LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
roxisialexia spune:
Iubite mamici, va doresc din tot sufletul ca toate dorintele sa va devina realitate in anul ce va veni, sa aveti parte de noroc, fericire si realizari.
Sa dea domnul sa avem un an cu pace si intelegere.
Petrecere frumoasa si LA MULTI ANI! 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
danida77 spune:
Dragi mamici, va doresc ca anul care vine sa va aduca numai bucurii, implinirea tuturor dorintelor si multa multa sanatate pentru voi si pentru piticii vostri.
LA MULTI ANI!!!
mandyksch spune:
LA MULTI ANI!
Va dorim sa aveti un an nou mai bun ca cel care se pregateste sa ne paraseasca. Sa aveti parte numai de bucurii si de multa fericire.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
madau spune:
Buna dimineata!!!
Madutza sa iti traiasca finutul si sa fie sanatos, sa-l aduceti mai repede acasa si sa-i fiti cei mai buni parinti spirituali din lume!!
Cristinamh sanatate multa la muciosi si petrecere frumoasa, atat cat se poate
. Ce poze trebuiesc trimise ptr Craciunei, tot asa portret????
La sfarsit de an....avem si al treilea dintisor!!!!

Si in inchierere..LA MULTI ANI TUTUROR, SA AVETI UN AN 2007 PLIN CU BUCURII SI IUBIRE, SA FIE PUIUTII SANATOSI SI VOIOSI!!!...iar aici aveti o felicitare mai speciala 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Madutza10 spune:
Va uram si nou UN AN NOU FERICIT !!!
Noul an sa va aduca numai bucurii ,liniste in suflete ,iubire multa ,fericire alaturi de sotziori si copilasi~!!!
Multumim pentru urari,sa dea Dumnezeu sa fie finutzu sanatos !!
Madau ,misto urarile de la normea :)) ,sa aveti un an nou fericit!!
BTW,noi avem 7 dinti ,nr 8 se vede si el un pic ,o masea iesita ca lumea si urmatoare e ,,pe vine'' ,nu stiu dc dar a avut o ,,explozie'' de dinti in ultimile 2-3 saptamini!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
maraki spune:
Miruna cu ce program ai facut felicitrea cu
? Vreau si eeeeeu uu plsssss...
La multi ani fericiti mamicilor, sa va bucure copilasii si sa vi se indeplineasca tot ce v-ati propus pe 2007 !!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Noki_Lara spune:
Cucu bau bistritzean! Ma apuc amu de citit in urma si pe masura ce lecturez trag doua-trei raspunsuri - care la sfarsit vor fi vreo 10, pun pariu![]()
Despre noi: suntem bine de tot, ne-am dolofanit clar - din oki citire, ca nu am cantar sa vad clar, dormim ok ca deh, dupa o saptamana ne-an acolodat de tot. Noul stil de nani de pran este in carucior, in casa- ieri a dormit 2.5 ore. Dara oaptea tot se scoala de 2-3 ori, asa...de control.
Diseara executam Revelion in familie, ca nu putem pleca nicaieri ca plodul turbulent sigur se va trezi si trebuie sa fim pe baricade!
Si avem 2 progrese notabile raaau: zicem "COCO" dupa ce facem kk - e drept ca mai ziem si la cocos tot asa si cu diverse alte ocazii, dar intotdeauna SI dupa ce face kk.
Si intrebam non-stop: "tze-i aa"= ce-i aia, gest insotit de aratatul cu degetelul in directia care o intereseaza. Ma dispera deja. Si daca nu ii povestesti ce si cum, se supara.
In primul rand am admirat ploduletzii scumpi: Ilincutzul-soricar, Mirunica-globuletz,
Leea- cum adica daca se da Sarah pe tricicleta? Se da, adica o impingem noi. E drept ca se urca si se coboara singura, dar nu poate ajunge la pedale, deci nu are cum sa mearga singura cu ea, in sensul de a pedala. Dar isi tot face vant si o poate impinge cu picioarele puse pe jos.
Catutza- felicitari pentru "gata". a zis si Sarah de vreo 2 ori, dar de atuncea nimik. Oricum, ne perfectionam vocabularul de la o zi la alta.
Bic- a mea papa cam 600 ml de lapte pe zi, lapte de vaca + formula + iaurtul de ora 18.300 inca 200 ml. Restul, cascavaluri si banzeturi, ocazional. Cu kk mult de la aptele de vaca, il poti contrabalansa cu banane, cereale cu orez, morcovi fierti in supa. Dar culmea e ca la noi laptele de vaca a avut efect constipator.
CristinaMH-
quote:Ehehe...sunt pe zi ce trece mai sigura ca lucrul pe care-l uram cel mai mult la copii si parintii lor -asta de mai sus zis de tine, cu datul cu fundul de podele - mi se va intampla si mie. Si zau ca-l urasc...
tare mi-e teama ca iris o sa fie un copil de-ala razgaiat care sterge podeaua in supermarket...
Feli- io-i fac pastele cu sos bolognese. Adica cu carne de vita tocata + ceapa + morcov si evident bulion. Sarah e fana. La fel si ardeii umplutzi, ca doar au aceeasi compozitie.

Am net cu galme...asa ca dau send si revin cu inca ceva raspunsuri si urari!
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

mara95 spune:
salut din nou!
noki, ce fel de bulion?Din comert?bunica i-a facut flaviei un suc de rosii fara conservant, doar cu putin zahar, dar acela se termina si nu stiu ce sa folosesc in continuare.
maria si roxi, intelesesem ca unii bebei se uita la BE si de aceea am crezut ca are si imagini.Multumesc mult!
Noki_Lara spune:
Continuam cu pozele de frumoase si frumosi vizionate
: Anutzachele- rochitza rosie, Dariuka-mezina cracuinitza, Bianca-cotrobaila, Aron-proaspatul tuns si cu leibarash,
Sunt niste copii extraordinari, cei mai frumosi din lume!!! Toti s-au strans la noi in gasca!

Tania- nu numai ca nu m-ai suparat cu seanatul lui Sarah, dar m-ai uns la suflet. in poze nu e soacra cu ea, ci mama mea.
Noi suntem cu totii aicea in Bistritza - buica mea e de aicea, mama mea sta la ea, io cu Sarah si Adila, normal, la socrii. In a doua zi de Craciun am mancat de pranz cu totii la ei.
Multa lume zice ca Sarah seamana cu mama, dar io nu prea vad asta. Ma rog, in afara de culoarea parului care clar e de la mama.![]()
Ct despre aspectul banditesc comun la Sarah si Che, ehehe..cunoooooastem!

Alinush + Amalia- sa va facetzi repede bine! Sanatate infinita!

Pischi- sanatate infinita si voua!
Camelia- felicitari pentru mezina mergareatza!!!!
Joy- sanatate si piticului mucios!
Propuneri pentru 2007-
* in primul rand sa fim cu totii sanatosi
* sa [utem sta cat mai mult impreuna in familion
* sa plecam in cat mai multwe concedii, preferabil in strainatate
* sa-i mearga din ce in ce mai bine lui tati afacerea
* io sa-mi iau examenele cu bine si sa pot imbina cu succes facultatea si statul cu Sarahlina solicitanta
Fetelor, la mine ninge cu fulgi maaari!!!!
Asta mi-a amintit reactia lui Sarah de acum 3 zile cand a vazut prima data zapada: "nieeeeee"= bucurie maxima!

Mai citesc si revin!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Noki_Lara spune:
Roxi- woooow, du-o repede pe pitica sa traga un bilet la Loto, ca vad ca avetzi noroc cu carul! Tin pumnii sa iasa repede magarul de dinte si sa treaca supararile Alexiutzei scumpe!

Madau- felicitari pentru improprietarirea cu un nou dintos!
Madutza- sa-ti traisaca sanatos si voios viitorul finutz!
Mara- da, din comert. Io un borcanash de ala de cam 250 ml il folosesc de 2-3 ori. E f bun la gust si mie mi se pare ok.
Ehehehe...si a venit vremea urarilor...pai io as zice ca daca anul viitor va fi de o infinitate de ori mai bun ca asta ce tocmai se incheie ar fi taaaaaaare bine pentru toata lumea!
Fetelor dragi, va doresc in primul rand SANATATE infinita, apoi multa LINISTE SUFLETEASCA si IUBIRE! ! Din punctul meu de vedere, asta este cheia succesului!
Va pupicesc dulce, va doresc petrecere superba si sa ne reauzim cu bine la anu'!!!!

A se citi peste cateva ore!![]()
Ina scumpa- toate urarile anterioare, tie ti le dedic multiplicate de o infinitate de ori! Esti in sufletul si rugile mele!

Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah