Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am revenit, daca aveti timp, va invit sa vedeti cine gateste in casa noastra:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762381151033/photo/294928804124402671/6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hellouuu,hellouuu,hop si eu ca sa va urez UN AN NOU BUN,FERICIT SI PLIN DE TOT CE VA DORITI!!!!!Am cetit repede,nu am tinut minte nimik in schimb am deschis toate pozele asa ca ma grabesc sa le vad!!!Noi maine plecam spre vilutza in care vom face revelul,cu intentia de a lasa cupilul la bunici,om vedea ce-o sa iasa,si vom sta pana pe 2 ian,avem si carnaval in program,sic
va pupacesc cu mult drag,pe toate mamicile si piticii

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! De cand nu am mai trecut pe aici. Din lipsa de timp. Mi-e dor sa va mai citesc sa vad poze cu puii vostri. Poate reusesc ceva acum de Sarbatori. Distractie placuta de Revelion si un concediu minunat!
La multi ani 2007! Va dorim un an nou mai bun, multa fericire, sanatate si cat mai multe dorinte sa vi se implineasca!!!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

La multi ani 2007! Va dorim un An Nou cu multe impliniri, bucurii si sanatate multa! Sa fiti fericite si iubite alaturi de toti cei dragi! Petrecere frumoasa tuturor!

Noi suntem inca in vacanta la bunica, ne simtim foarte, foarte bine, a venit Mosu incarcat cu cadouri, ne-a placut de el, i-am spus si o poezie, ne-am recomandat.... mult peste asteptarile mele. voi pune si poze, dar later

Acum ne pregatim de Revelion!!!!
Ne auzim la Anul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Helllouuu, intru pe scurt sa va dorim un an nou fericit si plin de impliniri !!! Va pupam pe toate si pe toti

(Intrasem sa vad si de Lia ... nici o veste ??? ...)

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI! CELOR MAI DRAGI PRIETENE ALE MELE, UN AN NOU PLIN DE BUCURII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

PRIMITI COLINDATORI????
Am pus un filmuletz,cu mandra mea special pentru voi,banii puteti sa-i trimiteti in contul xxxyyyy
http://www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230
LA MULTI ANI,2007!!!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

intru pe fuga sa va urez un
An Nou plin de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani si un an nou cu multa sanatate si realizari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

un an nou fericit tuturor cu mulote impliniri si mai ales sanatate! La multi ani!
noi suntem mai bine, eu tusesc urat dar macar Pat e mai bine. ne pregatim de party la noi acasa. sa va distrati mai bine ca oricand!

Mergi la inceput