Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor si Craciun Fericit!

Noi abia ne-am intors acasa, regretam copilul lasat la Braila si mancarea nemancata! Vlad mi s-a parut foarte foarte mare dupa 1 saptamana! Am avut si ceva musafiri, drept pentru care am avut un spectacol din partea lui Vladut, ne-a spus cum face ccc cainele, pisica, cum bea pisica cu limba din laptic, ne-a aratat ca are 1 an si mai ales ne-a spus ca il cheama "mama" si cand il corectam il chema ceva ce parea ca seamana cu vlad. Il striga pe tasu "tati" si pe mine in nici un fel in schimb cand ii este somn, cand e suparat sau treburi importante de genul asta, vine si se strange la mine in brate. Si cel mai mult de albeste cu pupicuri zgomotoase, nu numai pe noi ci pe cine prinde cu un obraz la nivelul lui. Si imi aduce pampersi cand trebuie schimbat de kk! Nu stiu, poate mi-a fost foarte dor de el dar parca toate astea m-au facut sa ma indragostesc mai rau de el . In rest, toate bune, doar ca iar nu am primit nici un cadou de la sot, telefonul gasit de mine nu imi era destinat asa ca am iarasi ceva dezamagiri dar astea nu sunt nimic pe langa iubitul meu cel mic .

Multumesc Ginei pentru colinda de ieri, mi-ai bucurat sufletul!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hihihhi, fetelor, am bagajul facut si acum bantui pe-aici; multumesc frumos pentru urari!
Mary, asa-i, euforbia e craciunita din geam!
LA MULTI ANI!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Miflore, merci de mesaj! sa aveti parte de o vacanta si un revelion super! mie mi s-a parut tare ciudat cand am fost de craciun si revelion la caldura

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Miflore, si eu am uitat sa-ti multumesc pentru urarile de Craciun. Draguta ca de obicei.

Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La Multi Ani, Stefan!!!

Noi am stat pe langa casa, am fost intr-o vizita pe 25, la mama, in rest nimic. Dinu a primit multe jucarii, cel mai mult i-a placut o trusa de scule si in special un ciocan cu care ne repara toata mobila acum, haha.

Irina, cum se simte Vladut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

fetelor mersic de primire!

Mary sigur ca imi aduc aminte de tine!si ma bucur ca am putut sa te si cunosc virtual!santeti o familie fericita si Andrei e un scumpic!si Diana pupa mereu ecranul cand il vedea!sa fiti sanatosi si sa va bucurati!

fetelor la voi cum decurge o zi normala acasa???

ce nu ii dati sa pape bb-ului?

la ce varsta se poate da copilul la cresa astfel incat sa nu il traumatizam?

mai am intrebari dar le pastrez pentru mesajul urmator!

invatati-ma si pe mine ca sant mica si nestiutoare!

noroc cu DC-ul ca v-am putut gasi.....asta a fost scaparea mea de la inceput de cand am ramas insarcinata!ca eram la mii de km departare de ai mei....eeee.....poveste lunga!

Alina si Alexandra-Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Eu sunt la munca !

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Buna dimineata

kidule, nu m-am suparat pe tine; glumeam cu lista; oricum nu m-asteptam sa monitorizezi DC-ul 6 luni si sa stii exact cine lipseste; sigur nu lucrezi la (contra)informatii?; multumim de urari

irina, sanatate multa lui Vladut si imi pare rau ca nu ati mai ajuns la parinti; poate de revelion?

Noi ne-am intors aseara de la Miercurea Ciuc dupa un drum de 6 ore pt ca la Predeal era blocaj de o ora jumate si ne-am intors la Brasov si am mers pe la Cheia; probabil ca tot atat am fi facut si pe Valea Prahovei, da macar n-am stat pe loc sa ne enervam; pe la Cheia drumul era feeric :brazii incarcati cu zapada, dar si foarte periculos mai ales ca se lasase deja noaptea; si erau -12 grade afara

nici la Ciuc nu a nins, da am fost pe Harghita unde viscolea de-a dreptul si unde am dat-o pe MAria cu sania; a stat singura in sanie fara spatar si a facut Dii, Dii; de zapada nu a fost prea incantata nu prea stie ce-i cu ea

am lasat-o pe MAria la bunici pana la revelion, asa ca o sa primesc in 3 zile o fetita superrasfatata care nu o sa vrea sa mai vorbeasca cu mama ei rea care o mai si atentioneaza din cand in cand hihihi

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ii multumesc si lui Ege pt urari! Va dorim si noi numai bucurii si realizari!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Neata fetelor,

La multi ani tuturor Stafanilor si Stefaniilor!!!

Bianca tusesete in continuare,nu mai stiu ce sa-i dau...am citit pe net de sirop de ceapa,ati dat asa ceva?
I-am mai luat un sirop de la plafar cu muguri de pin si propolis,dar am citit pe cutie ca se da la copii peste 3 ani.
Dr Alina,help!!!Ce sirop sa-i mai dau?Tuseste de mai mult de 2 sapt,cam de 10 zile productiv,i-am dat o sapt Ambroxol cu Stodal si de 10 zile Prospan cu Eurespal...si din disperare aseara am inceput sa-i dau iar Ambroxol.De cateva zile tuseste mai rar...dar tot mi se pare ca tuseste de prea multa vreme si nu-i mai trece.Mersi mult si scuze ca te stresez de sarbatori.

Mergi la inceput