Sterilizarea la un an si jumatate

Sterilizarea la un an si jumatate | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Voi mai sterilizati la un an si jumatae?Eu nu-i mai sterilizez Simonei de la un an.Fetele imi spuneau ca ele inca sterilizeaza.Isi faceau probleme ce vor face la mare.Chiar nu am de gand sa ma intorc la sterilizat.Eu zic ca-i mare,nu?

Va pup,

Gabi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Eu de la un an, am inceput sa le sterilizez mai rar... Acum le mai pun in sterilizator, dar cred ca mai mult de dragul sterilizatorului(insa foarte rar; cam la 10 zile, 2 saptamani).
Le spal foarte bine! Si atat...

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

cu rusine pun o intrebare ....ce sterilizati fetelor????daca e vorba de sticle mi,ati luat subiectul din guraca de asta am intrat acu pe net sa va intreb
Cand era bebe mic-micut fierbeam sticle si biberoane o data la doua zile si pana acum,la 6 luni am cam rarit.o puternic...sa zicem la 3 saptamani odata,in rest spal foarte bine dupa fiecare folosire si voiam si io ca omu nestiutor sa va intreb de.i bine
al meu pui nu are nici o problema...de fapt ce ar trebui sa se intample daca e ceva de rau??
poate vi se pare ca sunt picata din plop dar nu am pe nimeni sa ma invete ce si cum si tot ce am facut a fost ..dupa urechesi multumesc lui Dumnezeu am un copil minunat.
va pup si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu nu am avut nevoie de biberon pentru ca Agata nu l-a primit. Nici suzeta nu a primit-o, a folosit si foloseste numai tita. Dar am fiert celelalte vase folosite pentru mincarea ei si lenjeriile patutului, body-urile, scutecele si tot ce venea in contact direct cu pielicica ei doar pina la 7 luni. Apoi le-am spalat foarte bine si atit. Nu am avut nici un fel de problema cu Agata si este mult mai putin sensibila decit alti copii cunoscuti si de virsta ei.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

De la sase luni nu mai sterilizam Canitele si castronelele nu le-am sterilizat niciodata.Hainute si alte alea nu am fiert niciodata.Doar spalate si clatite f. bine.
Rezultat: BB frumos si sanatos.

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Nuuu, de pe la 8 luni chiar. E mare de-acuma si daca atata vreme nu ai sterilizat si nu s-a intamplat nimic, ce rost are sa te intorci? Stai linistita si distractie placuta la mare.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Codrin are 7 luni si m-am hotarat sa nu le mai sterilizez.
Le spal cu detergent de vase si cu periute de biberoane si le clatesc bine.
Multi pupicei tuturor!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi folosim foarte putin biberonul, dar tetinele le mai sterilizez inca, pentru ca nu sunt sigura ca reusesc sa le spal la fel de bine ca sticlele. In rest vasele le spal normal si am grija pe cat posibil sa manance numai din vasele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu nu am de gand sa-i mai sterilizez .Eram curioasa ce mai faceti voi.Am ramas blocata cand am auzit ca sunt mamici care sterilizeaza la un an si jumatate.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina liliana spune:

Nu mai sterilizez de la 6 luni.Vasele lui nu le-am sterilizat niciodata si hainutele nu le-am fiert niciodata.Le spal foarte bine si cu atentie.Bb trebuie sa se obisnuiasca si sa devina imun la anumiti germeni altfel se va imbolnavi foarte repede la orice microb.
Avem 10 luni si nu a fost niciodata bolnav.

Cristina

Mergi la inceput