Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

mary, sanatate lui andrei. sa va iasa bine analizele!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Profit ca doarme Binca la ora asta si mai bantui pe forum.

Multumim fetelor

Kristinuta
,tare scump Radu,ce cumintel sta in brate la Mos...Bianca s-a spariat de Mos si nici nu a vrut sa-l vada decat de la distanta.
Feclicitari pentru somnicul in pat mare..ce baiat mare si cuminte!

Mary,naspa cu infectiile asta..si noi am avut infectie urinara si de asta mi-e frica.O mai pacaleam sa pape cu TV dar acum de o sapt nici cu asta nu mai tine.Multa sanatate lui Andrei si sa-i revina pofta!

Marinela,sanatate lui Iaris!Bafta la analize!

Inaa,bine ati revenit in Ro!

Irina ,sanatate lui Vladut!Si noi am facut Craciunul in 3,trebuia si cu soacra dar din pacate a racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ce Craciun frumos!
Andrei a fost super fericit, a primit o groaza de cadouri de la toti cunoscutii, nici nu ma asteptam......multe jucarii, si culmea e ca se si joaca cu ele( deocamdata)
uite aici si.....
a venit mosul din nou.....

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Liamia, Maddy, multumim, si sanatate multa si voua

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mary, nu stiu cum sa zic... dar mi-au ramas ochii la bradul frumos si scarile casei...

multumim de vizionari.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Kristinutza, cred ca am pierdut discutia...cum te-ai hotarat sa il "muti" pe Radu in pat normal? ai pus o saltea pe jos, sau ceva asa? mi-am amintit ca l-am vazut pe radu cu tati intr-o seara la Angst, cred ca sambata...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI ZANELOR!!!
Eu va urez de-acum un 007 minunat si-mbelsugat!!!
Maine plec cu husbandu' in Tunis asa ca acum fac bagajeala.
Mai sunt un pic racita dar sper sa-mi treaca mai la caldurica.
Sanatate multa Biencutei si lui Andrei!
Si LA MULTI ANI STEFANILOR SI STEFANIILOR pentru maine cu mentiune speciala pentru Stef al lui Hildi!
Mary, si eu am admirat bradul cel mare si frumos si scarile lustruite cu euforbia la geam!
Va pup pe toate cu mult drag si ne-ntalnim la anul! Noi venim pe 3ian. seara!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

drum bun, mifloricik!!! sa fie vacanta de vis!

bianca, i-am pus pe jos oareshce ca sa nu se loveasca in caz ca ar cadea. dar daca intr-o sapt nu cade si e totul in regula, nu-i mai pun nimic si gata!
a propos de angst, magazin des frecventat de noi, astazi pe ninsoare am fost cu radu pe afara, iar el, teleghidat, s-a urcat pe trepte la angst si tragea de usa sa intre in magazin. care era si inchis, ca doar e sarbatoare. era asa debusolat ca nu intram, ci vroiam sa mergem mai departe

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Mifloricico, vacanta placuta si la multi ani!te asteptam la anul cu poze cu camile si relatari de la fata loculuiMultumim de urari si multa sanatate si tie
multumim ca ne-ati admirat, si scarile zau ca nu-s lustruite, e de la blitz si euforbia ce-o mai fi? ca habar n-am.......o fi floarea mea? craciunita? ca la mine asa o cheama
Kristinutza, deci asa, pai inseamna ca peste putin timp poti deja sa-l trimiti pe Radu la cumparaturi, cu listuta in mana si bani potriviti ca deja stie drumul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Astazi este, intr-adevar, Sf. Stefan la catolici. Asa ca la multi ani, Stefan!

Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput