Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 21
anateo2004 spune:
La multi ani1,celor care isi serbeaza azi ononastica.
Felcitari proaspetelot mamici.Belelusi mancaciosi si sanatosi.
Nu am mai avut timp sa intru si sa scriu,de citit o mai fac printre picaturi.E dificil cu doi,dar nu imposibil
.Am rasmas chiar si singura, singurea cu amandoi toata ziua si am supravietuit.Fimea nu e geloasa pe Sebastian,ba cand plange tipa cat o tin puterile"mami,plange!I-al in brate"si pana nu fac ce zice nu se opreste.Sunt frati nu, isi tin partea unul altuia
.Asa ca tehnica cu lasa-l sa planga un pic iese din discutie.In schimb nu mai vrea sa stea mult pe afara,incepe ca vrea la mama,iar noaptea in somn ma stiga.Cred ca in subconstient se simpte amenintata.Cu timpul cred ca o sa treaca si manifestarile astea.
In rest totul e bine,bb papa san ,colici mai rarut(intr-o noapte a fost mai rau,dar mancasem mai multe mandarine,asa ca le-am scos de pe lista).Apropo de mancat,eu stiu ca poti manca fructe si legume proaspete,chiar e recomandat si sa scoti daca ceva ii face rau.Acum eu am mancat si ciocolata si a dormit dus.
Am si eu o intrebare,Sebastian are 16zile azi as vrea sa il scot afara pe la 13,azi credeti ca e ok?
panaa,eu am o prietene,care are o fetita care varsa dupa fiecare masa,ii iesea si pe nas laptele.A facut investigatii,si i-au spus ca are cardia(este un sfincter care separa stomacul de esofag)imatur si asta ar fi cauza.Recomandarea a fost sa o tina mereu in pozitie semi ridicata,problema sa rezolvat singura in timp,iar cand a inceput diversificarea a varsat mai putin,iar acum totul e bine
(fetita e de varsta lui fimea).
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004)si Sebastiasn(11.12.2006)
dia_bi spune:
buna fetelor nu mi-a mers netul zilele astea ,dar am citit tot din urma
noi am stat acasa dar a venit soacra-mea pe la noi
m-a disperat,cum stranuta putin sau tusea ,imi spunea sa nu raceasca fata sau sa nu faca la plamani,iar cu usile le inchidea tot timpul dar la noi e o caldura de mori
cand am nascut a venit la noi si o infofolea de ma dispera,dar azi a plecat si suntem iar singuri
maica-mea cand vine pe la noi si face ceva ce nu-mi place ii spun direct dar ei nu pot
sanatate multa bebelusilor si sarbatori fericite
asiza spune:
Va multumesc si va pupacesc tare tare pentru urarile de bun venit!!! 

Asadar, cu retentia hidrica ziceti sa nu-mii fac probleme....ok...ma bazez pe voi!!!
...
Intrebare pentru fetele cu cezariana: mie mi se dreneaza grasime acumulata sub operatie...si curge destul de mult! Voi ati patit careva asa ceva???? Inca am operatia pansata si mai trebuie s-o tzin asa pana cand se dreneaza tot...dar curge cam mult!!!
Vesti de la Yagmur: am vorbit azi cu ea si era tare suparata....e tot in spital , a avut complicatii, i s-a inchis colul si nu s-au scurs lohiile, a facut o infectie, febra si toate cele...Inca e sub tratament si spera sa n-o mai tzina mult...dar bb Luca e bine!
Va pup si scuze ca nu va pot raspuinde personal, dar sunt inca in perioada aia nasoala prin care probabil ati trecut fiecare dintre voi, cand nu mai stiu nici macar unde-mi tzin hainele mele in casa...sunt complet zapacita...si am nevoie de odihna multa...si operatia asta inca ma chinuie...stiti voi...
Va pup...
Oana
39+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chris80quote:
Originally posted by Dia1609
am uitat sa va zic ca acum recupereaza somnul micuta... sper...azi dim am trezit-o dupa 7 ore de somn sa manance, ca cine stie cand se trezea.... d\upa care s-a culcat la loc si inca mai doarme
Diade
Oana
poze Oana
pisica-purcica a dormit de la 4 azi de dim pana la 10, cand m-am trezit eu si eram f suparata ca e a doua oara cand face figura si sare peste o masa. imi faceam griji, dar ma bucur sa aud ca mai sunt si alti bebei care dorm neintorsi...eu stiam ca dupa 4 ore sa ii hranesti, dar daca nu m-am putut trezi...o sa imi pun alarma de acum inainte
chris +alexandra
bebe alexandra
eu sa stii ca nu o mai trezesc, ca se enerveaza raaaauu..... o las sa doarma, dar pana acuma nu am lasat-o mai mult de 6 ore... azi dim nu m-am trezit decat cand imi curgea laptele de am inundat patul
Dia
de
Oanapoze Oana
doradora spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by chris80quote:
Originally posted by Dia1609
am uitat sa va zic ca acum recupereaza somnul micuta... sper...azi dim am trezit-o dupa 7 ore de somn sa manance, ca cine stie cand se trezea.... d\upa care s-a culcat la loc si inca mai doarme
Diade
Oana
poze Oana
pisica-purcica a dormit de la 4 azi de dim pana la 10, cand m-am trezit eu si eram f suparata ca e a doua oara cand face figura si sare peste o masa. imi faceam griji, dar ma bucur sa aud ca mai sunt si alti bebei care dorm neintorsi...eu stiam ca dupa 4 ore sa ii hranesti, dar daca nu m-am putut trezi...o sa imi pun alarma de acum inainte
chris +alexandra
bebe alexandra
eu sa stii ca nu o mai trezesc, ca se enerveaza raaaauu..... o las sa doarma, dar pana acuma nu am lasat-o mai mult de 6 ore... azi dim nu m-am trezit decat cand imi curgea laptele de am inundat patul, eram toata uda pe pijama, sutien, tampoane de san... ce risipa de lapte
.... ne-a zis toata lumea ca la 1 luna e ok sa doarma 6-7 ore legate, inseamna ca ea e inca satula
Diade
Oana
poze Oana
dar noi nu avem decat 20 de zile, asa ca imi pare f rau de somnicul ei...
chris +
alexandrabebe alexandra
bamboletta spune:
Salutare fetele 
Antonia mea are de azi noapte mucusori si se aude in nasuc cand respira
o aspir cu batista bebelusului dar dupa 30 min iar apar mucusorii,trec de la sine mucusorii?cat tin? a-ti pus altceva in afara de ser in nas? respira greu mititica ![]()
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006) 
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
desiree spune:
asiza, eu am patit-o la o saptamana de la operatie cu grasimea
prim oara m-am speriat am zis ca s-a infectat dar doctorul a zis ca e tesutul adipos care se scurge
nu prea l-am crezut dar acum cand te aud si pe tine inseamna ca e de vina doar grasimea acumulata si ca e ok
eu am pus betadina si acum sunt bine, nu mai curge
pupici ( si la Denis)
desiree si bebe Octavian
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
aelita spune:
lavinia nu ai gasit alta forma de sutien pt alaptat? eu am unul care vine bine,ca forma,si pe sub haine,dora ca nu imi place miemult cum arata,ca eu le sucesc pe toate partile,cand e vorba de sutiene,dar l-am luat pana l aurma ca nu am mai gasit altul.dar cand gasesc,iau altceva.
dia bi eu nu as fi lasat-o pe soacra sa o imbrace nicicum.
yagmur imi pare rau ca ai probleme si ca mai stai in spital . te asteptam cu drag inapoi acasa,sanatosi si fericiti!
asiza-oana,stai linistita,mami,odihneste-te,recupereaza-te,important e sa stim ca sunteti bine!
Anateo LA MULTI ANI PT MAINE !!
poate nu mai apuc sa zic.
pt toate mamicile !!
39+
desiree spune:
aa, era sa uit
doctorul mi-a zis sa pun comprese sterile si sa dorm pe burta ceea ce nu am reusit intrucat era inca foarte dureros
desiree
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
dolores spune:
asizule,cat am stat in spital,1 sapt,am fost pansata si nu stiu sa-ti zic cum era operatia.cand am ajuns acasa nu am avut nimic la operatie...ma stergeam zilnic cu spirt si ma dadeam cu crema baneocin.eu fac irigatii la 3 zile si imi pun si niste ovule.cat despre starea depresiva..eu spun inca prezent..nu stiu cand voi depasi starile astea care ma omoara.nu mai sunt eu..in fine,te pup
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores