Dancing with the stars

Dancing with the stars | Autor: Crashsky

Link direct la acest mesaj

Asa cum s-a terminat la noi "Dansez...", asa s-a terminat si la americani "Dancing with the stars"...Un super show in care dansul e respectat...Am rams impresionata urmarindu-l...Daca vreti sa vedeti si voi cate ceva si sa exprimati opinia despre acest show, intrati www.crashsky.lx.ro/showthread.php?t=343" target="_blank">AICI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

M-am uitat la o parte din clipurile puse acolo. Nu se compara calitatea dansului cu cea din emisiunile noastre. Parerea mea ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Am postat acolo dansurile echipelor finaliste.
Mario Lopez(actor-daca vi se pare cunoscut, atunci poate va veti aminti ca l-ati vazut candva in "Salvati de clopotel" unde era Slater) care face echipa cu Karina Smirnoff(de cinci ori campioana a Statelor Unite la sectiunea latino si de doua ori compioana mondiala la aceeasi sectiune).
Emmitt Smith(legenda a fotbalului american, castigator de mai multe ori a Super Bowl-ului) care a facut pereche cu Cheryl Burke(multipla campioana a Statelor Unite si castigatoare a celui de-al doilea sezon din "Dancing with the stars").
Diferenta dintre formatele celor doua emisiuni, "Dansez...", respectiv "Dancing...", este aceea ca la ei cuplurile sunt formate dintre un dansator profesionist si o vedeta, iar formatul emisiunii este cel original creat de BBC...La noi s-a cumparat licenta de la mexicani, unde emisiunea se numeste "Baillando por la boda de mis suenos"...Probabil s-au gandit ca daca emisiunea e mai lacrimogena va prinde mai bine la noi, asa cum prind si telenovelele...Eu cred ca mult mai interesant ar fi fost sa fi importat formatul de la "Dancing with the stars"...Dar este doar opinia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mi-am dat seama ca e si diferenta de formatul emisiunii. Pt mine e mai placut sa ma uit la un dans impecabil, adica la dansatori profesionisti. Daca vroiam sa aud povesti care de care mai triste ma uitam si la Surprize, surprize...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

M-am uitat la emisiune si m-am bucurat cand a castigat Emmitt Smith...that guy is HOT!!! Tipul e solid si plin de muschi dar dansa de parca asta facuse toata viata.
Mario care s-a cuplat cu Karina pe timpul concursului parca dansa tot timpul la fel, aceleasi miscari indiferent de tipul melodiei.
Si era unul din judges caruia cred ca ii placea de Mario in sensul ca putea sa danseze si prost judgeul ala tot il lauda

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

Si era unul din judges caruia cred ca ii placea de Mario in sensul ca putea sa danseze si prost judgeul ala tot il lauda

Oana_B

Te referi aici la Bruno cred, ca doar el il ridica in slavi pe Mario!

Mergi la inceput

Da da da ala, uitasem cum il cheama.

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Pe mine m-au cam enervat fazele alea in care atat Mario, cat si Karina spuneau ca nu e nimic intre ei, chiar daca imaginile aratate de ABC spuneau cu totul altceva!

Mergi la inceput

Am incercat sa citesc pe site-ul din link dar se deschide foarte greu. Melodia cantata de Martina (my favourite) I beg your pardon...o stiu cantata de Dolly Parton dar cred nici acesteia nu-i apartine, cred ca-i mai veche cantaretii astia le tot imprumuta unii de la altii.

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Nici eu nu stiu cui ii apartine, insa imi plac atat varianta lui dolly, cat si cea a Martinei!...In ceea ce priveste aparitia acesteia din urma la "Dancing..." cu "I beg your pardon" a fost super faina, iar dansul pe care l-au dansat Edyta si Alec pe aceasta melodie m-a incantat foarte mult!...Apropos, am postat pe site-ul de mai sus aceasta aparitie!...Daca se va incarca mai usor site-ul o vei putea revedea si tu!

Mergi la inceput