Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

SARBATORI FERICITE BURTICI SI MAMICI ! SARBATORILE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII IN SUFLETE SI DACA E SA FIE SI INTALNIREA CU PUII VOSTRI!!!

36 S

NASTERE USOARA PTR. FETELE CARE ASTEAPTA MIRACOLUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Sraluca, felicitari pt baietel! Recuperare rapida, mult laptic si bebe mancacios!
Mirela, Romaria, frumusele foc fetitele voastre! Sa va traiasca!
Interesant cum ai pacalit-o pe fetita ta sa traga de la san (cu un furtunas - venisei cu el de acasa?)

Aelita, care fulgi de nea? Mie imi merge bine calc!

Am vazut niste braduti tare frumosi pe aici! Mie mi-a fost lene si nu am decat unul tare mic (artificial) in care nu am pus niciun ornament! La anul se va schimba situatia! Insa daca vor fi tot scorurile acestea la brazii naturali, vom apela tot la cel artificial!

Noi ne vaitam de o durere in capul pieptului care nu ne lasa sa ne umplem de bunatati.
Acum plecam in alta vizita!
Sarbatori fericite in continuare!

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by aelita

Messa ati iesit la ora aia la zapada ???

Da! Ca ma gandeam ca se topeste pana azi, si asa s-a si intmplat - trebuia profitat azi noapte

quote:
Originally posted by Daconst

Messo,ti-ai gasit ocupatie de Craciun...mosesti.Sa fie intr-un ceas bun si la fel de usor sa nasti si tu...acum ca ai vazut modelul.

Sper! Dar nu ca pestoaicele, ca fac ceza - ideea e sa ma refac repede dupa buzunarul de pe burta Sa stii ca la fel de prost dorm si eu, daca ma mai tine asa inca o luna de acuma, nush ce fac - si eu totusi cand dorm??? Ca dupa aia vine ploada cu oracaiala, si sa vezi nopti albe!

quote:
Originally posted by nadiutapm

Messa, acum dupa ce am citit mesajul cu ninsoarea m-am uitat pe geam si vazui si eu, pacat ca a fost asa putin.

Da, si s-a si topit

anis, vezi cum faci sa scapi de raceala aia! Imputita treaba! Mai ales ca ar fi bine sa te faci bine inainte de nastere!

quote:
Originally posted by ylilimic

messa - esti la prima experienta "piscicola"? Daca mai ai nevoie de sfaturi, sunt aici, impatimita de vreo n+1 ani!

DA! (Sau aproape prima, am mai avut guppy si carasi aurii cand eram mica, dar aia erau practic ai lui tata, asa ca nu stiu mare lucru despre ei) Eu am preferat xypho, ca am inteles ca sunt foarte usor de intretinut (si dupa doua luni de cand i-am luat constat ca asa e!) si sunt incantata ca zilele trecute numai ce le-am luat acvariul MARE (50 litri), neonul pentru plante si incalzitorul si deja pestoaicele s-au pus pe facut pui, plantele arata super bine, e o distractie in acvariul meu, ce mai, super! Ai cumva idee cam in cat timp cresc puii suficient de marisori cat sa nu poata fi mancati de ceilalti? Ca as vrea sa-i transfer din puernitza in acvariu, dar deocamdata sunt mult prea mici si e clar ca mi-i mananca lacomii adulti!

Fetelor, in alta ordine de idei, am niste glezne din ce in ce mai umflate, stau sa pocneasca, le urasc! Vreau sa se dezumfle si nu stiu cum sa stau - cu cracii in sus nu merge, ca ma doare noada, cu cracii in jos, se umfla si mai tare. Mor de draci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata ,si eu pe aici...

romariasper sa vina cat mai repede lapticul!ce fetita frumoasa ai...
te astept sa mai intri sa ne povestesti despre nastere si cum au fost conditiile din maternitate (ca si eu tot acolo tb sa nasc in cateva zile)

messa si eu am gleznele umflate exact ca atunci cand am avut entorsa,culmea e ca si dor rau cand incerc sa imi intind laba piciorului,nasol.zilele astea am mancat mai putin sarat si am cam zacut la orizontala,asa ca astazi vad ca sunt mai bine.din pacate cam asta e singura solutie...

eu mai am 8 zile conform DPN,sper sa vb maine -poimaine cu dr ,sa vedem daca e de-acord sa ma "zgarme" inainte de revelion,ca nu vreau sa fie chiar pe 31-1 dupa cum mi-a prezis la ultimul control ...

ma duc sa mai bag niste odihna,azi sunten f somnorosi...revin mai incolo sa va citesc cap-coada

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Nu va mai nominalizez pe fiecare dar o sa incerc sa tin cont de fiece sfat. Mercic mult.

Romaria eu am nascut pe 20 dec. deci fetita ta e cu 2 zile mai mare dar cu dif. de fus orar probabil cu ceva mai mult de 24 ore.

Se pare ca incepe sa-mi vina laptele. Am pus pompa si ies cateva picaturi din fiecare san fata de ieri sau zilele precedente cand curgea o picatura din fiecare dupa 10 min. de muls. Acum urmeaza sa vedem cum reusesc sa o conving pe Patricia ca tzitzi nu e pt. joaca (molfait) ci pt. papa (tras zdravan). Va tin la curent.

Mirela + Ana Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burticoaselor si proaspete mamici!
Fetelor, stelutele voastre sunt superbe!!!

V-am citit asa, printre randuri... mai am doua pagini din capitolul trecut... dar mi-e lene acum... le citesc eu pana la urma...

Lili, fara cuvinte... esti talentata rau! Mi-a placut foarte tare poezia!

Eu raportez... M-am bucurat doua zile de ai mei parinti... Au venit incarcati cu de toate ca sa aiba copii ce manca... cozonac, sarmalute, chisca (caltabos), carnati afumati si costita tot afumata (acasa la afumatoare, cum se face la tara), mi-a facut mama tochitura ca la noi in Moldova, fripturica de vanat (caprioara)... M-am burdusit bine... Aaaaaaaaaaaa si am bagat la muraturi... cele mai bune... Am fost in vizita la fratele sotului sa vedem/pupam si restul familiei (cuscrii, soacra, cumnatei si nu in ultimul rand nepotica)... Frumos... Acum sotul s-a dus sa-i conduca la gara pe parintii mei; pleaca acasa; pe noi nu ne-au luat ca sa nu racim; si asa ne cam curge nasul si cica n-avem voie afara. Imi pare rau ca a trecut timpul asa repede si au trebuit sa plece... Aaaa... am ciocnit si noi zilele astea cate un pic de vinut facut de tata; dupa primul paharel s-a linistit bebe, n-a mai facut nici o miscare, dar dupa aia a inceput sa-i placa... nu va ganditi ca am dat iama in vinut; cate un paharel mic la fiecare masa asa, de ciocnit... Incepusem sa va zic... a prins de gust... si la urmatoarele paharele... topaiala pe baiatul lu' mama...
Oricum... de vreo doua saptamani si ceva e foarte activ... se topaie de numa...

Deocamdata atat!
Sa va bucurati in continuare de Craciun. Inca o data
Craciun fericit!

Va pupic si burticoase si mamici si bebici!

Loredana 34fix Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Azi in a7a zi de la nastere mi-am pus verigheta pe deget din nou iar gleznele sunt in sfarsit ca inainte. Pt. comparatie o sa va pun niste poze cu monstrii pe care ii aveam pe post de picioare.

Fetelor mai aveti putin si uitati toate neplacerile sarcinii pentru ca va nor napadi alte lucruri multe placute dar si mai putin placute.

Mirela+ Ana Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetelor, unde o fi Oana Bucur? Eu parca nu am mai vazut-o de cateva zile si ea scria des. Sper sa fie ok sau sa fiu eu chioara.

Alina mama, jos palaria. Vad ca te-ai relaxat de tot cu sarcina de bagi sarbe si alte alea. Jos palaria fata mea!

Va rog mult, mai spuneti-mi si mie o data contul unde pot vedea pozele Aelitei. Parola o stiu. Mersic.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Catalina,
contul este : mamicile_ianfebr2007 si parola cea pe care o stii.

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, galerie maine la Irina (Delfinuta) ca la 7 o interneaza sa nasca. Hai Irina!!!! Curaj!!!!

Mersi Laura pt cont.

Cata

Mergi la inceput