Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
CamiM spune:
'Neata livada!! O zi insorita!!
Multumesc frumos de raspunsuri Adriella,Diana,Miki !!
Ma tot gandesc ca Sofia face curand 8 luni si mi-era sa nu fie ceva in neregula cu moi!! Acum m-am mai calmat.Nu-mi ramane decat sa mai astept.
Virgi am uitat sa va felicitam ieri pentru olita!! la cat mai multe .. folosiri!!
ma bucur ca nu mai sunt singura mamica de aici cu olita in functiune!!
Miki ce branzica i-ai dat pana la urma lui Marc? Noi papam cottage cheese si avem voie si muenster( asta inca n-am incercat dar zilele urmatoare incercam sigur). Mie personal ricotta mi se pare cam bleah asa singura .. doar daca o amestec cu cream cheese e ok. Atunci parca mai seamana cu branza de vaca de la noi si asa fac budinca si papanasi.
Ralucis multa sanatate Ilincai!! Ati fost pana la urma la medic? Ce a zis?
Dana felicitari pentru noile performante ale lui Andrei!!
Sofia inca nu se ridica singura dar nici pe loc nu ii mai place asa ca ne cocoseaza toata ziua sa o tinem de manute sa mearga.
Lili bine ai revenit si felicitari si lui Mircea pentru performante!!
Cami & Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Camelia insanatosire grabnica atat tie cat si puiului mic!!
Virgi .. ce dragut!! Iti spune Luana "mama"!! Te-ai topit nu? Da-i un de la noi papusicii mici!!
Sofia nu musca( ca n-are cu ce! ) dar ma palia o pauzaste.. si ma apuca de fata, de par..ea saracuta vrea sa cerceteze si nu prea are indemanare..
Doina multa sanatate si lui Doruletz!
DianaR am incercat azi sa fac programare sa ma tund dar nu apuc sa ma tund inainte anul nou.. si dupa imediat ( pe 4 plecam la New Orleans ) asa ca ramane pe la jumatatea lui ianuarie ..sper!!
Adela din cate stiu eu daca ii introduci mancarici solide nu inseamana ca trebuie sa renunti la tzitzi. Sofia mea papa trei mese de solide( cereale, legume , fructe , carnita, iaurtel) dar are si mese cu laptic.Schema din Romania este diferita, aici se incepe cu cereale si apoi cu piure de legume si/sau fructe dar introduse unul cate unul la interval de 3-5 zile pentru a observa eventualele alergii.In ceea ce priveste luatul in greutate si gogosica mea a luat mai greu la inceput dar acum a prins din urma puternic( are peste 9 kg la 7 luni).Important e sa ia in greutate .. ca uneori ia mai mult si alta data mai putin e alta poveste.
Si succes la diversificare.
Cami & Sofia
poze Sofia
florypop spune:
Salutare!
Va spunem si noi Sarbatori Fericite!,sa aveti un an 2007 plin de bucurii si multa sanatate.
Rares deja sta in fundulet, zice toata ziua "tata", mananca foarte bine, are 11 kg.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI TEO pentru implinirea a 8 luni
Camelia t insanatosire grabnica si sa vi cu vesti cat mai bune despre voi
Luana multumim pentru linkuri si ca nu ai uitat de noi
Flory felicitari pentru statul in fundulet si pt "tata"
Si noi avem cu ce ne lauda ,David a inceput sa faca pasi ,i-l tin de manute si ne plimbam prin casa si tare ne mai place
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI TEO PT CELE 8 LUNITZE!
Luana,felicitari lui hora pe "mama"!sa o tina tot asa,Numai in progrese!
Fetelor,multumim pt felicitari!
Revin ...una bucata Ochios vrea sa se ridice in picioare pe premergator si ...buf de atatea ori!
Lacra ai primit poza mea pt concurs sau u am trimis-o unde trebuie??
LYLY809 spune:
Dragele mele cirese,
Am decis sa nu mai intru pe acest forum. Daca vreti sa stiti de ce, o sa va spun in particular. Pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni si n-am facut-o niciodata in mod voit. Exista alte forumuri unde sunt binevenita oricand si niciodata nu mi s-a facut vreo observatie de catre vreunul dintre moderatori. Nu cred ca problema este la mine, sincer!
Ma bucur ca v-am cunoscut si-o sa ma gandesc tot timpul la voi cu drag!
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
adelapop spune:
AOLEU LUANA sunt bolnavi pe net?????
bine ca am pierdut discutia
imi pare rau sa o scot ca nu se vede nimic urat si e tare dragalasa acolo....poate pun si o poza cu mine ca sa se sperie domnii psihopati
recunosc ca am deschis povestile dar credeam ca sunt cantecele....oricum tu mereu ai pus tot ce ai gasit util pentru mamici - esti o bomboana ce sa mai
ochii biancai sunt ai mei da......macar atat ca n rest e ta-su goala
si apropo de ochi o citez pe bunica sotului meu......nicoletooo sunt ochii tai ca mihai are genele negre si intoarse
eeeee - asa da compliment
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph
adelapop spune:
camim si pediatra mea tot asa mi-a recomandat sa incep cu cerealele seara - eu incerc sa ii dau totusi la penultima masa ca fi-mea se activeaza rau dupa cerealele alea si pedaleaza intr-o maxima veselie
eu ma refeream ca renunt la o masa de tzitzi care cica e fff fimportanta la varsta asta a bebelusului....offf ca grea e cu diversificarea asta
iar acum in a doua faza mi-a recomandat piureul de legume
multumesc pentru urari si vreau si eu sa le urez gogsicilor voastre multa sanatate si voua putere ca sa aveti grija de ei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph
zax spune:
Hei!!! Lacri ce s-a intamplat? Nu se poate asa ceva!!!!
Pai traim intr-o tara democrata sau ce!? Nu inteleg care sunt motivele care te-au facut sa iei decizia asta, dar trebuie facut ceva! Unde sa pleci?????? Stai cuminte.
FETELOR!!!! Ce faceti? Haideti pe forum sa vorbim cu Lacri
Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
Lacri, are cumva legatura cu concursul de poze haioase?
Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru