LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
maria_alexia spune:
PS: Acum am atata timp de forum caci puslamaua mica doarme, sa recupereze ce-am pierdut azi-noapte
leea_cv spune:
Maria eu am observat ca al meu face figuri si la somn si la mincare cind sint si eu si bunica in preajma lui.Daca e numai una din noi e cit de cit ok.Si T adoarme mai rpd cu bunica.Il pune in patut,ii da suzeta (tu nu ai privilegiul asta) il mingiie pe frunte de 10 ori si adoarme.Eu in schimb nu il cocolosesc atit.Il pun in pat,il mingai un pic,ii spun somn usor si plec.Dupa niste scincete si citeva ridicari in picioare adoarme.Asta ziua.Noaptea adoarme fara probleme insa se trezeste la un moment dat.Uneori bea citeva guri de ceai,alteori ii dau suzeta caci nu si-o gaseste singur (desi are 6 in pat).Dar citeodata nu mai vrea sa adoarma si pace.Il legan-nu doarme (nu stie sa doarma leganat,niciodata nu l-am adormit asa),il iau la mine in pat - nu vrea,i pun inapoi nu vrea.Si dupa vreo 2 ore de incercari cind ici cind colo,izbinda.De obicei in patul meu,iar apoi il mut la el.Multe nopti trec asa.
Succes!
http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/
Leea si Tudor (19.12.2005)
Noki_Lara spune:
Asa...am mai citit putin in urma, am mai vazut cateva poze...superbe toate!
BB Alinush- si noi tot frig facem. urasc chestia asta. pe de alta parte ii inteleg se socrii, ca la cat costa incalzitul hardughiei lor de casa...Dementiala pitica cu sepcutza ei de mosh!
Ioana- hi hi hi si ochoasasefa vad ca tot papusa a priit de mosh!Scumpa foc pitica!
Roxi- am uitat s-ati raspund: io tin cerealele fara lapte la infinti - a se citit pana termin cutia. Asta la care sunt auma e a adoua abia, de la 5 luni de cand ii dau io in bibele de seara. Ieri i-am luat prima data 7 cereale de la Milupa, dar nu s-a omorta. E drept ca nici nu au curs si s-a enervat cu ele..Iar cerealele cu lapte le tn cam o luna-doua, maxim. Dar alea le apapam noi mai repede, ca i le bag in iaurtul de la ora 18.30.
Leea- sunt fana Tudor! E asa de scump! Dar pare mult mai mare decat varsta lui. Sau cel putin mie asa m se pare!
Gata, am terminat de incarcat pozele asa ca iacata, poze de la Craciun! Enjoy!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Buna!
Am citit printre randuri ca nu am avut timp deloc. Bianca parca bea zilnic o cutie de energizant! Nu are stare deloc fetelor! Un minut nu mai sta intr-un loc, acum e in pat acum e jos!
Alexandrina , bine ai revenit!
Noki , ma bucur ca sunteti multumiti de masina! Sa o stapaniti sanatosi. Noi avem solenza acum, dar mai avem rate la ea inca un an jumate. As vrea eu (Mihai nu prea vrea acum, zice sa mai stam), sa o vindem, sa terminam de platit ratele si cu ce ne ramane sa dam avns pt logan. Sa vad daca reusesc sa-l conving.
Asteptam poze.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Noki_Lara spune:
Noah, ca a mai venit putin net pe tzeava bistritzeana, asa ca dau iarasi linkul, de data asta bun, sper: Poze Sarah de Craciun
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mara95 spune:
sa va arat un bb infofolit!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bitica98_2/detail?.dir=7037re2&.dnm=452ascd.jpg&.src=ph
ioana_77 spune:
Noki, ce poze misto ! Maria are deja vreo 5 papusi, a primit de la Mos caruta pt ele, astept cu mult interes sa o foloseasca.
AM fost si noi afara fara carut, pt prima data si aprope o ora Maria a mers tinuta de manuta sau a atarnat in ham, ideea este ca la sfasit cand am luat-o in brate deja canta a nani si cum am pus-o in pat acasa a inchinat steagul in 2 secunde. Am fetita mare, de-acum.
Imi amintesc asa de bine cand eram mica si ma ducea bunica de mana si ma uitam de la ea de jos in sus, iaca am ajuns sa-mi duc si eu puiul de-o manuta la plimbare.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
ioana_77 spune:
Leea, are dreptate Noki, frumos flacau mai ai in dotare! Are si cu cine semana
Alinush, tare frumnoasa-i Amalia, cred ca nu te mai saturi sa auzi chestia asta, nu?
Mara, cam zgarcita cu pozele. Pupam fata tricolora!
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze