Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Camelia - a trecut raceala?

Angelica tu ce mai faci? Ce mai face Sara? Mi-e dor de postarile tale.

Ai dreptate..ca nici pe Carmina n-am mai vazut-o de ceva vreme pe la noi. Poate ne da un semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Nu am scris eu foarte des dar de citit v-am citit cu sarg si am ras, m-am bucurat, am plans si m-am intristat pentru fiecare ciresica in parte...
Ca sa nu mai ratez momentul, desi nu mai plec din Bucuresti si sper ca nici calculatorul sa nu se mai strice , vreau sa urez tuturor un sfarsit de an cat mai frumos si linistit si un An Nou fericit si plin de bucurii alaturi de minunile voastre! Si multa, multa, muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate!!!
Petrecere frumoasa de revelion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by virgi

Camelia - a trecut raceala?

Angelica tu ce mai faci? Ce mai face Sara? Mi-e dor de postarile tale.

Ai dreptate..ca nici pe Carmina n-am mai vazut-o de ceva vreme pe la noi. Poate ne da un semn de viata.

Virgi multumim de intrebare.Asa cum am scris aseara, raceala s-a transformat in bronsita la Andrei si in Traheobronsita si laringita la mine. De aseara inghitim antibiotice (fiecare pe ale lui)......si sper ca pe la anu(pe cand terminam tratamentul) sa fim bine!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

CameliaT, multa sanate!! Hai, sa va faceti si voi bine mai repede...ca prea sunteti de mult raciti... E frig tare pe la voi?
Lacraaaaaa, te-ai mai gandit?
Papadie, multumim de urari !! Iti dorim si tie asemenea!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Oana nu e frig, tocmai asta cred ca e problema.E o epidemie in oras!!!! Pana acuma au fost cam 5-6 grade si multa umezeala, un mediu numai bun sa se inmulteasca microbii.Abia de 2 nopti a inghetat.In casa am termostatul la centrala pus la 22 de grade constant.Da fff multa lume in oras e racita.Cred ca 80% din cunostintele mele sunt intr-o faza sau alta cu raceala, viroza, gripa, bronsita.....
Deja ne vine sa ne luam campii.
Sper ca acuma cu inghetul asta sa se mai sterlizeze un pic si aerul pe-afara.Nici nu am fost in locuri aglomerate cu piticul.....nu stiu de unde ne-am pricopsit cu cadoul asta de sfarsit de an.
Bine ca cel mare e ok.

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

O rog pe Doroti sa puna pe prima pagina linkul de la albumul nostru haios!
Da,Oana, m-am gandit bine, nu ma despart de voi pentru ca nu vreau! Revin mai tarziu, caci am nitica treaba...
Diana, cam scurtut termenul, auzi, sa revin in doar 3 ore? Abia am apucat in cele trei ore sa spal copilul la, sa-i dau lapte (caci numa' asta a vrut, evident) si sa-l plimb! Caci e asa fain afara!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Hei Lacri nu pleci,da?Sper sa te mai gasesc cand ma intorc.

Imi pare rau ca nu mai reusesc sa intrula fel de des ca inainte...am tot felul de treburi,plec mai mereu din Bucuresti,cu cabinetul sunt pe ultima suta ,plus ca Ingrid s-a facut o plangacioasa.Miorlaie de dimineatza pana seara...nu prea mai mananca bine si apoi urla cand de foame cand de somn.O fi de la dintzi...Sper...ca asta inseamna ca o sa treaca.

Raportam si noi ultimele progrese:azi,adik 7 luni si vo 3 sapt. s-a ridicat singura in piciorushe in patutzul ei...cum o pun in patutz face ce face si se ridica,din ce in ce mai repede si mai sigura pe ea.Face catziva pasi lateral si apoi bufff...Are 8100 gr.,nu stiu cati cm ca n-am mai masurat-o,dar pe la 6 luni avea 68cm...acush probabil 70cm...oricum toata lumea care n-a mai vazut-o de mult zice ca s-a lungit.Zice "mam" in fiecare zi macar o data...ce sa mai...e fetitza mare...Sper sa nu creasca prea mult in lipsa mea.

Mei...voi de prin nordul tzarii,ce stitzi,e zapada la Borsha?pun si io schiuri in picioare anul asta?

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Camelia - va doresc multa sanatate!! Sa aveti grija de voi..

Si aici e ger ( acum sunt -10 )...mi-e teama sa nu raceasca si micuta mea, astazi cand am adus-o de afara avea picioarele inghetate, de fata nu mai spun..era rosie ca un rac. Dar nu o pot tine numai in casa...

sa auzim vesti bune

Mergi la inceput

Vivi unde mergi la Borsa? Eu lucrez in turism si cam stiu locatiile prin Maramures.Zapada nu e cine stie ce in Borsa, dar se pare ac la nopate si maine se anunta ceva. Sa aveti un timp fain la noi in Maramu'.

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am pus cateva poze cu piticii mei..

http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5544&cid=2826

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput