Maltofer sau Sorbifer?

Maltofer sau Sorbifer? | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Am o lipsa de fier si mi-a prescris Sorbifer si Acid folic....am auzit si eu ca cica Maltofer fol ar fi mai bun. Voi ce stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrada_ spune:

Si eu am avut o mare lipsa de fier. Prima data am luat Ferretab, timp de 3 luni, pt ca dupa fiecare luna imi refaceam analizele si valoarea sideremiei era tot mica. Dupa cele 3 luni si-a revenit. Apoi peste cam un an, cand mi-am facut iar analizele, aveam din nou lipsa de fier si mi s-a prescris Sorbifer. De atunci nu am mai avut probleme cu fierul. :) Despre Maltofer nu am ce sa-ti spun, ca nu am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruscka spune:

Si eu tot Sorbifer am luat in combinatie cu acid folic.
Si nu mai am probleme cu anemia

craciun fericit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Mersi fetelor!
Ceva efecte adverse are Sorbiferul? Ceva modificari ?
Craciun Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Si eu iau Sorbifer in urma unei anemii grave cauzata de sarcina si nastere si dupa 6 saptamani de tratament analizele au iesit surprinzator de bune. Efecte secundare, ca la oricare alt medicament cu fier: uneori constipatie, alteori (rar) diaree. In rest, nici o problema. Il recomand calduros dar se ia doar la prescriptia medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna!

De sorbifer nu stiu nimic.. Dar de Maltofer pot sa-ti zic ca imi vine sa vomit si acum cand ma gandesc ...am luat cand eram insarcinata si nu puteam sa-l suport. Trebuia sa-l mestec si apoi sa-l inghit, dar avea un gust ORIBIL. Vomitam instantaneu...
Poate o fi bun..nu stiu dar eu tot anemica eram..si eu si bebe..

Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Foarte rau m-a durut stomacul de la Sorbifer. L-am schimbat cu Ferofolgama...inca nu am inceput sa il iau....

Mergi la inceput