"Cei mai iubiti dintre pamanteni" ;) (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah Lil' pleci la Londra??????
Drum bun si distractie placuta! Io vreau poze multeeeee, vezi sa ai card nou in aparat!
Cat stati? Ce un dor de duca ma apuca cand ma gandesc...da, da stiu, abia de-o luna am fost...

Pup, mai viu!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

lilanda tot ce se poate sa ai dreptate Ce rau imi pare ca nu inteleg limba in care scrie de Bush - ca scrie critic cu siguranta

Eu am gasit articolul asta despre combustibilii bio, ca sint mai poluanti decit cei fosili: http://www.hotnews.ro/articol_64534-Bio-combustibilii-ar-putea-fi-mai-poluanti-decat-cei-clasici.htm

Ce spun ei acolo ca se defriseaza in masa in Indonezia ca sa se cultive palmieri, e o chestie aberanta, adica vor sa protejeze mediul distrugind mediul?? Cred ca e o lume nebuna...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

liris, sa-ti traiasca puiul!

witch, spor Irinei la gradi, cum fu azi?

Si uitati www.hotnews.ro/articol_64520-Bill-Gates-ajunge-la-Bucuresti-miercuri-seara-in-jurul-orei-19-00.htm" target="_blank">cine trebuie sa aterizeze peste vreo 30 min. la Baneasa.

Lil' ai gasit drumul(virtual)?

Si io mai vin(cred).

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Tot io ca m-am enerfat!
Dau sa fac check in online la beletele spre Londra, ca se poate - cica- pentru tarile Uniunii Iuropene. Si dau, nene, si completez pasaportu' lui Niels, tara lui de origine, bag si pasaportu' meu...si cind sa aleg tara...Romania, neam sa fie, dupa Ryanair, in Uniunea Europeana (m-am linistit cind am vazut ca nici Bulgaria, dealtfel )
Uci, heeeelp me...ma primesc astia miine, ori ba??? Stiu ca sintem in UE sau se fac ccc ca ploua?? Alta: cum bag cosmeticele-n bagaju' de mina, ca nu mai scrie nimic deosebit pe siteul lor?? Trebe' pungi transparente, ori cum??

Cit despre Bill Gates...nu-i frumos din partea lui ca nu mai face programe compatibile cu altii . Apple, de exemplu, are acum si sistem windows la dublare!! tztztz...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ziceati ca n-aveti ce sa cititi?
iaca, scandal in fotografia romaneasca:)
http://www.badorgood.com/detailn.php?id=977

si pleiada de epitete aiurea a generat si reactie pe masura

http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=35

sincer, nu sunt fan Dinu Lazar, se vede de la o posta ca foto nu-s naturale etc, da asa limbaj si mitocanie ma da peste cap as always.

mai viu sa va comentez mai incolo:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Tot io ca m-am enerfat!
Dau sa fac check in online la beletele spre Londra, ca se poate - cica- pentru tarile Uniunii Iuropene. Si dau, nene, si completez pasaportu' lui Niels, tara lui de origine, bag si pasaportu' meu...si cind sa aleg tara...Romania, neam sa fie, dupa Ryanair, in Uniunea Europeana (m-am linistit cind am vazut ca nici Bulgaria, dealtfel )
Uci, heeeelp me...ma primesc astia miine, ori ba??? Stiu ca sintem in UE sau se fac ccc ca ploua?? Alta: cum bag cosmeticele-n bagaju' de mina, ca nu mai scrie nimic deosebit pe siteul lor?? Trebe' pungi transparente, ori cum??

Cit despre Bill Gates...nu-i frumos din partea lui ca nu mai face programe compatibile cu altii . Apple, de exemplu, are acum si sistem windows la dublare!! tztztz...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Lil, citeste www.luftfartsstyrelsen.se/templates/LS_InfoSida_70_3038536.aspx" target="_blank">aici despre regulile pe aeroport ... Nici un recipient mai mare de 100 ml (deci nu conteazä cat ai in el!). Pungile le gäsesti acolo. Cel mai bine/simplu e sä check-in bagajul chiar dacä valiza e acceptatä in cabinä ca dimensiuni.
Si mai nou väzui zilele trecute cä te poate si descälta ca sä iti treci pantofii prin ... tunel. Mie nu mi-a cerut asta desi aveam cizme, asa cä nu am aflat incä dupä ce principiu se ghideazä. A, si cureaua de la pantaloni o dai jos ... Si asta e valabil aici chiar si pt zborurile interne ...
Revin dupä ce ...

Mergi la inceput

Am vazut io bine(ca de auzit nu, sonorul era pe minim din cauza de copii la somn), castiga indianca aceea pentru care fu scandalul la Big Brothers in Marea Britanie? Witch, stii ceva?

Sabina, merg sa citesc scandalul.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Am revenit, inainte sa merg la nani...Sabina, am citit...toata stima si aprecierea pentru articolul lui Alex Radu, imi place ce si cum a scris, mare dreptate are! Ce sa mai zic? Balcanism, marlanie si epoca de piatra...din nou! Pacat.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Salmida
Lil, citeste www.luftfartsstyrelsen.se/templates/LS_InfoSida_70_3038536.aspx" target="_blank">aici despre regulile pe aeroport ... Nici un recipient mai mare de 100 ml (deci nu conteazä cat ai in el!). Pungile le gäsesti acolo. Cel mai bine/simplu e sä check-in bagajul chiar dacä valiza e acceptatä in cabinä ca dimensiuni.
Si mai nou väzui zilele trecute cä te poate si descälta ca sä iti treci pantofii prin ... tunel. Mie nu mi-a cerut asta desi aveam cizme, asa cä nu am aflat incä dupä ce principiu se ghideazä. A, si cureaua de la pantaloni o dai jos ... Si asta e valabil aici chiar si pt zborurile interne ...
Revin dupä ce ...

Am aruncat tat...ca oricum nici transparente nu-s si nici nu-ncap in 100 de ml....si nici sticlute n-am sa le transvazez
De pantofi ma desclatara si pe mine spre Pisa, ca-mi bipaira doua cuie-n talpa, la scanner...da' asta cu noile reguli, abia le prind...si n-am decit bagaj de minaaaa
Gata...va pup ..ne auzim pe luni!! Sa fiti cuminti :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

LIl,succese nenumarate!
Miha, da, si daca ai sti, Alex nu e matusalemic, e exact de varsta mea....
fotografiile alea din final spun tot, oricum.

Uici, ce ma bucur ca merge Irina la gradi!!! Cred ca pt ea va fi o aventura care o va face sa se adapteze mult mai repede.mai, mai, ai fata mare....

Mor de ras cu Berlusconi!!!!No comment.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput