Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

hELENUTZA DESII SACUL ERA MAI MARE DECAT EL A REUSIT MITITELUL SA IL CARE PANA LA BRAD

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Intrebare:

A gasit cineva cearshaf protector cu elastic pt saltelutza??? Din ala impermeabil cum vorbeam noi.... eu gasisem doar un patrat cumva...

Daca da, unde si la ce pret??

Voi luati termometru de camera, corp si baie???
sanchiu

Alinuk 35 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Ylilimic,multumesc pt PM.Cred ca am reusit si eu sa-mi trec nr de telefon.
Catalina,mai ai un pic de rabdare.Nu mai e mult pana Duminica,si pe urma cine o sa fie linistita si cu bb in brate?
Mie se pare ca asta mi-e soarta de acum si pana la nastere:dureri de spate si iar dureri de spate.Faza e ca uneori sunt atat de intense ca devin insuportabile.Oricum am devenit experta in creme de masaj(care pot fi folosite in sarcina).

Luminita31+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinuk,eu am luat patratul pina la urma,pentru inceput si vad eu daca e nevoie si de cearceaful cu elastic.
Termometru am luat si de baie si de corp.Poate cel de baie e un moft,dar ce de corp e indispensabil,parerea mea.
Vroiam sa va spun ca ,a mamici de nov_dec se dezbate subiectul ce au cumparat in plus si nu au folosit.Mi se pare un subiect tare bun pentru noi.
Merita sa trageti un ochi si acolo.

Alina,ce pofta de dans mi-ai facut...tare frumusel moshulica.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

alinatxa,helenutza,vazut poze!sunteti niste mamici frumoase.
alinuk
am luat un termometru pt bebe,de la farmacie.si unul pt apa.merge si de camera.

a inceput sa ma sune lumea: nu mai nasti ??

p.s. am scarmat prin lista,si am facut niste modificari ca era pagina prea lata si sa nu mai tragem de ea.
daca nu va place cum e,fara suparare o fac la loc. numai voi sa nu va suparati ca mi-am bagat nasul.
din lipsa de ocupatie,deh,credeti-ma si pe mine ca astept sa nasc.si trebuia sa ma joc cu ceva.
dar fara probleme o fac la loc daca e suparare.
de moment pagina ramane lata,dar se vede scrisul tot.dar cand vom schimba capitolul si vo da copy ,va iesi pagina normala .

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

gabriela_s, dc ti se murdareste/uda camasa iti dau altya la schimb. Iti dau si sa ai una la tine si pe care tre s-o predai cand iesi din spital (fie ca o folosesti, fie ca nu). In sala se travaliu stai cu camasa lor pe tine, fara chiloti, fara sutien...o adevarata placere...hihihi
Dc vrei o alta camasa sau cearceaful schimbat pur si simplu ceri cu tupeu.

alinuk, termometrul de corp e absolut indispensabil. Si recomand unul digital pt ca citeste mai repede si mai exact temperatura.
pt baie am avut dar nu l-am folosit...incercam apa cu mana, cat credeam eu ca e ok temperatura si gata.
Pt camera...am si asa ceva...dar iar nu pot spune ca mi-a folosit. M-am ghidat dupa temperatura care mie mi-ar fi asigurat confortul necesar si clar ii era bine si bebelinei.

Ma uit la poze acum sa mai vad si eu burtici.

Mihaela (34+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

e bine,numai sa fie mari camasile alea...presupun ca nu sunt la fel ca aia de la magazinele pt gravide,care au impresia ca femeia bortoasa arata ca un fel de fotomodel nitel balonat.eu am nevoie de o ditamai "parasuta" ,ca are ce acoperisunt cat balabusta,si culmea nu burta e elementul problema ci sanii astia care nu mai stiu de unde incep si unde se mai terminami-e dor de vremurile cand purtam cupa B

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
39 fix!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by gabriela_s

e bine,numai sa fie mari camasile alea...presupun ca nu sunt la fel ca aia de la magazinele pt gravide,care au impresia ca femeia bortoasa arata ca un fel de fotomodel nitel balonat.

eu nu am insistat sa incap in hainele de care spui, nu de alta dar fobia mea se transforma in psihoza!

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele! Felicitari mamicilor cu bebici noi.

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Am venit acum de la moasa si sunt suspecta de pre-eclampsia. Au gasit si infectie urinara. A mai avut cineva? Am gasit doar referinte privind simptomele, in care ma incadrez. Moasa a zis ca nu e suficient de ingrijorata sa ma trimita la spital azi dar sa sun imediat ce simt ceva diferit(like what??). Merg maine si la doctor dar oricum niste informatii in plus m-ar ajuta.

Multumesc frumos.

Ivona AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aelita, merci ca nu m-ati uitat, ma simt atasata de voi, desi nu mai fac parte ditre voi, dar va citesc si va mai sciu din cind in cind!nastere usoara, si un bebe sanatos sa ai!

helenutza, m-au emotionat cuvintele tale, ca nu as mai avea nevoie de prezentare, merci, nastere usoara, bebe mincacios, si sanatos!

loremunteanu, f frumoase poze ai, merci mult de urari, si tie la fel, nastere usoara, si bebe sanatos!

aventura, si pozele tale sint f frumoase, merci mult de urari si tie la fel, nastere usoara si bebe sanatos!

nadiuta, frumoase poze, merci de urari si nastere usoara si bebic sanatos sa ai!

ylilimic,cum le-am spus si la fete si pozele tale sint tare frumoasa, nastere usoara, merci de urari, si bebic sanatos sa ai!

mai fetelor pai voi sinteti mamici de ianuarie februarie, si uite cite ati nascut deja!

sanatate multa, si nasteri usoare, si bebei sanatosi!

Flavia +16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput