** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

AN NOU FERICIT burticutelor, sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini si nasteri cit mai usoare!

Flavia +16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buna dimineata!

Profit ca sunt in vacanta de iarna si am timp liber ca sa va mai scriu si eu cateva randuri. De pe 6 iar incepe nebuneala la munci, iar o sa ma intorc acasa tarziu si o sa am timp doar sa va mai citesc .

Petit_ange asa o sa calculez si eu de acum: de la ultimul CM. Asa ca acum as avea....17s si 4 zile. Vai ce-a trecut timpul. Mai e un pic si ajung la jumatatea sarcinii!

Dia mi se pare logic ce spui tu cu varsta sarcinii, dar nu pot intelege ce calcule mi-a facut mie dr, caci nu e nici de la UM, nici de la data conceptiei ( pe-asta nu o stiu chiar sigur sigur, dar cam intuiesc). O sa imi pun la semnatura si eu calculul meu si data viitoare cand merg la control iar il iau la intrebari pe dr

Pauly abia astept sa vad poze cu burtica ta. Am si eu o tentativa de burta (chiar o sa fac poze intr-una din zile), dar nu e in nici un caz burtica de gravida. Zici ca am mancat prea mult si acum astept sa-mi fac digestia. Ultima oara cand am mers la dr (acum 2 sapt) aveam diametrul burticii 70cm - stiu chestia asta ca m-au masurat si mi-au scris in caietul de mamica. Intr-o dimineatza chiar ma mangaia sotul meu pe burtica si vb singur : "ce burta mica si prapadita! unde incapi tu acolo bebe?" ca ma bufnise rasul prin somn.

Serbanela eu ieri am avut o durere de cap ingrozitoare, dar o pun pe seama oboselii (am fost plecati cateva zile de acasa , am schimbat locul, tabieturile etc). Am mai auzit de gravidute carora li s-a recomandat sa bea o ceasca mica de cafea si asta din cauza tensiunii scazute. Daca faci o cafea slaba si bei o cescuta nu cred ca are cum sa-i dauneze lui bebe.

Fetelor eu CRED ca-l simt pe bebe. Nu sunt sigura pt ca nu am aceleasi senzatii in fiecare zi, dar din ce povestiti voi si comparand cu ce se petrece la mine in burta cred ca e bebele meu. Plus ca e atat de delicat si dureaza atat de putin ca nu am timp sa ma dezmeticesc si deja a trecut. Abia astept o lovitura mai sanatoasa ca sa stiu clar o treaba.

Si o intrebare: de ce nu sunt bune branzeturile cu mucegai in sarcina? Stiu ca ati discutat la inceputul odiseei dar chiar nu mai imi aduc aminte. Eu recunosc ca am calcat pe bec ( am mancat zilele astea niste gorgonzola cu mucegai, dar nu am depasit 100g si deci nu cred sa fie vreo problema.)

Revin mai tarziu, dupa ce va treziti. Intre timp imi testez talentul culinar si ma chinui sa fac o friptura de purcel.

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI BURTICI ,SA AVETI UN AN MAI BUN PLIN DE REALIZARI SI IMPLINIRI SI SA VA DEA DUMNEZEU BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!
Vas multumesc pentru apreciere ,ma bucur ca te-am linistit.
Poohy esti la prima sarcina si din acest motiv bebe se misca mai putin intens.Dar vine si timpul lui
Va pup pe toate

poze
Iri +18 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am schimbat saptamana.
...vroiam sa spun EUROBEBEI !!!!

poze
Iri +19 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutelor,

eu m-am trezit am vomitat putin...ptr prima oara de cand sunt gravida..dar o trecut repede episodul.
fetelor eu ma pregatesc ptr examene...invat , si iar invat...sper sa le iau desi am primit materia cam tarziu si mintea mea parca ii cam lenesa, dar i-mi dau silinta.
ralucami spor la facut papa.cat despre poze am imprumutat aparatul si acuma astept sa mi-l aduca ...si pun poze.pune si tu cu a ta...sa avem pe site cat mai multe burtici.cat despre bebe si eu simt fluturei prin burta, stiu sigur ca nu sunt gaze...dar cum zici si tu nu le simt in fiecare zi...abia astept sa-l simt in fieccare zi.
Serbanela si eu am dureri de cap...aproape in fiecare zi ..dar cu o cafea le rezolv.fac din aia la plic 3 in 1...are de toate si nu ii tare.eu am o treaba cu tensiunea..ii prea micuta, cum beau cafeaua ma luminez la fata.cat despre maini si picioare amortite...trebuie sa te consulti cu doctorul.

va pup

16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata EURO-BURTICI!

Addinel si eu am o durere crunta de gat, doar ca imi curge si nasul. Iau Dr Mom (un fel de strepsils dar pentru gravide), Vitamina C. Dr mea a zis ca pot lua si o aspirina. Voi ce stiti?

Pauly, mersi pentru PM. Si eu am tensiunea mica si beau in fiecare zi o cafea TARE. Nu mai puteam scapa de durerea de cap. Si eu am vomitat azi, nu mai vomitasem de o saptamana. Si uitasem, senzatia. Si eu am examen, dar nu am nici un chef de invatat.

Va pup pe toate si va anunt ca si eu schimb saptamana.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

La multi ani 2007

Scriu in graba pt ca am vazut intrebarea lu Chichi. Aspirina NU in sarcina. Este si un vasodilatator si favorizeaza hemoragiilele. Pe langa multiplele tale probleme asta iti mai trebuie.

Cafea beau si io ca altfel sunt somnambula dar nu stiu cat ajuta la tensiunea mea 8/5. Asa am avut si la BB 1. Oricum stiu ca cafeaua e si diuretic asa ca completez cu multa apa.

Adinell homeogene 9 am vazut ca e un medicament hemeopat recomandat in sarcina. Asta din ce am citit de net pt ca pana acu nu am auzit/folosit.

Ralucami sunt pe prima pag mai multe calculatoare de sarcina. Mai e unul pe DC ce calculeaza de la pp conceptie. Poate te lamuresti.

Noi ne-am continuat ciclu peripetiilor si ieri am stat 2 ore la urgentza. A tusit saracu copil 24 de ore. Nu as fi rezistat atat. A racit si inca un An nou l-am petrecut la urgentza. E al treilea
Edit: am schimbat si noi duminica saptamana. 19+ Uraaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ralucami, multumesc de raspuns! I-am scris lui Nikole si sper sa fie si la mine la fel. Adica "incomplet" (ei citesc doar o valoare, habar nu au de cind ai anticorpii). Merge insa tare incet cu scrisul pe forum, fetelor, eu cum imi activez PM? Va rog lamuriti-ma si pe mine - multumesc

Apropo, Ralucami, cum faci tu mama fripturi aici?? Eu nu gasesc nici un condiment, si la ei tot are gust de soia :-(

Ce dor mi-e de o mincare romaneasca...Nu stiu cine a scris de salata de boeuf, m-am apucat si eu sa fac (un castron imens!), s-a mincat intr-o ora...In rest, ce mai mincati? Nu stiu cum e cu mezelurile, dar eu maninc o felie-doua in fiecare dimineata la micul dejun. Aici sint foarte ambalate si vidate, sper ca e ok.

Cit despre brinza, un adevarat chin. In Japonia brinza e ciudata (un singur fel de brinza de vaca!!!), are un gust "aparte". Cea de import e mai mult din cea "nepermisa" (cu mucegai, camembert etc).

Nu stiu cit de mult va feriti voi, si eu incerc sa fiu foarte precauta, dar observ ca in Japonia toti sint oripilati in jurul meu cind intorc friptura la bucatarie in restaurant (sa fie "arsa"!) sau cind aud ca nu maninc sushi sau ca nu beau ceai verde.

Mai aveam ceva de scris, dar am uitat...Voi aveti momente de astea? Ar trebui sa imi notez.

Va pup pina nu uit :-)

Elteka 17+, cu pumnii strinsi-strinsi pina in 5 ianuarie cind priemsc rezultat 2 rubeola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui cupla .insanatosire grabnica...sa stai la caldura.

DidiAlex multa sanatate copilasului.

GinaM multa sanatate printesei tale.

cat despre mancare nu mai stiu ce sa mai pap....maine cred ca ma dau la o salata de vinete.ier am mancat friptura de porc si cu pireu ....iar azi cam la fel.as fi mancat un hot dog..

pupici

16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

LA MULTI ANI!, burticutelor, un an nou mai bun decat cel ce a trecut, cu sanatate si bucurii. sa ne ajute dumnezeu pe toate sa ducem sarcinile pana la capat si apoi sa mai schimbam impresiisi despre scutece si altele din gama asta.

pentru mine sarbatorile au trecut anul asta mai repede si mai altfel decat in alti ani. craciunul a fost ok, ca am avut liber, dar apoi am lucrat de pe 30 pana ieri. in seara de rev am fost asa de obosita ca pe la 11 m-am dus si m-am culcat. m-am trezit la artificii dar nu m-am obosit sa ma dau jos din pat ca sa le si vad. poate o sa fie la anul altfel.

eu am ajuns in saptamana a 18-a si tot nu-l simt pe bebe. stiu ca am mai vorbit despre asta si ca nu ar trebui sa imi fac griji, dar abia astept sa ma duc joi la dr sa il vad iar. ma duc sa imi fac triplu testul, si primesc probabil rezultatele de la testul de toxoplasmoza. sper sa fie totul ok.

scriu scriu si uit ce vroiam sa mai zic. parca sunt cu vaca. aseara am facut supa si cand sa fac galustele ma intrebam daca trebuie sa pun ouale intregi sau nu. a trebuit sa o sun pana la urma pe mama sa o intreb. sa nu radeti de mine, ca mie imi venea sa urlu. e drept ca eram si f obosita si parca aveam mintea golita, dar, la naiba, nu era prima oara cand faceam galuste. ei, noi sa fim sanatosi, si asta sa fie singura mea problema.

pupici

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput