Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

dap!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ninge ? Ce ma bucur pentru copiii vostri !
Eu am o pajiste verde in fata casei de nu va vine sa credeti, dar speram sa ninga. Nici sanie n-am gasit sa-i cumpar lui Petrut la Toys R'Us, dar mai caut si pe la magazine mai mici, ca doar nu stam in Florida
Noi stam de vorba la un vin fiert, Petrut doarme.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata!

ninge super....am dat o tura de dimineata cu Milan la zapada! i-a placut mult, dar pt ca nu vroia sa tina manusile i-au inghetat mainile si am urcat! ma gandeam ca o sa se opreasca dar vad ca s-a intetit!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ningeee!

Craciun fericit tuturor, sa aveti sanatate multa, liniste si armonie si.... stomace pe masura bunatatilor!

Cristine si Cristiani, sa traiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Craciun Fericit cu multe bucurii si fericire!

ma primiti si pe mine in clubul vostru?
sant mamica cu Alexandra-Diana nascuta in 2005, Septembrie pe 11.

si am venit sa va vizitez si sa invat de la voi....pana acum "bantuiam" pe alte sectiuni de discutii...

o zi buna!

A&A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE STEFAN, STEFANIA.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Asa deci,la capitala ninge!La noi e un soare de vara,asta daca il privesti din casa,ca de afara-i cu dinti.

Obositor Craciunul asta si inca mai avem de umblat.

Inna,Budinca eraok,cui nu-i place sa fie centrul universului intr-o casa.Am inteles ca azi pleaca la ceilalti bunici ,iar in 29 spre casuta lor,asa ca nu mai ai mult de asteptat .

Hilde,eu stiu ca maine,in 27,e Sfantul Stefan.(cel putin in calendarul ortodocs si greco-catolic asa-i tecut).Chiar ma gandeam sa nu uit sa-l felicit pe Stefan si pe Stefania.La voi azi e?Daca da,"La multi ani,Stefan !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR! sa va bucurati de cadourile primite alaturi de cei dragi si in special de copilasi!

inca ninge linistit. asta e cadou de la Doamne-Doamne! nu mai asteptam zapada decat prin ianuarie incolo...

hilde, desi in avans, la multi ani pt micul Stefan sa fie sanatos si norocos!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Bine ati venit, Alina si micuta Alexandra-Diana!

edit: v-am adaugat pe listuta de la inceputul capitolului!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Bine ai venit Alina(Baicu) ! Imi place semnatura ta! O pupam pe Alexandra si te asteptam la povesti!

Mersi Diana, inseamna ca revelul il vor face la Brusiel deci...abia astept sa ne povesteasca Ina de soacra!

Noa e bine, nu a mai facut temperatura...cine stie ce-a fost!

Ce super ca la voi ninge...sper sa bata vantul sa ne aduca si noua la Gorj un nor de zapada ca asa dor imi e....de trei ani am vazit zapada doar in poze...

Am vazut acum cand am venit zapada pe munti in Austria ...era SUPERB!!! prima vacanta de iarna in austria o facem!!!

va pup acum ...ma duc sa termin ca ma apucai sa fac niste icre.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput