pregnylul numai in fund?

pregnylul numai in fund? | Autor: Androix

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare:
Injectiile cu pregnyl se pot face doar in fund? Stiu ca in prospect mai scrie ceva de burta dar fiind gravida nu cred ca e indicat. Insa m-am gandit ca m-as putea executa singura si cu mare succes in picior. Traversez tot Bucurestiul pana la prietena mea ca sa mi-l faca. Nu de alta dar pe la policlinici sau medici de familie chiar nu-mi arde sa stau la cozi.
Voi ce stiti?

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara,

Sa nu ma certi ca ma bag iarasi aiurea...

Am inteles bine, vrei sa "te executi singura"? Si ce are de-a face piciorul? Eu lucrez foarte bine de una singura, sus asa, aproape de sold, practic e in fund, dar nu-ti imagina ca pun acul chiar pe mijloc, central. Asa ca sus nici macar nu ma contorsionez si merge.

Imi fac cu succes de la inceput. Am intrebat doctorul daca pot singura ca sa nu ma mai obosesc sa caut pe cineva, si mi-a spus ca fara probleme, pot pt c asunt intramusculare.
Si eu stiam de burtica, o coleguta de la subiect de la T asa face dar ea nu e graviduta, aici ai dreptate.

Poate nu te ajuta cu nimic mesajul meu dar nu pot decat sa spun propria experienta. Fara lege si monitoare.

Pupilici

9+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by claucia

Poate nu te ajuta cu nimic mesajul meu dar nu pot decat sa spun propria experienta. Fara lege si monitoare.

Pupilici

Hai iarta-ma nu ma mai taxa pe tema asta, eu dau vina pe hormoni pentru nervii mei, iar sotul meu e deja in culmea disperarii, eu l-am dus acolo

Deci ma ajuta foarte tare mesajul tau si iti multumesc ca mi-ai scris. Pana la urma cu putin ajutor telefonic de la prietena mea mi-am facut singura injectia in fund. Nici nu e nevoie sa ma contorsionez cine stie cat pentru ca la ce posterior am, ajung la el din orice pozitie

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Clau

9+

bb mic

Mergi la inceput