Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
dianocica spune:
fetelor, eu nu am mai avut net, si cand am avut am avut si colici... repede si raspund cat pot...
craciun fericit tuturor gravidutzelor, mamicilor si bebeilor...
deea eu am facut inducere si eram impotriva. dar doar pt ca travaliul a fost foarte lung si dureros pana am ajuns la 4cm. si colul se dilata dar nu se maturase complet si a fost nevoie sa incetineasca dilatarea ca sa se matureze colul. am avut 4 de doua ori, ca prima oara o luase inapoi... asta era singurul motiv....pt tine...la mine davidutzu nu a avut probleme dar un travaliu prea lung poate sa-l afecteze si pe el...depinde de cata incredere ai in dr tau...acum vad ca ti-au raspuns mai multe fete si zic cam acellasi lucru: a durat f mult. eu te-as indruma catre o epidurala....
dolores sper ca te-au onvins fetele sa pui mana sa mananci ce vrei....eu mananc de toate, am incercat si cola odata...aia n-a mers...si nici ciocolata...dar beau suc de portocale in fiecare zi...si dmic a zis ca-i place... bravo aelita te-ai documentat super.v-am mai zis ca 3 pediatri mi-au spus acelasi lucru? sa mananc de toate inclusiv fructe....
laura eu ii dau cate 20min la fiecare san, si nu ma mulg. de cand am scapat de problemele cu sanul infundat ma mulg maxim o data la 3-4 zile, numai daca simt ca ma doare si nu il golesc de tot. m-am chinuit un pic la inceput ca obisnuiti sa-i golesc de fiecare data faceau cam mult lapte si ma dureau si iar ii mulgeam...un cerc vicios...dar am inceput sa-i mulg dar nu de tot, si acum sunt ok. nu ma mai dor dar nici nu sunt goliti de tot dupa fiecare supt...eu zic ca e mai bine asa...
miki04 bravo mami, felicitari!
aka felicitari, fetitza ta a venit de ziua mea...e o zi foarte buna sa stii, o sa fie o dulcica...
dandusa hai ma mami, mai sti ca o dadeam pe crinutza exemplu lui dmic al meu? nu pot sa cred ca nu sunteti cea mai buna echipa...si tu esti una din mamicile care m-a dat gata pe mine, si forumista, si super mamica...treceti voi peste toate, nu?
chinico tine bine de laptic. ca o sa aveti nevoie mai incolo, si ar fi si pacat...
raluca tinem pumnii
miro, kokorina,cris, bambo
panaa
aelita asta e. hai, cand te hotarasti sa pleci la spital sa ne spui.
dmic e un scump, azi s-a trezit mai devreme special ca sa stam de vorba, nu vroia papa nici scutec nou, doar sa mai vb si noi...crestem pe zi ce trece, si e asa frumos....
diana fericita de bb davidutz
panaa spune:
DRAGELOR, NOAPTE BUNA! Ssssssttttt, se aud clopotei........VINE MOS CRACIUN!!!!!! HO, HO, HO!
Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela
Teutz spune:
Craciun fericit tuturor burticilor, mamicilor, bebicilor si taticilor!!! Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
Raluca, ma rog pentru sanatatea fetitei tale! Sunt convinsa ca va fi bine!
Teutz de Alexia Iarina
bulisor spune:
CRACIUN FERICIT SI TOT CE VA DORITI! SA VA BUCURATI DIN PLIN DE ACESTE ZILE ALATURI DE CEI DRAGI.Bulisor 38+ Mara
Florentina G spune:
CRACIUN FERICIT!
Nasterea Domnului sa va gaseasca cu sufletele linistite, pline de bucurie, cu mesele imbelsugate si copiii sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun si curat in viata, gandul bun sa va insoteasca pretutindeni, zambetul sa nu va dispara niciodata de pe buze.
Tina 40+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
Alexa Ioana spune:
CRACIUN FERICIT pentru mamici si bebici !
sunt prietena asizei. am vorbit ieri cu ea. sunt super amandoi. azi urmeaza sa ajunga acasa, asa ca probabil o sa vina sa va povesteasca ea mai multe.
bebe e frumos, cuminte, papacios ! oana are laptic, si au invatat deja amandoi ce si cum . totul e ok, si o sa fie si mai bine cand vor fi toti trei acasa !
sarbatori fericite in continuare !
alexa si mami
aelita spune:
asiza
fetelor,CRACIUN FERICIT !!!
Va multumesc tuturor ca m-ati sustinut,azi nu mai am dureri,simt ceva mai ciudat,copilul si-a schimbat pozitia si abia mai merg,burta se intareste continuu,dar daca nu am dureri am zis sa stau .
Azi noapte am avut musafiri,asa ca voi pune cateva poze la contul comun,dar numai logat se pot vedea.
Azi merg la soacra.asa ca nu va speriati de absenta.
fii-mea nu avrut sa iasa,a zis sa mai apuce si ea sarmale si putin a crema de lichior,si salata boeuf,ca apoi stie ea ca o mufam la lapte!
pt toate mamicile !!
39s
ingeras26a spune:
Fetelor, am intrat si noi sa va uram cel mai minunat Craciun din viatza voastra!!! Sa va ajute Dumnezeu si pe voi si pe familiile voastre, sa va tina sanatosi si sa va trimita si un dram de noroc!
Un gand special Ralucai, care trece prin momente dificile: ne rugam toti ca bebelul tau sa fie bine! Doamne ajuta!
Despre noi: am nascut pe 16, dupa cum stiti, prin cezariana, cu T, la Elias. Nu am cuvinte suficiente de lauda atat pt dr, cat si pt tot cadrul medical si conditii. Am stat 2 per in salon de 4, am tinut-o pe bb cu mine in salon, exc 3 ore din a doua noapte, de teama sa nu-i dea asistentele formula :). Am laptic din belsug, bb este un miracol, este atat de mancacioasa, sa ne ajute Dumnezeu si sa o tina tot asa, este bruneta (seamana cu tasu' de la mine are numai pasa :))). Cu alte cuvinte, ne simtim excelent amandoua si deja ne-am acomodat cu noul program. O sa intru sa va mai povestesc cand o sa pot. Operatia este mica si ff frumoasa, arsura a nceput sa se vindece, dar arata foarte ciudat acum, ca s-a strans burtica.
Ce este si mai ciudat: nu am dat jos decat 5 kg la nastere, in conditiile in care bebe a avut 3080 gr. Asta este, le-am da noi jos, bb sa fie sanatoasa.
Ne este tare drag de voi!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
dianocica spune:
ingerasa bine ai venit! sa-ti traiasca mititica si sa fie mereu la fel de cumintica!
diana fericita de bb davidutz
ingeras26a spune:
Dianocica, sar'na mult! Craciun fericit!!!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)