Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Bulisor bafta multa maine!
Hai Mara! majoreta]
Ca sa mai treaca emotiile... sa fie intr-un ceas bun si sa te refaci repede!

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ramsan se pare ca si bebe rares a facut ca si david..si mie mi-a prescris dr pediatra fucidin si niste picaturi,dar sincer iti zic nu au avut acelasi efect ca si crema prescrisa de medicul de la spital.multa sanatate

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores

Mergi la inceput

Dolores cam asta s-a intamplat si cu noi... dermatita atopica. Nici eu nu am voie sa mananc o lista lunga de alimente.. ooof....
Cu ce crema l-ai dat pe Davidutz?

Mergi la inceput

bulisor,cum sa ma deranjeze??doar d-aia e in lista nu?...te pup si astept vesti

poze dolores

Mergi la inceput

DERMOVATEstau si ma intreb care e cauza exacta...

quote:
Originally posted by ramsan

Dolores cam asta s-a intamplat si cu noi... dermatita atopica. Nici eu nu am voie sa mananc o lista lunga de alimente.. ooof....
Cu ce crema l-ai dat pe Davidutz?

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia eu votez pt mama si copilul

ingerasa mie mi-a zis pediatrul sa-i dau ceai dupa masa dar nu mai tarziu de o ora inainte de masa urmatoare. nu stoiu daca m-am exprimat clar...adica sa mai ramana 1 ora intre ceai si masa. eu nu-i dau ceai dar asta a propox de cati dr cate pareri...

panaa eu nu ma mulg dupa supt decat daca simt sanul tare.m-am gandit ca normal ar fi ca daca ma mulg mereu organismul meu intelege ca n-am destul lapte si face si mai mult. plus ca dupa 40min supt+5min pauza de bataita+20min bataia dupa muls mi-ar mai trebui mereu ca cine mai are timp de somn dupa? vai in ce hal formulez, nici eu nu inteleg...

am uitat sa va spun cum de sunt pe net. am descoperit debridatul!!!!cinste cui l-a inventat. doarme si p[uiul meu dupa 3 zile...laser frate....

asiza

yagmur tinem pumnii si sa te faci bine cat mai repede

miro se vede ca intri mai des...
TEMA
-un vot la listutza cu pampersii nr.1.
-steriliztor - bani aruncati pe geam....nu ne-a trebuit niciodata. cumparati-l dupa nastere, daca nu aveti lapte. altfel..inutil
-chilotii speciali, mie mi-au fost la fel de buni aia ai mei, chiar mai buni ca erau mai fixi...
-tone de pantalonasi. la noi e f cald, cam 24-25grade si bb sta doar in body/bluzita si botosei. pantalonii doar cand iesim...
-bavetici - nu le-am folosit deloc (alaptez)
-ulei pt bb - dupa 2 zile a facut bubitze, acum folosim lapte de corp
-suzeta am primit-o cu sterilizatorul dar la fel ca antonia: daca nu curge nimic...mai rau se enerveaza...

ruxandra sutienele de la mothercare chiar sunt super. am primit si eu unul mostenire si e de nota 10. stiu ca pretul nu e chiar asa...

ramsan chiar voiam sa ? de tine si de fatima. dar mai ales de bb rares frumosul sti ca daca aveam fata pe el il voiam de ginere...aratosul...

diana fericita de davidutz 03.12.06

Mergi la inceput

A avut efect dermovate?

Mergi la inceput

Dianocica mamica care nu se mai chinuie cu coliceii lui bebe David! Mare lucru sa faca nani si el ca omu' dar si tu tot ca omu'...
Suntem bine acum, multumesc de intrebare. Voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Ramsan am prins curaj dupa ce ai pov cum a venit bb, si dupa ce am vb si cu o prietena care lucreaza in domeniu ca sa zic asa. Dolores multumesc multBulisor 39+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara mamici si burtici....!
Azi am avut iar o zi proasta si obositoare.....are Mark crampe mari si diaree.....asta nu stiu de ce a facut-o...eu sper totusi sa-i treaca...!
Aelita...esti o scumpa ca si de obicei....ma bucur ca ti-au placut pozele....dar de aratat bine nu arat...am ramas cat o valiza inca...nu stiu cand o sa scap si eu de kg...!Si pe noi ne uimeste Mark cat de repede creste si sa vezi cum isi tine deja capul la numai o luna si 4 zile....!
Se pare ca nu reusesc sa va scriu........si poate revin mai tarziu...s-a trezit Mark...si urla......

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput