Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
oana.iat spune:
Salutare!!
LACRA, nuuuuu
Cum sa nu mai vorbesti cu noi?
Pai, bine, dar se poate.....Da-le incolo de rautati, hai treci peste ele....
Pai suntem ca o familie...nu?
Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
/
ILDI25 spune:
Lyly m-a surprins in mod neplacut decizia ta de a pleca de pe acest forum .Nu stiu motivul si poate nu-l voi afla niciodata ,dar poate te razgandesti si nu ne parasesti .Probabil motivul tau e fff intemeiat dar chiar nu se poate trece cu vederea . Te rog nu pleca ,mai avem atatea de vorbit ,imi place atat de mult sa citesc mesajele tale (o spun asta cat se poate de sincer ) ,hai sa ne bucuram in continuare de progresele cireselor noastre ,de concursurile si albumele realizate de d-l presedinte Razacila .Sper sa te razgandesti .
ILDI25 spune:
quote:
Hei!!! Lacri ce s-a intamplat? Nu se poate asa ceva!!!!
Pai traim intr-o tara democrata sau ce!? Nu inteleg care sunt motivele care te-au facut sa iei decizia asta, dar trebuie facut ceva! Unde sa pleci?????? Stai cuminte.
FETELOR!!!! Ce faceti? Haideti pe forum sa vorbim cu Lacri
Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
Zax sa sti ca la asta m-am gandit si eu o fi ceva in legatura cu concursul de poze haioase .Daca e asa renuntam ,numai sa se intoarca Lacri...
DianaR spune:
Lyly, hai mai gandeste-te! Esti iubita aici pe topic si n-ar mai fi la fel fara tine! Pai cine va mai avea asa idei fantastice ca cea cu albumele sau cu concursul? Uite o si un si revin-o alaturi de noi!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
camelia.t spune:
Lyly ce s-a intamplat? E prea dintr-o data vestea asta!!! Chiar asa radicala decizie?Poate intr-adevar ai motive intemeiate, dar totusi.....poate te mai gandesti.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
doroti_5 spune:
Salutare fetelor.
Deci LAcri nu e suparata din cauza noastra ci din cauza moderatorului de la "Moc Craciun in pantaloni scurti" de la generale, intrati acolo sa vedeti.
Si o mai zis ca concursul se tine.
Si poate mai vb cu ia pe messenger si o convingeti, ca eu ma stradui din toate puterile.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Subiectul e cel cu fulgul de Craciun.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Sa-mi fie cu iertare, dar in contextul respectiv, afirmatia celei care se ofera sa-si dea "fulgul" nu e deloc mai putin "rautacioasa" in comparatie cu replica Lacramioarei. Chiar asa am ajuns???? Daca se citeste mesajul lui Lyly in contextul paginii, se intelege exact ce a vrut sa zica.
Baieteii lui mami AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
Lyly nu merita sa te superi pentru asa replici.Intr-adevar, nu i-ar pica bine nimanui, mai ales ca ai facut gestul chiar dezinteresat si din suflet.Lasa-i incolo si da-le pace.Stai intre cirese ca in livada e mai sanatos aerul!!!
Baieteii lui mami AICI
DianaR spune:
Hai mai Lyly mey, fii serioasa. Eu n-am vazut nimic jugnitor in mesajul tau, moderatorul s-a simtit ofuscat ptr ca au fost multe discutii referitoare la campaniile de ajutorare de pe forum si la floricele, aripioare inimioare fulguleti si cred ca sar in sus la orice le suna lor a ironie. Isi iau treaba muuult prea in serios... Sfatul meu, scriei lui Marius un PM si sunt convinsa ca va impacati, e baiat de treaba. Probabil a avut si el o zi mai proasta. Hai uite un si revin-o langa noi!
P.S. as intra pe messenger dar barbata-miu o plecat afara cu pruncii special ca sa apuc sa calc si sa fac o tar de ordine, daca vine acasa si eu n-am facut nimic ii bai. Poate Doroti da copy paste pe YM daca nu vrei sa mai intri pe forum. Si daca in 3 ore pana ma intorc nu ai postat aici, vin si te iau de ureche pe mesenger!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)