Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

ufff, eu trebuie sa fug la bucatarie, am vase de spalat, aspirator de pus, ca a mancat Andrei biscuiti, si multe alte chestii interesante.....
am uitat sa va spun ca m-am apucat de citit "totul se intampla inainte de 6 ani" si mi se pare super cartea, aseara ii citeam si sotului din ea, imi place, si chiar ma regasesc in anumite situatii ......macar m-am mai linistit ca nu face fi-miu la olita, ca ma disperase soacra-mea, cum la 1,3 ani nu face la olita??? vaaiiii......deja ma gandeam ca are ceva copilu....
multe multumiri fetelor care au pus carticelele pe adresa comuna

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Nu am apucat sa va citesc, insa am intrat sa-i comunic Kristinutzei ca s-ar putea ca veleitatile ei de mama-omida-prezicatoarea-de-copii sa fie reale si mai ales ar putea sa scoata si un ban in plus .
Am fost ieri la eco si bb pare a fi baietel, asa cum mi-ai spus. Din cate imi amintesc si lui Jadi i-ai prezis tot baietel. Pana acum se pare ca ai avut dreptate.
Eram asa de sigura ca e fetita, ca nu-mi venea sa cred cand mi-a zis dr (e drept, ca deocamdata e prea mic si nu poate fi sigur, dar 60-70% pare baietel).Bine ca masuratorile sunt ok, ca defapt de-aia m-am si dus acum.

Alina 13+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu inca mai sper ca poate nu a vazut bine doctorita mea .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

anya, mie tot la 12 saptamani mi-a spus doctorita ca e baiat-bine, nu era 100%sigura- dar pana la urma, baiat a fost

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Anya pentru baietel!
Am reusit sa vad si eu pozele, frumosi copii.
Si am reusit sa pun si eu albumul cu al doilea creciun si poze noi in albumul de 12-18 luni. Si cateva filmulete aici http://www.dropshots.com/nicole7430

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Va doresc un an nou cat mai bun!

Eu plec la Predeal si sunt trista ca nu mi-am facut lista de 2007 dar se pare ca anul asta am avut mai putin timp liber ca sa deschid lista asa ca as vrea pentru 2007 numai surprize placute!

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari in primul rind celor doua colege de la "reloaded" pentru probabilitatea de a avea baietei .

Felicitari si lui Inaa pentru reintoarcerea in tara , sa dea DD sa fie cu noroc si sa aiba succes in afaceri sotul .

GABI16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

CRACIUN FERICIT

Pupam fetele si puiutii....

De cand nu v-am mai "vazut" multe s-au mai intamplat....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna buna....am bantuit si eu pe aici zilele astea, dar chiar ca nu e activitate!

va pupa Codrutza! care e nemultumita de consola Vtech...noi ieri am instalat-o, dar nu ma pronunt deocamdata. ii mai dau sansa. E drept ca Milan nu reusesta sa faca legatura intre butoane si TV. se joaca mai mult pe functia "play alone"

Alina, felicitari pt cuc!

inaa, sa va fie de bine hotararea luata!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Perdelesc si eu pe aici alaturi de o bere festiva: Tuborg Christmas Brew, noroc ca e de sezon, ca daca s-ar gasi mereu cred ca as bea zilnic, tot anul...

Am vazut niste copii extraordinari: Raducu, care doarme singurel (mama, ce realizare, bravo, noi mai avem cativa ani pana acum la cat de agitata doarme Alex). Mihnea si Ilinca- europeanca (ea a venit sa ne vesteasca integrarea, e mortala blondina de Ilinca, si Mihnea la fel), si Ioana Alexandra (dansatoare mare, mon cher, am ras de m-am prapadit cum danseaza ea cu globul in mana si stand in fund, langa urs, are o miscare manelistica asa, hi hi).

Hai Jadi, fa bagajele si fugi la Predeal. Noi stam acasa dar dupa Revelion, ne luam bagajele si ne mutam acolo unde isi dorea Innaa (by the way, welcome home), in Austria, sper sa fie frig si zapada...

Mergi la inceput