Piticlonti de iulie - august 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen petrecere frumoasa atunci! Destrabalati-va!Daca ai friptura, piftie si un desert..ce-ti mai trebe acasa?Vazut tzucureii..fericiti ca a venit Mosu'!
Felicia chestia ai averde este intr-adevar o traditie mexicaneasca...se umple cu dulciuri si jucarii..si apoi pe rind toti copii participanti o lovesc pina cind se sparge si curg toate din ea!
Dana , domnisoarele sint romance..ca toata lumea de acolo! Ai vazut ce nepoate avem?Si eu ii voi lua la anul ori papagal ori canar...Distractie placuta...si nu-ti face griji..tot ce pui pe tine...tot frumoasa esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Carmen rizi de mine?kile de ciocolata bag sub nas,dar nu stiu unde se evapora!Bine,nu aveam timp sa maninc dimineata,doar la 11 in pauza cumparam o chifla cu suca si brinza si o salata si unlapte cu ciocolata,iar la 2 cind ajungeam acasa,mincamnormal de prinz cu famelia.Seara iar mincare,pina la culcare rontaiam non stop una alta,dar de slabit tot am slabit.Nu alarmant,insa 8 kile in trei luni nu-i putin,si eu cum am antecedente,am inceput sa maninc si daca nu mi-e foame.Asa,cam de nebuna.Si tot degeaba.Io am alta problema,cu somnu.eu care dormeam de rupeam cu ricardo acasa,acu dorm numa 5-6 ore noaptea si chestia asta m-a dispera,numa la pat m-a trage.Acum dorm iar bine,m-a simt alt om,insa cind oi incepe scoala o i-au iar de coada.

Mergi la inceput

..si ultimele poze ..de la Craciun:

http://basom11.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album12&id=Tot_printesa

gata!
Au fost multe ,pt ca eu le trimit in Ro..si ei nu se multumesc cu o poza ..doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Am zis eu ca prea frumoase sunt ca sa fie americance!Daca nu uit i-au maine camera sa le pozez si eu pe olandeza.Or sa vina toti prietenii lui mario din copilarie cu neveste si copii,e aniversarea unei fetite de 2 ani.Si sa vezi ca si astea sunt dragute,mie copii imi plac,au toti ochii precum cerul.Parca au sablon aici in olanda,80% au ochii bleu deschis.Si mici fiind au parul blond platinat.E,Ricu e corcitura,parul o sa i se inchida ,asa era si Serban mic si acum al are aprope negru ca si al meu.

Mergi la inceput

Sablon zici? Sa vezi si aici...80%(vorbesc de americance) ...sint Barbye..blonde, ochii deschisi...ai vazut-o pe una...le-ai vazut pe toate:)))Sa nu uiti sa faci poze miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Am vazut tzucureii....tatal lor saracul tot timpul e calarit de micuti..
Daria, ti-am vazut printesa....du-o la niste cursuri de manechin ca are stofa
Dana,olandezele eu stiam ca sunt cam plinute....dar astept pozele
Olivia, vazut si restul de poze....voi aveti de toate acolo, la ce va trebuie plecat..?Frumoasa traditia...

Mergi la inceput

Felicia...omu' este vesnic nemultumit!...asa si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicia, ma bucur sincer ca a iesit ok ecografia, sa aveti un an nou linistit
andrea, si pupi are mai mereu muci, imediat ia virusii de la gradi, ce sa-i faci, las' ca vor fi imunizati la scoala
daria, mai da ce costum de blugi are gagica, f draguta
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

In sfarsit cateva poze si de la noi:

http://good-times.webshots.com/album/556695259dXWHvE?action=&track_pagetag=/page/photo/goodtimes/friendsfun/&track_action=/Owner/ViewActions/FullAlbum

Am vazut si stolu de pasarici, d-na pasarike, aratati f. bine..

Va pupic si mai intru sa va trag o urare mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hi!
Scuze ca n-am mai aparut ieri cu reteta, dar m-a luat valul la cumparaturi si l-am cam golit de bani pe tati!
CARMEN, ce veste cu Casa Boiereasca si noi tot acolo vom fi!
Asa...repede reteta de tort (care n-are gram de faina in el):
12 oua, 12 linguri ulei, 300 grame nuca macinata, o cana zahar, o esenta rom, o cutie medie Finetti, 2 ciocolate cu lapte (eu folosesc doar Poiana).
Ouale se separa, galbenusurile se bat cu uleiul, albusurile spuma. Adaugam zaharul in albusuri, batem iar spuma, adaugam nuca, galbenusurile, un varf de cutit de bicarbonat de sodiu si amestecam usor prin rasturnare.
Intr-un vas tapetat punem jumatate din compozitie si coacem pana devine usor maronie (incercam cu o scobitoare sa fie copt in mijloc).
Intr-un vas se topeste ciocolata cu un pic de lapte si facem separat un sirop din apa rece, zahar, esenta de rom, zeama de lamaie.
Scoatem cu grija primul blat si il punem pe al doilea la copt, pe primul il insiropam si turnam deasura ciocolata topita, la fel se procedeaza cu al doilea blat, se aseaza peste primul, se insiropeaza si se toarna multa ciocolata deasupra si pe margini. Se lasa la rece macar cateva ore.
Fug sa bag cateva poze si revin!
Edit ca intre timp am vazut poze multe si frumoase, am reusit sa-l vad pe Uka piticut si cu codite, pe Bia, stolul de Tzucurei frumosi si pe Giulia cocheta, ii pupam pe toti!

Mergi la inceput