Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani si de la noi!!! Un an plin de realizari pe toate planurile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI 2007!!!!
Un An Nou plin de realizari cu multa sanatate!!

Roberta, am salivat citind tortuletul tau...am sperat sa fie printre pozici....pup un Mateiut frumos.
Am vazut si o fetita de Anca...pup si pe Biencuta-dragaluta.
Ioana, ti-am vazut mandretea ....mititica ce frumos a urat...Andreea mea nu are habar, tr. sa mai crestem...

Pupici si sa ne auzim la anul sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani, Romania si un 2007 asa cum vi-l doriti!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI, sanatate si tot ce va doriti in noul an !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Va doresc un an nou fericit si mult mai bun decat cel care a trecut!! Va doresc sa fiti sanatoase si voi si copiii si familiile, sa aveti putere de munca, noroc si multe realizari in noul an!! Va doresc sa fiti iubite si sa va gasiti din cand in cand macar, timp si pentru cei ce va iubesc si sa le spuneti lucrul acesta, pentru ca de cele mai multe ori sotii nostri saracii raman ... mai la coada. Va doresc tot ce-mi doresc si mie si inca de 10 ori pe-atat!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI PENTRU SFINTII VASILE,daca avem
Noi am petrecut super de revelion si acum ne pregatim de carnaval,o sa pun si poze dar mai incolo
Sper din tot sufletul ca toata lumea s-a distrat bine asa ca atunci cand o sa ne revenim,ne punem pe povesti si vizionat poze
pupici

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz
gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sh`am sa beau si-am sa petrec, maaai, io de-aicea nu mai pleec, maiiiii

la multi ani, 2007! la multi ani de sf. vasile!

raportez pe scurt ca-mi vin mosafirii, ne-am petrecut ghini, am dansat si am cintat, ne-am intilnit si cu roberta (care ie tare frumoasa, parol)

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ori dormiti, ori va ghiftuiti de va stau manusitele asa departe de taste:-)
La multi ani cu sanatate!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellouuu girlz !
Da` pe unde umblati toate, mey ??? V ati carat in vacanteee ???
Io maine incep muncile, poate nu am ce citi ...

Salut gashca si va astept sa sariti cu povesti, povestiri, poze, alea-alea

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

2007!!!! Sa fie un an mai bun pentru toti!

Pe noi ne-a prins revelionul nu doar in pijama (pt a doua oara in viata noastra si speram si ultima data!)..dar si fara bani(am eu un fix sa am bani in seara de revelion!)....si... si despartiti...eu eram cu Uka care s-a trezit la fara un minut...de parca simtea!Asa ca semne bune anul are!

Pentru noi 2007 o sa fie un an foarte greu...un fel de a fi sau a nu fi deloc!!!Dar noi speram....

eu sint la job azi...

edit...pe 31..la CNN si alte prestigioase canale de TV..am vazut numai emisiuni/stiri dedicate razboaielor...inmormintarea lui Ford...veselie..ce este aia??? Iar despre aderarea Ro,....NADA...ce conteaza pt ei...ca doar nu este razboi civil..sau vreun cataclism...na ..ca m-am descarcat!

Mergi la inceput