Flora bacteriana nerezolvata

Flora bacteriana nerezolvata | Autor: roxuca

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am descoperit acest forum de curand si din cate am citit, mi se pare foarte utile informatiile furnizate de persoanele in cunostinta de cauza. Din acest motiv indraznesc sa cer un sfat, pentru ca am cam ajuns la capatul puterilor si al rabdarii...
Am 22 de ani, iar acum 4 ani m-am operat de chisturi ovariene. Din spital am plecat fara chisturi, dar si cu ceva in plus... o micoza. De atunci, am urmat f multe tratamene, care nu au dat rezultate, din pacate. Diagnosticele au fost variate: bacili gram-negativi si coci gram-pozitivi,altul streptococ beta-hemolitic, altul - rana pe col uterin (am fost cauterizata), altii ca ar fi o forma de clamydia pe care nu o pot detecta, iar altii clar mi-au zis ca nu stiu ceea ce este.
Ultima analiza arata cam asa:celule epiteliale moderat prezente, leucocite moderat prezente (PMN si limfocite), flora bogata de bacili gram pozitivi, coci gram pozitivi. Am facut teste pt clamydia si mycroplasma, ambele au iesit negative. Nici pt Candida nu a iesit pozitiv.
De 4 ani ma chinui sa scap de problemele astea si nu reusesc. Problema mea e ca am usturimi groaznice pe dinafara in unele momente (ca un fel de crize), simt ca ma arde pe dinauntru, ma inteapa si ca cineva imi smulge carnea (in vagin). In aceste momente urinez si f dureros (ca la o infectie urinara, desi am facut urocultura si a iesit negativa). Singurul lucru care imi mai alina durerea putin e o spalatura vaginala (de unde se elimina o secretie compacta, gelatinoasa de culoare alb-galbuie) si un nurofen forte. E o solutie care ma tine cateva ore la un nivel suportabil al durerii.
Sincer, problema asta imi face viata un iad... si nu vreau decat sa scap de ea... Daca e cineva care are idee de unde ar trebui sa merg sau ce ar trebui sa fac, ar fi extraordinar... Va rog, raspundeti-mi pe forum sau pe adresa roxuca@yahoo.com. Orice sugestie este bine venita.

Multumesc anticipat,
Roxana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ti-ai facut o cultura de col? Asta te poate ajuta, cred eu, sa afli detalii. Si poate sa iti trimiti analiza la Bucuresti, la Institutul National, am intels ca acolo ai cele mai multe sanse sa afli ce si cum.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Porti lenjerie sintetica?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Sunt multe femei care au problema ta. E o chestie de imunitate si nu se rezolva foarte usor, oricate tratamente ai incerca. De multe ori apare in momente stresante sau in anumite perioade ale anului.Sfatul meu e sa mergi la un medic bun si sa faci toate analizele, pt ca in organismul tau ceva nu functioneaza tocmai bine. Bafta!

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivana27 spune:

quote:
Initial creeata de roxuca

Buna ziua,

Am descoperit acest forum de curand si din cate am citit, mi se pare foarte utile informatiile furnizate de persoanele in cunostinta de cauza. Din acest motiv indraznesc sa cer un sfat, pentru ca am cam ajuns la capatul puterilor si al rabdarii...
Am 22 de ani, iar acum 4 ani m-am operat de chisturi ovariene. Din spital am plecat fara chisturi, dar si cu ceva in plus... o micoza. De atunci, am urmat f multe tratamene, care nu au dat rezultate, din pacate. Diagnosticele au fost variate: bacili gram-negativi si coci gram-pozitivi,altul streptococ beta-hemolitic, altul - rana pe col uterin (am fost cauterizata), altii ca ar fi o forma de clamydia pe care nu o pot detecta, iar altii clar mi-au zis ca nu stiu ceea ce este.
Ultima analiza arata cam asa:celule epiteliale moderat prezente, leucocite moderat prezente (PMN si limfocite), flora bogata de bacili gram pozitivi, coci gram pozitivi. Am facut teste pt clamydia si mycroplasma, ambele au iesit negative. Nici pt Candida nu a iesit pozitiv.
De 4 ani ma chinui sa scap de problemele astea si nu reusesc. Problema mea e ca am usturimi groaznice pe dinafara in unele momente (ca un fel de crize), simt ca ma arde pe dinauntru, ma inteapa si ca cineva imi smulge carnea (in vagin). In aceste momente urinez si f dureros (ca la o infectie urinara, desi am facut urocultura si a iesit negativa). Singurul lucru care imi mai alina durerea putin e o spalatura vaginala (de unde se elimina o secretie compacta, gelatinoasa de culoare alb-galbuie) si un nurofen forte. E o solutie care ma tine cateva ore la un nivel suportabil al durerii.
Sincer, problema asta imi face viata un iad... si nu vreau decat sa scap de ea... Daca e cineva care are idee de unde ar trebui sa merg sau ce ar trebui sa fac, ar fi extraordinar... Va rog, raspundeti-mi pe forum sau pe adresa roxuca@yahoo.com. Orice sugestie este bine venita.

Multumesc anticipat,
Roxana

Acum o sa-ti scriu mai pe scurt. Din ce simptome groaznice ai eu zic ca este o infectie. Sfatul meu e sa te duci la o clinica recunoscuta (eu stiu Medicover sau Medlife in Bucuresti, au laborator de incredere si e curat!) si sa-ti faci un set complet de analize, fara rusine pt toate bolile posibile (inclusiv herpes genital, gonoree) dintr-un spital poti sa iei tot felul de tampenii. O sa te coste o gramada de bani, dar nu sta asa pentru ca esti tanara si poate face ravagii, poti sa nu mai ramai insarcinata spre ex. Nu mai lasa doctorii sa te cauterizeze, opereze sau eu mai stiu ce fara un diagnostic clar, intai trebuie tratata cauza, adica infectia, si dupa efectul (rana pe col). In cel mai rau caz, daca nu iese nimic la analize eu as lua niste antibiotice, gen Doxiciclina de 2 ori pe zi 10 zile (asta trateaza Clamidia sau Ureaplasma), Flagyl care e pt Tricomonas sau vaginite nespecifice). Eu am avut o problema asemanatoare, nu simptome asa urate, doar o inflamatie si am luat diverse antibiotice pana mi-a trecut. E posibil sa nu iasa la analize ce ai, dar nu e normal deloc sa ai asa dureri atata timp!!!
Spala-te cu lactacyd, un sapun de la farmacie care ajuta la reglarea PHului si foloseste numai lenjerie de bumbac. arunca toate obiectele de igiena intima pe care le utilizai inainte de tratament.
Succes,
Ivana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxuca spune:

Multumesc mult pentru sfaturi. De cand am postat mesajul pe forum, am fost la clinica Doris (Bucuresti), unde mi s-a dat un tratament cu doxiciclina (apropo de sugestia Ivanei) ,ovule Poliginax si primele 2 zile spalaturi cu Tantum Rosa. Am terminat acest tratament de cateva zile dar sincera sa fiu, nu prea vad efecte... am avut usturimi foarte urate si in timpul tratamentului. Nu stiu ce sa mai zic...
In legatura cu lenjeria intima, eu folosesc proterslipuri zilnice, din cauza scurgerilor. Oare acestea sa ma irite? Am observat ca atunci cand stau foarte mult pe scaun, usturimile cresc in intensitate. Oare exista vreo legatura?
Ca si sapun intim, folosesc Saforelle. Desi il gasesc foarte greu, ma inteleg bine cu el. E mai bun Lactacyd decat Saforelle?

Multumesc din nou pentru interesul care l-ati aratat pentru problema mea.
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_bv spune:

sunt in luna a patra de sarcina si mi-a iesit la analize urina contaminata flora polimorfa ce inseamna? Mentionez ca mi-am facut cultura de col si a iesit negativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

roxuca, incearca sa nu mai folosesti nici un sapun pt igiena intima, doar apa. si eu am probleme vulvare destul de mari si nu am voie sa folosesc decat apa cu bicarbonat in exterior.
pina si tampoanele zilnice te pot irita. pe mine ma irita si alea.
incearca sa mergi si la un dermatolog. cel mai mult m-a ajutat dermatologul cu problemele pe care le am.
incearca sa:
- nu mai folosesti tampoane intime (mai bine poarta la tine mai multe perechi de chiloti de bumbac si ii schimbi cand ai secretie)
- eu nu mai spal chilotii cu detergent (ii spal doar cu apa la 95 de grade)
- incearca sa porti doar chiloti de bumbac albi (chiar si colorantii pot da manifestari alergice urate) si nu tanga
- incearca sa nu porti ciorapi de nylon sau poarta din aia cu portjartier sau cu autoadeziv.
- pantalonii sa fie cat mai largi
- sa nu folosesti sapunuri si geluri intime
- hartia igienica sa fie alba si neparfumata
- sa te stergi dinspre vagin inspre anus

si eu sint destul de panicata cu problemele pe care le am. in disperare de cauza azi am trimis mail in strainatate la doua clinici care sint specializate in probleme vulvare. daca nu imi rezolv problema aici, string bani, fac credit, nu conteaza si ma duc in strainatate la control.

uite niste sfaturi de igiena intima care pot ameliora simptomele:
http://www.drspock.com/article/0,1510,5849,00.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxuca spune:

Multumesc alina_v, eu inca fac analize peste analize si nu gasesc cauza... incerc sa iti urmez sfaturile... Tot caut cauza si.. nimic... Imi cam pierd sperantele... nu stiu ce sa mai zic... am stat internata in spital la urologie si mi s-a zis ca tine de gineco, ca nu am nimic urologic... ma duc la gineco, la Euroclinic, la Sanador, acum si al Cantacuzino... toate bune si frumoase... la toate analizele imi iese ca am inflamatie: sange, col, uretra, vezica urinara... Dar cauza... ioc!

Alina_v, tu ce ai mai rezolvat?

Roxana

Mergi la inceput