Ce v- ar face sa va inselati sotul?

Ce v- ar face sa va inselati sotul? | Autor: grodear

Link direct la acest mesaj

Ce v-ar face sa va inselati sotul? Care ar fi motivele, chiar daca va intelegeti bine cu el?Consider ca , daca sunt probleme mari in casnicie, se mai poate intampla, dar daca va intelegeti bine si va apare din senin un "Fat-Frumos", ce faceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Daca mi-ar fi bine nu as avea nevoie de altcineva. As face asta doar daca m-as simti foarte neglijata de sot, din toate punctele de vedere, inclusiv cel sexual. As face-o daca nu as fi multumita de relatia noastra sexuala si as gasi in celalalt tot ce imi doresc.

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:


Cred ca Fat - Frumos nu e atit de frumos, blind, calm, intelegator, tandru si... (cum mai vreti voi), daca nu vrem noi sa para asa in ochii nostrii.
De asemenea mai cred ca trebuie sa existe o bresa, o fisura in relatie ptr. ca el sa-si poata face aparitia.
Daca e totul bine si iubire, nu ar mai exista tentatia de a-ti insela sotul. Poate sa fie impulsuri (atractie) sau pasiuni de moment dar carora o persoana indragostita si fericita nu le-ar da nici un fel de importanta.
Sa nu uitam ca nimeni nu e perfect si chiar si cel mai Fat - Frumos are si el defectele lui, pe care noi le putem ignora sau ne putem face ca nu le vedem, atunci cind ceva nu e tocmai "roz".


"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Nimic in lume!
Si nu numai pentru el cit din respect fata de mine insami. Cum adica sa apara Fat Frumos? Eu ma consider ca fac parte din specia "homo sapiens", deci am pretentia ca gindesc, ca am o constiinta cu care nu-mi place sa fiu certata. Nu as putea sa traiesc cu gindul ca mi-am inselat sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Si daca v- ati simti plictisite? Daca totul in jurul vostru ar fi roz si totusi simtiti ca nu va mai mobiliazeaza nimic in relatia actuala? Daca s- ar ivi ocazia, viata voastra nu ar lua o alta intorsatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Daca mi-as iubi sotul, totul in jur e roz, dar sunt eu intr-o pasa proasta, n-as sari sa-l insel, as cauta in alte preocupari iesirea din monotonie, asta ar insemna din partea mea o imaturitate emotionala.

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Edit: Grodear, tu cauti motive sa-ti inseli sotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Nu caut doar voiam sa citesc niste pareri sa stiu cum privesc altii lucrurile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Cred ca poate exista tentatiza de a-ti insela sotzul chiar daca totul este ok cu el.

Pot fi mai multe motive:
1. totul nu este chiar asa ok cu el cum suna. Teoretic totul poate arata ok, adik asa cum am mai auzit ... nu te inseala, nu te bate :), aduce bani in casa etc etc. Glumesc ... pe jumatate. Chiar daca nu stii ce ai putea sa-i reprosezi dar totusi ai mai vrea ceva si nu stii cum sa denumesti. Afla ce ti-ai mai putea dori. Poate ca el este perfect dar nu este perfect pentru tine.

2. Esti fericita in viata sentimentala dar esti ineimplinita din alte puncte de vedere ... poate ai chiar o depresie. Tentatzia este sa credem ca o viatza personala implinita ne ofera tot ce ne trebuie. Insa mai avem nevoie de confirmari si din alte "roluri" pe care le indeplinim. Vezi din ce puncte de vedere mai ai nevoie de confirmari ca ai valoare si esti necesara si apreciata.

3. El e minunat dar a intervenit rutina si din aceasta cauza nu mai poti realiza ce ieri era minunat in viatza ta. Citeste povesti triste pe aici, imagineaza-ti cum ar fi daca ai pierde ceea ce acum te plictiseste, adu-ti aminte in detaliu ce pretuiai atat de mult inainte.

4. Simti foarte acut nevoia de a ti se confirma farmecul feminitatii. Imbraca-te mai provocator, du-te si te plimba, du-te in cluburi, ia numere de telefon, zambeste, flirteaza si atat. Pentru mai mult ... iti risti linistea sufleteasca pentru prea putin.

Este ingrozitor de usor sa accepti sa-ti ingropi toate aceste insatisfactii in fluturii din stomac pe care ti-i da un Fat Frumos. Dar nu va fi cu efect real si vei intra in alte conflicte interioare mult mai grele.

Poate parea foarte



Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Iti multumesc pentru raspunsuri Ileanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

nimic nu m-ar face sa-l insel...insa un milion de motive ma pot face sa-lparasesc si sa-mi construiesc alta viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by AC

nimic nu m-ar face sa-l insel...insa un milion de motive ma pot face sa-lparasesc si sa-mi construiesc alta viata...



Subscriu de 1000 de ori!
Chestia cu inselatul, nu ar face decat sa-mi incarc constiinta inutil...
ca sa nu mai zic ca suntem bilioane pe pamantul asta, si daca cazi prada atat de usor unui alt fat-frumos,inseamna ca nu iti iubesti actualul partener, totul e doar o iluzie...
poti simti poate o atractie, pur fizic, dar tocmai aici intervine iubirea si respectul ptr partenerul de viata.Cred ca sta in puterea nostra de a ne controla pornirile.

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput