu p-aci, asta e, stii tu cum e:"prietenii ti-i alegi, rudele ti le da Dumnezeu".