editare pagina personala

editare pagina personala | Autor: l_carmen2003

Link direct la acest mesaj

De ce nu pot imi pot edita pagina personala?
Cand dau click pe "editare pagina personala: apare mesajul "l_carmen2003Accesul la aceasta pagina este valabil numai pentru membrii inregistrati!" De ce nu pot intra pe pagina aceea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

intri la profilul tau personal si acolo faci ce vrei cu paginutza ta

Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sunt ceva probleme tehnice cu paginile DC si profilul personal.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dar eu cum de reusesc sa intru pe paginutza mea personala ?
Sigur la mine nu sint probleme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

daca pana acuma nu ai facut nici o schimbare si acuma e prima data cand schimbi... merge.. dupaia incearca sa iti editezi din nou pagina personala sa vezi ca nu mai merge... cel putin la mine asa este.

quote:
Originally posted by Danelutza

Dar eu cum de reusesc sa intru pe paginutza mea personala ?
Sigur la mine nu sint probleme

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

sunt ceva probleme tehnice cu paginile DC si profilul personal.

Sanatate si numai bine

De unde stii?

Anumite functii sunt momentan anulate. Ma rog momentan... de o vreme.
Dar accesul la profil personal e Ok. Daca sunt probleme ele nu vin de la DC. Motivele pot fi diverse incepand cu accept cookies pt browser pana la setariel unui firewall instalat. Oricum apartin doar sistemului de calcul respectiv.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

De unde stii?

Anumite functii sunt momentan anulate. Ma rog momentan... de o vreme.
Dar accesul la profil personal e Ok. Daca sunt probleme ele nu vin de la DC. Motivele pot fi diverse incepand cu accept cookies pt browser pana la setariel unui firewall instalat. Oricum apartin doar sistemului de calcul respectiv.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

GabbrielaAccesul la aceasta pagina este valabil numai pentru membrii inregistrati!

Pt ca am incercat sa imi editez pagina personala si nu merge nici cum.. acelas mesaj primesc fie ca am pop-up blocker activat sau dezactivat, fie ca accept sau nu accept cokies de la DC... tot nu merge... din IE - opera am incercat si tot nu merge...
De la PC meu, de la vecina si de la office si tot nu merge... ce alta solutie mai poate fi decat problema tehnica... daca nu e problema tehnica eu iti dau parola mea sa intri si sa imi editez acea paginuta, vrei?

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Accesul la profil personal este ok.. dar profil personal are probleme.. au fost anuntate de mult timp.
Isi pierde datele.. adica mergi si completezi acolo la toate campurile si dupa ce apesi trimite si intri iarasi pe profil personal anumite campuri sunt goale.. deci sunt probleme tehnice.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

buna.cum imi pot schimba numele de utilizator....ma poate ajuta cineva.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu poti, trebuie sa te reinregistrezi, apoi il anunti pe admin sa il inchida pe acesta.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput