Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara fetele,

Mihaita al meu are muci de azi noapte,ma innebunesc.

Mirona,daca esti on line,stiu ca si Karina a fost racita.I-ai dat ceva pe gura?Sau numai picaturi nazale?

CRACIUN FERICIT TUTUROR S CADOURI FRUMOASE!

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

da Lavi - aici sunt.

a fost racita - mi-a dat dr. pediatra NAZOMER - de cate ori vrem sa-i dam pe nas - e apa marina - gen ser fiziologic. Apoi aspirata.
Apoi am mai primit ceva de pufait in nas - PIVALONE - asta era mai puternic si am avut un tratament cate trei pufuri pe zi in fiecare nara - cam o saptamana.
Suna pediatrul - ca sigur iti spune ce sa faci.
Si neaparat - nu lasa bebelu cu nasul plin. Pompita de cauciuc, sau chiar aspiratorul nazal ... orice numai sa functioneze.
Sanatate micutzului.

Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

multumesc mult!

Am sunat-o.Eu ii dau sterimar-tot apa de are si umiditate in camera.Atat a zis.

O seara de Craciun frumoasa!

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara lui MOS CRACIUN!

Vreau sa va urez tuturor - mamici, bebelusi, viitoare mamici tot binele din lume, multa sanatate si sa ne ajute D-zeu sa ne crestem pruncutii in liniste si pace.
CRACIUN FERICIT TUTUROR!

Simo, Sorin si bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dragelor mamici!!!
Va doresc Craciun fericit,si multa sanatate noua si bebelusilor nostrii,va pup pe toate si ma gandesc des la voi,din pacate nu mai apuc sa intru pe forum din lipsa de timp.
pupici

Adina si Alessia Maria

poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. CRACIUN FERICIT!

HAI AELITA -HAI BEBELINA

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Sarbatorile sa va aduca numai bucurie in suflete, multa sanatate voua si celor dragi iar Mosul sa treaca pe la voi si sa va lase multe cadouri.
Craciun Fericit!
Va pup pe toate .

Monica 40 fix fix fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

TRAITI MOMENTELE MAGICE ALE SARBATORILOR DE IARNA ALATURI DE CEI DRAGI CACI PRIN MAGIE PUTEM ATINGE TOT CEEA CE ALTFEL DOAR VISAM!

MESAJ SPECIAL PT.AELITA: Mami, tot dc-ul ti-a ascultat cu sfintenie sfaturile (foarte bune si demne de urmat), ACUM asculta si tu: MERGI LA DR SI VEZI IN CE STARE TE AFLI, cum am mai spus, si eu am avut burta tare si dureri suportabile o jumatate de zi si cand am mers la medic (din pura curiozitate) aveam dilatatie 5...... deci, MERGI SI FA-TI UN CONTROL! Fi burtica cuminte si vezi care-i treaba.......

CADOU DE CRACIUN? Cred ca fiecare dintre noi l-a primit deja, suntem cu el in brate sau......pe aproape!!!

CRACIUN FERICIT!!!

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mamici, burtici, tatici si bebei, va doresc un Craciun fericit, sa aveti parte de bucurie si fericire si Mosul sa tina cont ca ati fost tare cuminti si ati facut treaba buna anul asta!

aelita, mie mi-au spus sa merg la spital atunci cand durerile sunt atat de neplacute incat as dori sa iau un calmant.
Ai grija de tine si daca e sa fie, atunci sa vina bebelina ta repede si sa mearga totul bine!

aka si miki, felicitari si bun venit pe lume micutilor vostri, Maria Cristina si Stefan Cristian!
Foarte frumoase numele, imi plac toate! Sa le dea Dumnezeu numai bine si voua la fel, sa va bucurati de ei!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

AKA Ti-am trimis pe PM nr.de tel.solicitat. Sper sa-ti fie de folos.... Daca nu raspunde din prima, mai asteapta putin si suna dinnou...... Cat despre fornaielile lui bebe NU TE INGRIJORA!!! Daca i-ai facut aspiratie cu batista bebelusului nu-ti face griji, tot ce face parte din categoria MUCI a disparut! Fornaielile lui bebe (conform mai multora dintre noi) sunt datorita unei membrane pe care bebe o folosea in viata intrauterina, acum dureaza ceva pana se va usca si va DISPAREA (spre "deliciul" mamicilor)..... don't worry!!!

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput