Tocmai mi-a spus ca am un chist pe ovar de 4 cm si m-a trimis sa imi fac si o analiza CA 125 care am inteles ca e pt cancerul ovarian. Oare e periculos la dimensiunea asta? Am mai avut eu ovare polichistice si m-am tratat homeopat caci AC nu le suport imi e greata de ele, asa ca nu stiu cum sa le pun altfel in repaus. Astept informatii de la voi. Multumesc!
Buna! Dimensiunea nu e chiar de speriat....dar conteaza foarte mult natura chistului.....mie mi s-a descoperit un chist ovarian de 45 mm...deci, mai mare putin...Mi s-a zis ca peste 50 - 60 mm se pune problema de operatie.....nu mi s-a cerut nici o alta analiza....am urmat doar tratament medicamentos si naturist...si se pare ca sunt pe drumul cel bun :). Multa sanatate :)
Si eu am un chist de 4cm (aveam in septembrie sigur) dar la control in noiembrie dr a zis ca nu e de speriat si nu mi-a dat nici un tratament. Sper sa raman si sa rezolv problema.
Eu am luat duphaston (zilele 12-25 ale ciclului) + extract din mladite de zmeur si elixir din fructe de soc
Duphaston am luat si eu o luna(am mai avit ovare polichistice acum 2 ani) si m-am ingrasat 3 kg de care am scapat cam in 2 ani.... de aceea am trecut pe homeopate! Am tinut 4 luni de tratament, atunci chisturile erau mai mici...si au disparut!