Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Voi pana la urma unde faceti revelionul? Noi tot nu stim ce facem...

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

LiaMia zici ca inca mai ninge....ce mi-ar place si mie....la noi e soare

macar se aseaza?

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu s-a asezat nimic, dar a nins fff frumos, ca-n basme. radu s-a bucurat si el maxim, desi tot zicea ca "ploua" .

eu de maine ma intorc la munci, asa ca mai profit de ziua asta sa stau degeeeabaaa .

radu chiar doarme ffff bine in patul mare. nu l-am mai bagat in sac, ci in pilota de copii mari si a dormit f bine, fara sa iasa de sub pilota toata noaptea . a adormit cu capul pe perna si asa a ramas toata noaptea. iar acum la pranz a adormit ca-n reclame, cu pilota pana sub barbie si cu manutele un pic iesite pe marginea ei. cateodata am impresia ca subestimez copilu' asta si ca el poate face multe lucruri, dar trebuie doar sa fie lasat...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

nu vreau sa va stresez prea tare, dar tot vreau sa mai adaug ceva: nu cade, domn'le din pat, nu cade!!!

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Craciun Fericit!!!
Multa sanatate,fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Bianca s-a bucurat de pom si de jucarii cateva minute si apoi s-a pus pe plans,nu stiam ce are si am descoperit ca ia mai iesit o maseluta.
Stiu ca nu e momentul sa ma vait,dar totusi o s-o fac...copilul tuseste de 2 sapatamani,s-a mai rarit tusea dar nu a disparut,i-am dat o sapatamana Ambroxol si Stodal,cealalta sapamanana Eurespal si Prospan...nu mai stiu ce sa-i mai dau,ca parca nu au nici un efect toate astea..si una peste alta nu are pofta de mancare de vreo saptamana, nici lapte nu prea mai vrea,bea cam 100 de unde baga 250ml,asa ca ma multumesc cu cateva lingurite pacalite la pranz si cateva seara.Maine vreau sa-i duc o urina la analize dc gasesc pe undeva deschis.
hai ca am terminat cu plansul...
Va pup si Sarbatori Fericite in continuare!

Mergi la inceput

alina, bine ai venit!

sanatate multa biancai!

uitati aici cat de mic e radu in pat, aici cand il asteapta pe mosh, aici cand a venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

florin ma concureaza la tastatura... asa ca ne-am intretaiat pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

kristinutza, bravo pt bb radu!!!

maddy
, sanatate multa biancai!

inaa, acum e soare ca vara si frig ca iarna . nu s-a asezat zapada, dar macar am vazut zapada de Craciun.

cand am editat mesajul de pe prima pag pt alina, am zis "bebe" si florin a repetat dupa mine . el la bebe spunea pana acum "dada", asa ca asta e cadoul lui de Craciun

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

vad ca ninge si pe forum, nu numai in Bucuresti!frumoosss!
Kristinutza, am inteles, deci nu cade baiatu din patBravo, deci ai baiat mare!
Alina, bine ai venit! cred ca noi ne cunoastem, virtual desigur! mai tii minte?
Maddy, hai sa ma vait si eu daca tot ai inceput tu la fel si eu cu andrei, nu are pofta de mancare, mananca numai pacalit, altfel vrea doar lapte, asa ca m-am gandit si eu la o infectie urinara, mai ales ca noi avem antecedente, dar mi-au spus la analize ca pentru urocultura sa vin pe 2 ianuarie, asa ca asteptam.....
Inna, eu stiu unde facem revelionul, si anume acasa ca nu ma incumet sa plec cu cupilu dupa mine, desi avem invitatii......prefer sa doarma fi-miu linistit decat sa-l stresez, ca el daca nu-i in patul lui nu prea doarme si daca nu doarme inseamna ca urla de nervi si deci trebuie sa-l pazesc

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

l-am admirat pe Radu, e un dulce, ii sta bine in rosuacum stiu de ce nu cade baiatu din pat- pai e asa de maaareeee patul

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput