LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 24
osteffy spune:
Lovi-v-ar cu putere cele mai mari bucurii, crapa-s-ar butoiul cu sanatate asupra voastra, impiedica-va-ti de sacul cu euro, batuv-ar norocul sa va bata!!!
LA MULTI ANIII!!!
ioana_77,felicitari Mariei .........bravo ,facem chef mare 
Noi am stat acasa de Craciun caci era Rares bolnavior ,apoi pe 27 am avut musafiri ,ca de e ziua mea si a fost casa plina ,iar pe 28 am fost si noi in vizite ca ni se urase acasa .......Revelionul l-am facut la sora mea ,Rares a rezista eroic pana la 11 noaptea apoi a cazut lat pana dimineata la 8 cand a dat desteptarea la toata lumea .imi pare rau ca nu a apucat sa vada si el artificiile .C-am asta am facut noi de sarbatori .Acum incercam sa ne revenim dupa atata agitatie ......Pe 28 cand am fost la fratele sotului in vizita au venit si finii lor cu fetita lor ...ce credeti Rares primul lucru care l-a facut cand a lasat-o mama ei jos ,s-a dus si a stranso in brate ....doamen nu a mai facut asa ceva pana acum era asa dragalas,am reusit sa il pacalesc sa mai faca odata si l-am si filmat ....
Uitati si cateva poze si filmulete cu noi de sarbatori ..
http://s73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/decembrie%202006/
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
ela27oana spune:
IN FIECARE AN AM INVATAT SA ZAMBIM!
IN FIECARE AN AM INVATAT SA IUBIM!
IN FIECARE AN AM INVATAT SA DARIUM!
LA CUMOANA DINTRE ANI NOI VA DORIM MULTA SANATATE,FERICIRE,LINISTE SUFLETEASCA SI IMPLINIRI!!!!
LA MULTI ANI!!!!!
ELA,OANA-DARIA SI MARIAN
Ela si Oana-Daria
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI!
Si noi ne inscriem tot in tabara celor care au petrecut revelionul -
...nu mai intru in detalii ca nu are rost.SCumpa mea alexia nu s-a trezit din cauza bubuiturilor insa cand m-am dus la ea pe la 1 era lipita de latura mica a patului, sigur s-a foit bine.
catuta multumesc mult, abia astept sa intru in posesia aparatului mi-au spus sa vin pe 5 iannuarie.
noki, uite ca nu am fost inspirata sa merg cu gaza sa traga un loz, dar sigur alexia ne poarta noroc.
Pupici pentru micuta vorbareata
Vroiam sa spun mai multe insa imi este foarte rau, m-am pricopsit cu o viroza si sunt rau.Mi-e sa nu i-o dau iarasi alexiei, revin cand ma simt mai bine.
tuturor.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
camelia_daniela spune:
Doamne, dragelor, nu-mi vine sa cred ca a trecut un an ...
Sunt emotionata toata !!!
Va multumim din tot sufletul pentru urari !
Roxana, multa sanatate iti dorim !
Ioana, felicitari! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
mamica noiembrie-decembri spune:
Ca tot am putin timp liber, va spun cum voi reorganiza listutza cu mamici. S-a trimis un PM in numele mamicii nov-dec catre persoanele din lista care nu au mai scris demult, in care erau invitate sa revina.
Situatia e cam asa:
- Hildegard, Tonculica si tweety_77 au citit Pm-urile si nu au raspuns, de unde deduc ca nu mai prezentam interes ptr ele;
- IrinucaR, paulai, lavinus, adriana15, iris13, andutza78, miraa, lumi6, ane_mary24, zapacila, many, pineapple nici nu au deschis Pm-urile, nu mai stie nimeni nimic de ele (multe nici n-au mai postat pe DC de luni de zile).
Pe cele mai sus mentionate le voi sterge, si, in plus, si pe T-ioana care a spus ca ne citeste, dar va posta la grupul ei ian-febr06.
Restul au raspuns ca nu au avut timp, au reinceput serviciul etc. si de aceea nu au mai postat, dar pe viitor doresc sa mai participe la discutii. Pe acestea le las, deoarece nu am motiv intemeiat sa le sterg, nu cred ca s-ar simti bine sa vada ca au disparut de pe lista.
Cam asta este rationamentul meu.
daca are altcineva alta parere, ii permit bucuroasa sa faca altfel cu listutza, ca doar in defnitivi, nu e a mea ci a grupului. FARA SUPARARE!
Felicia74
madau spune:
Hello hello
Noi acum am aterizat acasa, am fost la tura a 2 a de vizite pe la rubedenii, socri, etc, am papat mancarica de dovlecei si acum dormim in scaunul de masa

Cami sa-ti traiasca pitica, sa creasca mare si sa va bucurati de ea!!!
Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, am aniversat si mezina grupului...la cat mai multe aniversari la fel de frumoase sa avem

Roxi sa stapaniti sanatosi camera, si sa faceti cat mai multe filmulete cu tiza noastra frumusica!
Madutza copii asta ai nostri seamana parca s-au vorbit...si Miruna a dat ieri cu gura in tocul usii si avem ditai buza sparta
, acum isi tot rupe coaja aia formata si cand o vezi e iar plina de sange. Nu prea ai ce sa-i faci, o sa se vindece, ranile din gurita se vindeca repede si usor
Ioana wow, felicitari ptr mergareatza!!!!
Feli sunt de acord cu listuta asa cum zici tu...eventual poate punem in dreptul fiecareia si linkul cu pozele, ca sa se poata accesa mai usor.
Si cred ca deja ar trebui sa ne schimbam titulatura de "bebelusi"..haideti sa facem un brainstorming...sa gasim ceva frumos.Ce ziceti???
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
hanuc spune:
La multi ani !si de la noi pe anul acesta ...dupa o absenta indelungata !Ne-am plimbat de Craciun ...a fost superb ...de anul nou am stat acasa ...Luca a fost bolnavior ,febra 38.5 ,tuse si tot tacamul...lipsa de pofta de mancare...acum e bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cesara76hll/album?.dir=/37aare2
felicia74 spune:
Hellooooo! Revelionul a trecut demult, nu v-ati trezit din betie?
Nu mai am ce citi.
Madau si eu votez ptr schimbarea "titulaturii" mai ales acum de cand a venit grupa mica, ca mereu va reped sa deschid subiectul lor, nu al nostru
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinamh spune:
La multi ani tuturor!
vad ca ati petrecut, copiii mai ales
.
am intrat repejor sa ve reamintesc, daca mai era cazul, ca vreau sa inchei panoul cu poze pe 2006. cum dupa ultima strigare n-am avut decat un singur raspuns, sper o mobilizare, ca in doua saptamani ii pun punct.
mada, pana una alta, ii putem numi copilasi. in lipsa de alte idei...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003