Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAICI SI PITICI!VA DORESC UN AN NOU FERICIT,PLIN DE BUCURII,PROSPERITATE SI MAI ALES SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata si La Multi Ani! Sa aveti un an nemaipomenit, plin de realizari si bucurii!

Eu am inceput anul, devenind matusa chiar pe 1 ianuarie. Am o nepotica foarte frumoasa si o cumnata tare emotionata. S-a cam chinuit putin ca nu a fost bazinul dilatat si se "impotmolise" mititica pe drum. A mai si lesinat mamica pe masa ca nu mancase saraca de pe 31 dimineata. De-abia pe 1 a nascut, la 12.45. N-a mai vrut sa manance ca sa nu mai faca inca o clisma. Oricum, s-a descurcat bine, avand in vedere ca e o fricoasa de zile mari. De-abia astept sa vina acasa.

Noi am stat acasa de Revelion. A fost frumos in 3. Bine, Teo s-a culcat ca de obicei. Am incercat sa-l tinem pana la 12, da' n-am putut. S-a trezit totusi la 12 din cauza petardelor asa ca noi am ciocnit abia peste un sfert de ora. Atat a stat tati sa-l mangaie sa nu se mai sperie.
Eu am mancat ca o purcica de sarbatorile astea. Cred ca am pus 2 kg pe mine, dar le dau eu jos. Macar am ramas cu satisfactia ca mi-am facut poftele. Sunt multumita ca anul asta am facut eu toate bucatele de sarbatori. Anii trecuti, stand cu mama, nu mai aveam loc de ea sa fac ceva. Anul asta am facut noi si de craciun si de revelion. Intr-o zi am facut tot. Sotul a facut blatul de tort, a batut frisca, eu crema. La salata am taiat amandoi.
Ieri am fost in Cismigiu. Eu am vrut la patinoar dar era full si la casa si la inchiriat. Asa ca am renuntat si ne-am plimbat prin parc. Am zis ca mergem azi, ca e liber si azi sotul, dar ploua. Oricum, nu s-a terminat iarna. Mai am timp sa ajung la patinoar.

Monai, saru'mana de urare pentru mutare. E mai greu, ca trebuie sa platim chirie, dar macar suntem linistiti. Daca scoate BNR-ul avansul la credite ipotecare, poate reusim sa ne cumparam un apartament. Sa speram ca nu cresc preturile prea mult, o data cu intrarea asta in UE.

Va las, ca m-am intins o gramada.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

La multi ani dragele mele, sper ca anul nou v-a gasit sanatoase , vesele si fericite!!!
Noi am petrecut acasa de Revelion, se zice ca la casa noua este bine ca primul Revelion sa-l faci acasa.... asa ca ne-am conformat!!! Am avut si musafiri, ne-am ghiftuit, la miezul noptii am aprins si noi niste artificii si am pocnit din pocnitori... Din fericire Ioana a dormit bustean pana dimineatza la ora 7 cand ne-a dat semnalul de trezire....

Monai, sanatate multa sotului tau, sa speram ca nu este nimic grav!!!!Cat despre clinchet de glas vesel de copil.... Doamne, cat de bine te inteleg!!!! A fost tare de tot Sara cu prunica ei!!!!

Monica Elena, distractie cat mai placuta in continuare la munte si sa iasa maselutele cat mai repede si fara durere!!!!

Emanuela, multumim frumos pentru urari, si voua va dorim sa scapati cat mai repede de mucisori!!!! Am vazut fotografiile, sunteti cu totii niste frumosi, nu apucasem sa va cunosc pana acum!!

Anis, unde ziceai ca-i filmuletul???? Pupici multi animatoarei de la Revelion, cred ca a fost o scumpa!!!

Acusor, felicitari cumnatei, sa fie sanatoase amandoua si mult laptic pentru puiutza ei!!!

Va pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Multumesc Irina.

Am pus si eu poze noi cu Teo.
http://new.photos.yahoo.com/eavoicu/album/576460762382223482
As fi facut mai multe, dar mi s-au terminat acumulatorii cand nu trebuia.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Acusor, Teo este atat de dulce!!!!! Cred ca-i place sa se refugieze sub masa, unde are senzatia ca nu-l vede nimeni si poate face ce vrea.... este un dulce!!!! obrajorii rotofei!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare!
Sper ca noul an v-a gasit bine.
Noi am petrecut acasa. Tudor a stat pana dupa 12 noaptea. N-am incercat sa-l culc si nici el n-a miorlait de somn. La 12 noaptea am ciocnit sampanie si ne-am uitat pe geam la artificii. A fost fascinat de ele dar s-a cam speriat de atata zgomot. In stanga se vedeau artificii de la Palatul Parlamentului cred, dar n-a fost chip sa-l fac sa se aplece putin si sa se uite intr-acolo. Ii era frica. Oricum au fost multe artificii frumoase si in cartier.
L-am tinut pe baiat imbracat frumos pana atunci si abia dupa ce l-am imbracat in pijama am facut cateva poze . Pana atunci doar am filmat.

Acusor, felicitari cumnatei! L-am vazut pe Teo. E un scump. Mi-a placut cu castroanele. Asa e Tudor cu ligheanele cand spalam, vrea sa le ia el pe toate.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

LA MULTI ANI!

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

VA DORESC LA TOATE MULTA SANATETE, TOT CE VA DORITI IN ACEST NOU AN SA VI SE INDEPLINEASCA SI SA FIM AICI PE ACEST FORUM IMPREUNA ANI BUNI DE ACUM INCOLO!

Poze

Mergi la inceput

Am pus poze, ca de povestit nu prea apuc sa povestesc, ordinea e cea numerotata ca nu stiu de ce le0a salvat asa aiurea.

Poze

Mergi la inceput

Daca mai dorm un pic copiii, apuc sa va si scriu cate ceva.

Sarbatorile au foat foarte frumoase si aglomerate la noi.

In seara de Craciun a fost Mos Craciun pe la noi si Medeea a reactionat neasteptat de bine, a stat la el in brate si i-a zambit, cum se vede si in poze. I-au placut tare mult cadourile, cred ca a simtit ca e un eveniment special.

In 25 si 26 am fost la Bistrita unde Medeea s-a simtit tare bine, de Adi ce sa mai zic. Prietenii nostrii stau la casa si au scara interioara de care Medeea a fost tare incantata si a urcat-o (tinuta) de sute de ori cred. De rude ma abtin sa povestesc.

In 31 si 1 am fost de garda, tati a petrecut cu copiii, Medeea s-a culcat repede dar Adi a stat cu tati pana la 2 dimineata.

Eu am avut mult de lucru la serviciu, in 31 au fost 6 nasteri si alte 6 de la 0 noaptea pana la 8 dimineata, asa ca va dati seama ce am petrecut de bine. Oricum a fost o atmosfera tare placuta, s-a asternut si o masa festiva la care nu prea am apucat sa stam dar am mancat bine cand apucam intre nasteri. In 1 a fost mai lejer dar azi simt ca sunt foarte obosita si din pacate nu pot sa adorm cand dorm copiii.

In rest suntem bine, a fost si Medeea putin racita, ca de ce sa nu ia de la Adi daca a fost si el racit, dar i-a trecut usor.

Poze

Mergi la inceput