"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
si eu voi fi online Vraji :)
sotu s-a dus dupa sorcova....acu noaptea :))
copilu a invatat si cantecu si poezia si nu mai poate de nerabdare sa fie intolita si filmata:)))
revin cu stiri in direct!
Mara, hahahaa, da, fain reportajul, serios;)))
Petrecere frumoasa tuturor!
edit, nu s-a gasit sorcova si aici e o jale maaaaaaaaaaaaaaaaare :))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
itsme spune:
hai si eu repede sa va zic un penibil La Multi Ani (penibil din cauza de lungime a mesajului, care e scurt cum e din lipsa de timp again...)
eu am jucat din greu in piesa cu musafirii in ultimele zile, cand in rol de gazda, cand de musafir, asa ca nu avusei timp de mesaje nepenibile catre voi asa ca mai bine m-am abtinut.
diseara mergem la revelion la un restaurant unde mancam, dansam (salsa) si speram ca ne veselim. anul trecut tot acolo am fost iar consortul a calcat o sarmana dansatoare pe glezna, din exces de zel, asa tot ce sper de la anul nou e ca il vom primi fara victime!
revin eu la anul cu parerile mele proprii si personale in legatura cu cartile si filmele anului...
pana atunci, aho aho copii si frati, etc si tot ce va doriti!
mara03 spune:
am uitat sa zic si io de-un www.imdb.com/title/tt0213847/" target="_blank">film, mai putin mediatizat si destul de vechi. eu l-am vazut zilele trecute pe tvr2 si mi-a placut taaare. si-am ras de m-am prapadit. baitelul si tatal lui au fost bes-ti-ali! iar monica bellucci, o frumusete. daca puteti, sariti pe el :-)))
despre filmele lui 2006 mai tarziu...:-)))
Sabina spune:
eu am vazut malena mai demult, mi-a placut foarte .
:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
La multi ani Itsme, s-aveti noapte fara incidente si sa dansati si pt noi astia de stam acasa ;-))))))))))
Sabina spune:
nuuuuuuu, am editat inainte.
da incropim noi ceva maine dimi.
lilanda spune:
La Multi Aaaani Cam devreme, stiu, insa in citeva minute imi sosesc toti musafirii.
Va pup cu drag, va urez o noapte minunata si un An Nou plin de sanatate si impliniri.
Sa fim fericiti
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
se stransa lumea?
io decorai masa in culori romanesti si astept sa ne inghita UE !
lilutz, La multi ani, pofta buna!
mai viu
Sabina spune:
noi gataram curcanul, facem pauza si peste o ora bagam porcu in farfurie :))