Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
adib spune:
LYLY809
NICI NU MA INTERESEAZA motivul pentru care vrei sa pleci de aici.
NU AI VOIE SA PLECI.
daca cineva are ceva cu noi, cred ca are cu noi toti.
e moderator, foarte bine. daca crede de cuviinta sa ne interzica la toti sa mai trecem pe aici. vorba ta, largi sint caile internetului si multe forumuri gasesti.
amiss_zip spune:
Marius mi se pare un tip foarte ok. Ce cred eu este ca, asa cum a zis si Diana a muncit mult pentru campaniile astea si s-a suparat cand lyly a adus vorba de "oficial", crezand ca este o ironie la adresa muncii lor (ca ei ar face si campanii neoficiale, sau pe ascuns), in contextul unor lungi scandaluri legate de campaniile astea pe DC. Eu am inteles foarte bine ce ai vrut sa zici Lyly si nu ai de ce sa te superi! Este vorba doar de o neintelegere.
Cat despre replica celeilalte colege de forum as spune ca acolo a fost lipsa de respect.
Lyly, in semn de protest eu renunt la fulg. Bucuria donatiei o voi avea mereu in inima! Asa ca ori vom avea toti care au donat fulg ori nu (vorbesc in numele meu ). Daca nu mai intri pe forum, acesta va fi protestul meu!
Te puup dulce de tot!!!
Si te iubim!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
26octombrie spune:
mikiion, nu trebuie sa te inregistrezi. tot ce trebe sa faci e sa alegi free acolo si sa astepti cam juma de ora intre doua downloaduri, altfel nu te lasa. succes!
nicoleta, lasa, ca daca era de speriat puneam poze cu mine...
e, nu stiu cum sunt ochii sotului tau, insa ai tai pe mine m-au zapacit cand i-am vazut (la piccolo mondo), asa ca mi se pare minunat ca i-a luat!
cum sa uit, ildi?! io ma gandesc intr-una, cu drag, la cirese, doar ca la capitolul ubicuitate stau cam prost, nu reusesc sa fiu in mai multe locuri odata, de-aia cu intratul pe forum mai greu.. oricum, am luat hotararea sa nu mai citesc in urma, caci de-aia nu mai reuseam sa postez deloc. atunci cand am timp intru, citesc ultimele doua, trei pagini si zic si io o voarba. imi pare rau ca voi sari, cu siguranta, multe progrese, multe bucurii, multe stresuri, dar, iertare, nu am cum altfel...
puiudana, multumim de urari. fiica-mea zice mama de pe 23 noiembrie (de fapt a zis atunci, ca sa-mi ia maul si pe urma s-a plictisit si a revenit la BABA, ca e mai interesant! sau or fi sinonime???) cred ca la virgi te gandeai, la luana mica. pe care si eu o felicit!!
lacramioara nu pleaca nicaieri! e simplu, indiferent cat stres i-a provocat vreun moderator, daca pleaca va avea parte de mult mai mult stres din partea noastra, asa ca io zic, privind problema asa, ca se va hotara sa stea. pai daca tabaram toate cu gura pe ea, unde sa plece?! uite, un pupic, incepem sa cladim un munte de pupici, sa o blocam aici!!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
26octombrie spune:
lacra, dadada, sunt de acord cu fetele. iar marius, intr-adevar, mi s-a parut ok la toate subiectele pe care le-am citit. cred ca n-a inteles, pur si simplu, care era ideea. daca nu vii iute inapoi ii scriu io si-i iegzplic, vrei? ca sa nu-ti mai spun ca ai deja niste responsabilitati fata de noi, unde vrei tu sa pleci, asa? hai la o bataie cu zapada!
doroti, uite, cel mai bun exemplu ca ma gandesc cu drag la o gramada de oameni si intamplari si uit sa le spun.. voiam sa te felicit pentru poezia de la inceput, e tare frumoasa si potrivita!
fetelor, ce se intampla cu concursul??!pai se poate?! ia sa numaram ciresele si pozele, ca parca nu ies la numaratoare!! pai trimiteti repede poze, sa-i dam lacramioarei de lucru, sa uite de altele...
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
florypop spune:
Si eu vreau sa trimit poze dar unde?????
Eu mai rar pe aici si sunt pierduta......
Please help....
Lacri, treci inapoi ca iei bataitza.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
virgi spune:
Salutare ciresici!!!
Mi-e tare dor de zilele cand puteam sa stau in liniste cu computerul in brate..eiii s-au dus vremurile alea. Ieri domnisorica mea a dat cu palmele-n laptop-ul meu..si mouse-ul optic..s-a dus. A mai invatat ca "el" latop-ul ( jucaria mamei interzisa copilului), se inchide precum valiza..pana se aude "tac". Si uite asa eu deschid si ea inchide. Asta e motivul pentru care astept sa adoarma sa pot intra sa va citesc.
Cami - multumesc. printesei.
Eu o pun zilnic pe olita....si o tin pana face macar un "pipi". Apoi o felicit si o pup. Un lucru e clar ii place mult pe olita. Uneori sta acolo, doar ca-i face placere.
ia uite aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2904970400094829256hOzsQu
Lyly - nu ai voie sa pleci de aici. Sunt sigura ca a fost o neintelegere. Asa cum au spus si fetele...da-i un PM si sunt sigura c-o sa va impacati.
si sa stii ca toata lumea te citeste cu drag. Nu poti supara o intreaga livada de cirese.
Luana Horei. Multumim pentru link-ul cu povesti. Eu am cumparat din tara o carte care le contine pe toate ( Tezaurul cu povesti ), dar prefer sa i le citesc printate....mi-e mila de biata carte..Cum o scot..cum se arunca sa rupa din ea.
papadie spune:
Lyl da mie un pm ca nu inteleg despre ce e vb. si rezolvam problemul.
Fete sarbatori fericite si un An nou exceptional!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Anileda spune:
Bun gasit ciresele gogosele frumusele!!!
Noua ni s-a stricat calculatorul inainte de Craciun si de-asta n-am apucat sa uram toate cele cireselor si mamelor/tatilor lor, si am fost si plecati din Bucuresti la mama.
Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari!
DianaR, Doroti, multam pentru pontul cu pozele; pur si simplu mi-a iesit din cap sa le fac publice http://new.photos.yahoo.com/adelinagirlea/
Am intrat repede ca sa zic: Mami de Razacios, nu ne parasi, pliiiiiiiiiiiiz! Si din partea lui Cri si a celorlalte cirese (indraznesc sa zic): "Taaanti mama lu' Aaaaleeeeeec!... Il mai lasati pe Alec cu noi pe forum...??"
virgi spune:
Papa - multumim. Sarbatori fericite!! Sa ai parte de un an nou plin de bucurii. printesitelor.